İçeriğe Yönlendir

Citroen Jumpy'e Uygun Cam Rüzgarlığı

Ahmet Akkayagil

Recommended Posts

Ahmet Akkayagil

Selamlar sevgili formcu kardeşlerim,

ilk kez aldığım Citroen marka Jumpy 2011 model aracıma uygun cam rüzgarlığı arıyorum.Diğer araçlardan uyumlu olan modeller olabilir diye duydum.Kendi markasının bulamıyorum.Olsa da oldukça pahalı fiyat çekiliyor ve güvenilir siteler değil.Bu kasa da PSA grubu altında Opel Vivaro,Toyota Proace, Fiat Scudo,

ve Pejo Expert kasalarının aynı motor ve kaporta ile üretildiklerini öğrendim.Ancak bu model araçlar çok sınırlı olduğundan piyasada az olduğu gibi Türkiye sınırları içinde kalmamış da olabilir.

Sizden ricam sizin bildiğiniz aracıma uyabilecğini düşündüğünüz bir cam rüzgarlığı modeli var ise tavsiye eder misiniz?

Bir ara Opel Viavaro'nun eski modellerine uygun cam rüzgarlığı satan bir firmaya sordum.Bu araca da olur dedi.Satın aldım ancak dediği gibi çıkmadı ve aracım uygun olmadı.

Son olarak bir sorum da şu...Eski kasa Citroen Berlingo'nun cam rüzgarlığı Jumpy 2011 modeline uyar mı?Bilgisi olan paylaşsıın lütfen.Çünkü pencere yapısı ve oranları birbirine çok benziyor.Vereceğiniz cevaplar için de şimdiden teşekkür edrim.Hayırlı forumlar,güvenli sürüşler.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben çok baktım, yapıştırma olanların alayı çirkin bana göre.... bastım parayı amazon dan kanala geçme tip aldım, bence imkan varsa bunlardan al...

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Ben çok baktım, yapıştırma olanların alayı çirkin bana göre.... bastım parayı amazon dan kanala geçme tip aldım, bence imkan varsa bunlardan al...

Ali abi cmax için de var mıdır? :flowers:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Aman tanrım didim. 

ben aldığımdada baya pahalıydı, şimdi ise :shok: gümrük sınırınıda geçtiğini hesap et ayrıca:crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ben aldığımdada baya pahalıydı, şimdi ise :shok: gümrük sınırınıda geçtiğini hesap et ayrıca:crazy:

Hayal edemiyom 3 basamaklı sayılara kadar biliyom. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Hayal edemiyom 3 basamaklı sayılara kadar biliyom. 

saçma sapan işler, şu geldiğimiz hale bak, üç paralık plastik ama işte....

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Akkayagil

Cevap yazan herkese teşekkür ederim...

Örnek olsun diye yazıyorum,,   Citroen  Jumpy 2.generation (2007-2016) araçlara uygun orjinal bir cam rüzgarlıığı ilanı buldum ancak fiyatı yaklaşık olarak 1800 TL idi.Bende alternatif marka model arraştırması yaptım.Önce n11.de bir satıcıya sorduğumda Opel Vivaro (2004-2014) model araçlara için üretilmiş bir cam rüzgarlığını tavisye etti.Sipariş ettim geldi.Ancak uymadı.Bir tarafı yamuk kalıyordu.

Daha sonra Trendyol'dan bir firma ile Toyota Proace modelinin tüm markalar uyumlu ürününü sordum.Olumlu yanıt aldım.Uymluluk listesinde yer alıyormuş.Diğerini iade ettikten sonra bu ürünü sipariş ettim.Yine geldi ve denedim.Çok az bir eğimle hemen hemen pencereye uydu.Tabi buna çok sevindim.Ancak bu süreçte 412 TL ye kadar indirdiği fiyatı 492 Tl ye kadar çıkarmıştı sağolsun arkadaş:)

Dostlar işin garibi, ürünü ben aldıktan sonra satıcı rüzgarlığın fiyatını tekrar 459 TL ye indirmişti.Canı sağolsun dedim.Yaklaşık 1 aylık süreçte ilk danıştığım kişiden bu ürünü almadığın için az bir şey pişman olmuş olsamda 1300 TL kar ettiğimi düşündüğümde şükür ettim kendi kendime.....

her neyse bir hikayeninde sonu mutlu sonla bittiği için memnunum:)) Dün yeğenimle cama rüzgarlığı taktık ve gayet şık oldu.Artı kazancım ise ürünün 4 cam içinde üretilmiş olması idi.Size de tavsiyem umutsuzluğa düşmeden muadili dahi olsa daha uygun olanını araştırmadan pahalı parçalara sarılmayın sevgili arkadaşlar.

Yazımı okuyarak değerli zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim.Sizin de yardım almak için yazacağınız sorulara 26 yıllık tecrübemi ve duyumlarımı kullanarak yardım etmek için elimden geleni yaparım.Hepinize sevgi ve selamlar güvenli sürüşler dilerim.Sağlıcakla kalın dostlar...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...