Mertol Kip 12 Ekim 2024 Paylaş 12 Ekim 2024 Çağlar Bayur yazdı: zaman izafidir, döndü bile , aslında henüz gitmeden de dönebiliyor quantum evreninde Herşey ne kadar içtiğine bağlı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2024 Paylaş 12 Ekim 2024 Mertol Kip yazdı: Herşey ne kadar içtiğine bağlı. tuz miktarı ile sınırlıdır ayran Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım 2024 Paylaş 16 Kasım 2024 Ön arka torku ekrandan oyun oynar gibi ayarlıyor adam. Sesi de güzel. Yanlama makinesi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Kasım 2024 Paylaş 16 Kasım 2024 Mehmet Göktürk yazdı: ses yok drift zevksiz olur. Şöyle bir şey olur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım 2024 Paylaş 16 Kasım 2024 Mehmet Göktürk yazdı: ses yok drift zevksiz olur. sonradan kapattı. Yapay motor şanzıman sesi var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2024 Paylaş 16 Kasım 2024 tiyatrolarda dekor olarak projeksiyon kullanılan zamanlardayız 1 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 Kasım 2024 Paylaş 17 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: tuz miktarı ile sınırlıdır ayran Tekila sevmem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2024 Paylaş 17 Kasım 2024 Mertol Kip yazdı: Tekila sevmem grip e iyi gelir ama Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik Pazartesi 14:06 Yazar Paylaş Pazartesi 14:06 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güle güle kullanın. SR mi? Teşekkürler evet SR Mehmet Göktürk yazdı: Konu niye kapansın? Belki 6 ay sonra biri bişey soracak? Bana sorsun burayı görmüyorum. Konu açıp siteden faydalanıp kayboluyorum. Tam vefasız Çağlar Bayur yazdı: elektrikli araçalra erken paydos demiştir piyasa? O çok zor be abi. Bundan sonra fosil yakıt yakmam. Dizeli de ilk bırakanlardanım Mertol Kip yazdı: Tesla'nın neresi SUV yaw? SUV olmak için ne lazım bilmiyorum ama bakınca sasırtmıştı beni ölcüleri Tucson ile aynı gibi. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Pazartesi 14:42 Paylaş Pazartesi 14:42 Çağlar Bayur yazdı: bakmaya doyamam, gözüm kanadı.... en son scorpio da böyle orantısız bir tasarıma sahipti arkası Haziran yada Temmuz da kısmetse bunu alacağım abi. Kona ile vedalaşacağız. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:32 Paylaş Pazartesi 18:32 fırına konmuş çikkolata gibi biraz da amerikanvari yolda duruşu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 19:18 Paylaş Pazartesi 19:18 Erdoğan Temur yazdı: Haziran yada Temmuz da kısmetse bunu alacağım abi. Kona ile vedalaşacağız. benim de izlediğim bir model. Yorum bağlantısı
Recommended Posts