Mehmet Göktürk 2 Mart Paylaş 2 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: yenisini sipariş ettik, gelene kadar dedide ondan he dedim, tabii değiştimi gerçekten ! ayrıca gösterilmeyen hasarlar varsa bilemem.... Birde sel hasarlı Tesla tamiri videoları var, düşünsene full yazılım ve elektronik olan arabada neler olur, soket yenilemeyle olmaz o işler, bence bu elektrikliler tamamen kullan at araçlar, normal arabalardan daha zor bunların işi, parçalar pahalı, değmez at yenisi al tipi araçlar, daha millet farkında değil, hele biraz zaman geçsin neler çıkacak neler... Wd40 candır 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Mart Paylaş 6 Mart Uff çok datlu. Bu foto concept hali mi ? Tek kapı olmasa daha iyi olurmuş sanki. Tansu Kalafatoğlu yazdı: VW minik elektrikli üretecek. ID Every 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Emin Önal yazdı: Uff çok datlu. Bu foto concept hali mi ? Tek kapı olmasa daha iyi olurmuş sanki. 2027’de satılacakmış. Ama hayal kırıklığı bi durum var. 20 bin euro’dan satılacakmış. mini ucuz nitelikli araba için çok pahalı. Avrupa için pahalı yani 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Mart Paylaş 8 Mart Şahsuvaroğlu KGM Torres broşürlerinde ısı pompası var yazmış. Öyle de satıyor. Yeni haberlere göre kullanıcılar tüketim çok artınca nerede bu ısı pompası diye aramışlar bulamamışlar. Şahsuvaroğlu yeni açıklamayla vebasto var demiş. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart Paylaş 8 Mart @Erdem Dertsizbyd dolphin tanıtım konusu bekliyorum, tekrar hayırlı olsun çok güzel araç. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart Paylaş 9 Mart Köksal Yılmaz yazdı: @Erdem Dertsizbyd dolphin tanıtım konusu bekliyorum, tekrar hayırlı olsun çok güzel araç. Yağ gibi akıyor zalım 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Mart Paylaş 9 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam duman da pek gözükmüyor. Ama çok ağır bi gaz. özellikle fiat grubu. Ama hepsi yani ayırmıyorum. kamyonetler de çok fena Duman spec 1.7 dti Corsa’ları toplasalar epey rahat edilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mart Paylaş 10 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: . Şahsuvaroğlu yeni açıklamayla vebasto var demiş. şaşırtmaz 88 yıldır aynılar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Elektrikli otomobilde kredi tutarları güncellenmiş. güzel rakamlar var. Veren banka bulunursa tabi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart büyük sorun idi çözülmesi çok iyi, evler için de %70 verir mi banka? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: büyük sorun idi çözülmesi çok iyi, evler için de %70 verir mi banka? yıllar önce %20 peşinatla araba alınıyordu. Faizler 0,8. Vay bee Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Mart Paylaş 12 Mart Amaçları bambaşka bir şey olmuş olsa da bence bu konunun düzenlenmesi iyi oldu. Millet çılgınlar gibi borca girip araba alıyordu. Bir yerde frenlenmeliydi bu durum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mart Paylaş 12 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrikli otomobilde kredi tutarları güncellenmiş. güzel rakamlar var. Veren banka bulunursa tabi nedir durumlar? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Doğan Arşiray yazdı: nedir durumlar? yerli elektrikli düşünür müsünüz? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mart Paylaş 12 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: yerli elektrikli düşünür müsünüz? Tamamen fiyata bakiyorum (: 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Doğan Arşiray yazdı: Tamamen fiyata bakiyorum (: amazon’u takip edin lütfen Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart yeni cla 800v batarya paketiyle çıktı. içinde ciddi bilgisayar donanımı mevcut. 10dk şarj ile 325km menzil veriyor. ama konsol çok kötü. serçe gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart Bence konsol epey derlitoplu olmus. Eqe filan cok garipti. Bu srabanin on tarafi citroen gibi. O niye oyle anlamadim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart Paylaş 15 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: yeni cla 800v batarya paketiyle çıktı. içinde ciddi bilgisayar donanımı mevcut. 10dk şarj ile 325km menzil veriyor. ama konsol çok kötü. serçe gibi olmuş lem bunu biz garajda yapsak arkamızdan teneke çalarlar 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Mart Paylaş 15 Mart Çağlar Bayur yazdı: lem bunu biz garajda yapsak arkamızdan teneke çalarlar Şöyle kımıl kımıl olsa Ulus pavyonu olurmuş 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts