İçeriğe Yönlendir

Araç Üstü Çadır Konusu

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

İlkay Başaran

dioiiCpZAxgRNpzZnMvO8ud0Ap7iqbkUN4fdHwiX

Tanrı aşkına, sizin neyiniz var?

• Mutlu 6
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bir Putin kadar olamadın birde kamp diyorsun arkadaş :D

ayiyla-samimiyetin-dibine-vuran-adam-sos

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Servet Aydın yazdı:

Şop güzelmiş

Merhabaaaa :D

ayilar-ile-kamp-5.jpg

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Aracım yüksek sayılır.. tavan rayıda var.. Şuna benzer (daha kendin yap ) bir proje düsünüyorum.. Ama anten gibi ic içe gececek cubuklar lazim. Adı ne diye geçer bunların?  kapanınca bagaja sığmalı. Yer kaplamamalı.. Örtü işini tasarladım bi iskelet nasıl olmalı kısmı düşündürüyor..

IMG_20240914_142419.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bunlar tavan rayına sabitlenir zaten bagja neden koyacağız? hazır alın her türlü kara geçer ve verim alırsınız. iç içe geçen çubuklar uzun süredir kullanılmıyor onlar çelik olurdu ve yapıyı ağırlaştırır, çadırcılar kullanırdı eskiden , marine aluminyumdan var çıt çıtlı lakin eğilir bu tasarımda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Çağlar Bayur yazdı:

bunlar tavan rayına sabitlenir zaten bagja neden koyacağız? hazır alın her türlü kara geçer ve verim alırsınız. iç içe geçen çubuklar uzun süredir kullanılmıyor onlar çelik olurdu ve yapıyı ağırlaştırır, çadırcılar kullanırdı eskiden , marine aluminyumdan var çıt çıtlı lakin eğilir bu tasarımda

Abi sadece buna benzer, bu yapıda bisey yapacam.. Sök tak olmalı.. Apaçi işi diye yazdım ya 😀

Tavan rayına bir tarafı sabitleyip önlere o cubuk vasıtasıyla gölgelik olusturacam..

Haa baktım sevdim bu isi ozaman profosyönel ekipmana geçis olacak..

Vakit geçirmek, uğraşmak icin yapacam..

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Römork üstü çadır olsa olmuyo mu ?

Beyle...

IMG-20240628-WA0018.jpg

• Beğen 6
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Beyle...

IMG-20240628-WA0018.jpg

Biri ala da denene..

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Beyle...

IMG-20240628-WA0018.jpg

Alta bim açmasın hemen

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
İlkay Başaran yazdı:

Alta bim açmasın hemen

25 kuruşluk Bim poşeti garanti.

Mehmet Göktürk yazdı:

Biri ala da denene..

Teknik çizimle başlayalım bakalım ne çıkacak ortaya...

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Alpay Sumer yazdı:

Abi sadece buna benzer, bu yapıda bisey yapacam.. Sök tak olmalı.. Apaçi işi diye yazdım ya 😀

Tavan rayına bir tarafı sabitleyip önlere o cubuk vasıtasıyla gölgelik olusturacam..

Haa baktım sevdim bu isi ozaman profosyönel ekipmana geçis olacak..

Vakit geçirmek, uğraşmak icin yapacam..

Teleskopik direk, çadır yapanlarda bulursun bulamazsan teleskopik mira veya jalonda işini görür.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Beyle...

IMG-20240628-WA0018.jpg

devrilir ki bu

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Çağlar Bayur yazdı:

devrilir ki bu

Arabaya bağlı durur

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Arabaya bağlı durur

gebzede hiç kalmayan halden anlamaz tabii, anlatılmaz yaşanır....

soru: sandalye, mukavva karton ve cırt kelepçe üçlüsünün birleşim amacı nedir mesela?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

soru: sandalye, mukavva karton ve cırt kelepçe üçlüsünün birleşim amacı nedir mesela?

Güzel bir soru cevaplar kampçılardan gelir.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Tanrı aşkına, sizin neyiniz var?

İlkay bak aklıma ne geldi, T120 ye 600 küsür bayılıp ömürlük benle kalacak motor edineceğime daha makul fiyatlı (390 kaat gibi) bundan alayım, bizimkilerin kampı basayım, ne dersin? Neoretro değil direk Retro alet,tam benlik...

Bak sende almışsın hiç seste etmiyorsun, ayıp oluyor ama :D (adamın gerçekteki motoru harbiden)

Royal Einfield Continental GT renk Mr Clean, ben İnterceptor modelini alayım, zaten aynılar... hintli dingiliz....

2.jpg.e560a558b8d8e045c78b60caff7ad22f.jpg1.jpg.62ffb4fe0c6a7e24e708be248a52532b.jpg

941fe5_5ffd4567a14041c8b95e0413712ed21b~

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

İlkay bak aklıma ne geldi, T120 ye 600 küsür bayılıp ömürlük benle kalacak motor edineceğime daha makul fiyatlı (390 kaat gibi) bundan alayım, bizimkilerin kampı basayım, ne dersin? Neoretro değil direk Retro alet,tam benlik...

Bak sende almışsın hiç seste etmiyorsun, ayıp oluyor ama :D (adamın gerçekteki motoru harbiden)

Royal Einfield Continental GT renk Mr Clean, ben İnterceptor modelini alayım, zaten aynılar... hintli dingiliz....

Güzelmiş. Himalayan da iyi.

Ben 2015 ducati scrambler icon 800 L2 istiyorum. Arabanın kredi bitince gözü karartıp dalabilirim.

Enjeksiyon ve absden başka birşey yok motorda. Şase, motor ve far en sevdiğim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Güzelmiş. Himalayan da iyi.

Ben 2015 ducati scrambler icon 800 L2 istiyorum. Arabanın kredi bitince gözü karartıp dalabilirim.

Enjeksiyon ve absden başka birşey yok motorda. Şase, motor ve far en sevdiğim.

buda aynı durumda, yani Royal Einfield, enjeksiyon ve abs...

iş paraya bakıyor sonuçta, royal güzel alet, görüntü eski bonevilden daha bonevil, ama fiyat farkıda var, 10 sene sonra bonevil hala aynı kalitede durur  ama royal ne olur bilmem, yinede kötü değil, iyi kalitesi, triumph daha kaliteli, neyse paraya göre bu iş, para durumuna göre 3 model var begendiğim, 3 üde güzel ama kalite güç vs kademeli olarak artıyor...

ucuzdan pahalıya diyeyim:

1. Royal İnterceptor 650 (390 kaat) 2. Tiriumph T100 (515 kaat) 3. ve en baba T120 (645 kaat) :shok:

bunlar alınıp senle yaşlanıcak aletler, 2. elleri zayıf, ama fiyat kırıp en kolay triumph satılır, satmak için düşünmüyorum zaten, aldımmı son motorum olur benim, o yüzden alabildiğimin en iyisi diye bakıyorum, tabii bu gidişle bu ülkede sanırım hayal olarak kalacak gibi, neyse umudu kesmeyelim...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Bizzat takıp kullandım, teleskopik merdiven üzerine açılıyor, yağmurluğu bağımsız tak çıkar, yağmurluğu güneş kalkanı olarak da kullanılabilir, zemin 8-10 cm kumaş kaplı sünger, merdiven altına tak çıkar kabin takılıyor, dış duş veya kasetli WC kullanımına uygun, istenirse giyinme kabini olarak da kullanabilir. Tavan yüksekliği 1,30 mt civarı.

Kış ve yaban hayat kampına uygun, 

9757B2BD-3210-4C52-AD84-CCB86C7C12E3.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Çağlar Bayur yazdı:

Görsel numune..

Benim değil ama her an yapabiliriz 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...