Furkan Avcı 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Bugün çalan telefon ve diyalogu paylaşıyorum F: Furkan Ş: Şer..... 0 538 *** 93 73 (0538***9373) arıyor... F: Efendim Ş: Furkan AVCI ile mi görüşüyorum F: Evet benim buyrun Ş: efendim bir TV+ kurulum talebiniz olmuş o sebeple adresinize geliyorum. F: TV+ mı ne zaman olmuş, hangi adrese geliyorsunuz Ş: Bir bakayım efendim, 5 Eylül 19:32 tarihinde olmuş, Büyükdere Mh...... No.... F: adres tamamda, benim böyle bir talebim olmadı Ş: Ekran onayı ile talepte bulunmuşsunuz efendim, evde küçük çocuk olabilir mi acaba F: Varda telefona elini sürmez Ş: Belki yanlışlıkla olmuştur. F: olmuşsada iptal edelim hem zaten burda Turkcell yok nasıl TV+ kuracaksınız Ş: Ben iptalini sağlıyorum ama talebinizi ve bu tür ekran onayı mesajlarını iptal etmek için isterseniz telefonunuzdan şu kodu tuşlar mısınız? F: tuşlarım Ş: ama not alın telefonu kapattıktan sonra tuşlayın F: Peki Ş: ***21*0531***8301# bu şekilde iptal olacaktır. Hemen yapabilir misiniz? Bende diğer müşteriye geçeyim F: Tamamdır. Hemen kısmından ve saçmalıktan anladımda bir bakayım neymiş bu dedim. Numara yönlendirme servisi, her türlü çağrıyı yukarıdaki numaraya yönlendirecek yani. Muhtemelen yönlendirme olmuş mu diye test etmek için bir daha aradı. F: Kardeşim senin adın ne Ş: Güven YÜCEL, Odunpazarı saha ekibi, F: Sen niye benim numaramı başka bir telefona yönlendiriyorsun kimsin sen? Ş: Beyfendi o numara değil sizin iptal kodunuz. F: İptal miptal etmiyorum gelin kurun dedim kapattım Sonra bir daha aradım iki numarayı da açan yok. Merak ettiğim neler yapacaktı / yapabilirdi acaba? 7 2 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Yurtdışındaki arkadaşını ucuza mı arayacaktı ki? 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Eylül Paylaş 11 Eylül İlkay Başaran yazdı: Yurtdışındaki arkadaşını ucuza mı arayacaktı ki? whatsappı çalsa yeter 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Gelen çağrıları yönlendirecekti bu işlemle. Sonrasında muhtemelen bir bankadan arattıracaktı seni ya da para çokomel ilişkisinde olabilecek her türlü işlemde telefon açtıracaktı. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Selçuk Bakış yazdı: whatsappı çalsa yeter Tamam onu deneyeyöhööm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Selçuk Bakış yazdı: whatsappı çalsa yeter Gelen arama ile biraz zor. Whatsapp SMS gönderiyor teyit için. SMS'ler ise yönlenmiyor kesinlikle. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Genellikle arayanların sorularını evet veya hayır diye yanıtlamıyorum. Soruya soru ile cevap verip bir anormallk yoksa devam, varsa yanlış numara deyip kapatıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Sani Gerşon yazdı: Gelen çağrıları yönlendirecekti bu işlemle. Sonrasında muhtemelen bir bankadan arattıracaktı seni ya da para çokomel ilişkisinde olabilecek her türlü işlemde telefon açtıracaktı. smste yönlendiriyor ama bu kodla değil, kodu şu YONLENDIR 5XXXXXXXXX TUMU yazıp 2222 İlkay Başaran yazdı: Tamam onu deneyeyöhööm böyle değilde daha farklı oluyormuş sms yönlendirme, lazımsa yazdım yukarıda 1 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Selçuk Bakış yazdı: smste yönlendiriyor ama bu kodla değil, kodu şu YONLENDIR 5XXXXXXXXX TUMU yazıp 2222 Yeni bir şey daha öğrendim. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Yönlendirme işi arayanları da dolandırmak için... İşte Furkan telefonunu bana bıraktı, şu ibana para göndersin dedi filan filan.. Selçuk Bakış yazdı: yönlendiriyor IBAN nasıl yönlendirilir ? 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Eylül Paylaş 11 Eylül gel kur diyeceksin, sonra ver odunu. Odunpazarı ekibiymiş nasılsa. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Hasan Karabekiroglu yazdı: IBAN nasıl yönlendirilir ? Onu kendimize sakliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Hasan Karabekiroglu yazdı: IBAN nasıl yönlendirilir ? Abi ver bana ibanını yönlendireyim benimkini sana . Denemek için atarsın bir 100 bin bana . Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Ersen Tapan yazdı: Abi ver bana ibanını yönlendireyim benimkini sana . Denemek için atarsın bir 100 bin bana . Oluyo mu öyle... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Sani Gerşon yazdı: Yeni bir şey daha öğrendim. Bir an bende, acaba olmuyor muydu yanlış mı hatırlıyorum diye araştırdım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Birini dolandıracak olursam danışmak için buraya konu açacağım valla maşallah 1 9 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Eylül Paylaş 11 Eylül gecen atm ye gittim teyzenin biri geldi yardim istedi dediki ben para yatiracagim yardim edermisin. kac para dedim 18 milyon tl yatiracakmis, hah dedim bende tam o kadar cekecektim, bana ver ben hallederim. tesekkur etti dua etti gitti. amma zengin olduk iki gunde ya... 1 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Eylül Paylaş 11 Eylül İlkay Başaran yazdı: Birini dolandıracak olursam danışmak için buraya konu açacağım valla maşallah Abonelere özel bölümlerimizde var. Haftalık çekiliş hakkınız filan oluyor... 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Doğan Arşiray yazdı: gecen atm ye gittim teyzenin biri geldi yardim istedi dediki ben para yatiracagim yardim edermisin. kac para dedim 18 milyon tl yatiracakmis, hah dedim bende tam o kadar cekecektim, bana ver ben hallederim. tesekkur etti dua etti gitti. amma zengin olduk iki gunde ya... O teyze anneannemdi. Neyse ki hayat sigortasından yüklü miktarda para aldık yaşadığı olay sonucu kalp krizinden ölünce. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemedik 1 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Hasan Karabekiroglu yazdı: Abonelere özel bölümlerimizde var. Haftalık çekiliş hakkınız filan oluyor... cekilis hakki icin iban gonderiyorum isteyene. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Doğan Arşiray yazdı: cekilis hakki icin iban gonderiyorum isteyene. Açıklama yazar şengen vizesini yalan ederim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül Paylaş 11 Eylül ben direkt sövüyorumbazen cevaplayıp ama en baştan yoköyle alo moalo felan gelişine odun 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Yönlendirme ile bankalardan gelen olağan şifreleri mi kullanacaktı hesaplarına ulaşmak için kim bilir. Neyse tam vaktinde anlayıp gerekeni yapmışsın kardeşim benim. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts