Mehmet Göktürk 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Araç üstü çadır konusu açılmıştır. Daha önce açılmamış. Hayırlı olsun. 3 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Hayırlı olsun. Sadece olanlar mı yazıyor? Tema nedir? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Eylül Paylaş 12 Eylül @Servet Aydın nice yaşl… aman hayırlı olsun konun abey 😂😂 1 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fakir işi. Çıkıyorum Çıkmayın Tansu hocam bakalım neler gelecek. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. Sadece olanlar mı yazıyor? Tema nedir? İncelemeler testler vs iyi arşiv olur 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Servet Aydın yazdı: İncelemeler testler vs iyi arşiv olur Kurbanlar ? 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Çadır alcazmı yoksa hediyemi alacaksak bir alana bir bedava varmı yoksa alınmaz İlla alınacaksa artıları ve eksileri nelerdir İkinci el piyasası nasıldır Dayanıklılık testide önemli birde çalınmaya karşı kaskosu olması lazım Zor işmiş bu çadır işi ben vazgeçtim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Eylül Yazar Paylaş 12 Eylül Şimdi konuyu bilimsel olarak kategorize ederek başlayalım A) kabuklu çadırlar 1-teleskopik paralel içinde yatılır 2- teleskopik yana açılır içinden katlı geniş çadır çıkar 3- üçgen şeklinde açılır kabuk alüminyum da olabilir B) kabuksuz çadırlar 1- branda çadırlar 2- odalı salon salomanje olanlar C) apaçi çadırları 1- aracın üstüne sunta koyup dekatlon çadırı koyanlar 2- yer yatağı fakirler 5 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Eylül Paylaş 12 Eylül İlkay Başaran yazdı: Servet abideki a 1 mi oluyor? onda ki fenomen çadırı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Eylül Paylaş 12 Eylül D) fakir işi tulumlar giy, yat uyu, ister tavanda, ister yerde 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: D) fakir işi tulumlar giy, yat uyu, ister tavanda, ister yerde Senin araba naylon abi aman ha tavan mavan sakın 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Eylül Paylaş 12 Eylül İlkay Başaran yazdı: Senin araba naylon abi aman ha tavan mavan sakın meganmı sandın naylon falan bende kamp işi anca böyle olur kardeş 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: meganmı sandın naylon falan bende kamp işi anca böyle olur kardeş Yani olmaz. Kapattık konuyu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Çıkmayın Tansu hocam bakalım neler gelecek. mümkünse gelmesinler. Naylon kokusu geldi burnuma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: mümkünse gelmesinler. Naylon kokusu geldi burnuma Hammadde naylon yapcak bir şey yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Servet abinin çadırı olmuş, çekmiş yani merdivenini konu açılmış 😅 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Valla bende konuyu görünce fikirlendim. apaçiye +1 😀 Çadır denilebilirmi bilemem ama aracın tavan barından faydalanarak biseyler yapayım.. Ama öncelik iç içe gecebilecek, radyo antenine benzer bir aparat lazım.. Bagajda yer kaplamayacak ve sığmalı.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Eylül Paylaş 12 Eylül (düzenlendi) Bence tavanı başka şeyler için yapmışsın, oraya çadır vs. ben olsam koymaz, boşa harcamazdım, arkadan yada yandan araca bağlı çadır olabilir diyorum... yada tavan yanına monte, tavanı meşgul etmeyen teleskopik yana açılan çadır, işe arabanın içinide dahil et... 04:40 12 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Eylül Paylaş 12 Eylül İlkay Başaran yazdı: Kurbanlar ? Sen dekatlon kullanıyorum 8-9 yıldır. Isı ışık başarılı zemin çadırı. Şemsiye gibi açılır 4 kişilik yazlık çadır kullanıyorum. Çok çok kolay açma kapama ancak zemin için her iki çadır içinde mukavva kullanımı ısı ve yırtılmaya karşı dayanım sağlıyor. Şimdiki çadırı nasipse 15günlük ege akdeniz güneydoğu anadolu planımda deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak? Bu arada kışlık koruma paketi de iki hafta sonra gelecekmiş. Minimum 10 derece fark etme garantisi veriyor üretici . Ve hava aldığı halde . Aksilik olmazsa dönüş rotasında üreticiye uğrayıp tarif ettiğim yere webasto hava girişi yapılacak Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Çadır mı? Benim karavanım var yaw Ama misafirler için 1 çadırımda var, 4 kişilik. Decathlon çadır, ama yazlık, rüzgarda bayağı hava alıyor. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Çadır Quechua’dan başlar. Ali abi söylerdi halbuki. 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts