Doğan Arşiray 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Audi bagaj kapağındaki 35-45-55 falan ayağına saçmalamıştı. Onu düzeltiyorlar. Mercedes eq bilmem ne kodlamasını kaldırıyor. gerçekten çok saçma olan bu işleri nasıl kafalarla yapıyorlar merak ediyorum. Hani az buçuk olaylara teknik bakan kişileriz. Benim de saçma bulduğum kodlamalar bunlar. İnsanlar alışlanlıklarının birden değişmesini istemez. O yüzden zınk diye elektrikli araba modası da teşvikler olmasaydı ünlenmeyecekti. Ufak ufak artacaktı. Elektrikliye güzel bağladım ama aa o numaralar ödenen paranın büyüklüğü ile doğru orantılı değilmiydi? yaaa bende diyorum neden bana hem 3 basamaklı modellerden denk geliyor... 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Doğan Arşiray yazdı: aa o numaralar ödenen paranın büyüklüğü ile doğru orantılı değilmiydi? yaaa bende diyorum neden bana hem 3 basamaklı modellerden denk geliyor... Böyle mi? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Selim Bilgin yazdı: Böyle mi? tempra sk ak 2.0 ie mi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Öyle diyorsun ama konusunu daha göremedik. Selim Bilgin yazdı: Servet abi tükkanı açınca ona güvenip pilli aldım ben de. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: tempra sk ak 2.0 ie mi? Tempra candır, babam öyle demişti. Bu sigoo pro'lar ile karşılaştırmamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Öyle diyorsun ama konusunu daha göremedik. Biraz özümseyeyim de öyle açayım. Henüz emanet gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Selim Bilgin yazdı: Biraz özümseyeyim de öyle açayım. Henüz emanet gibi geliyor. Sen aç biz özümseriz 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Selim Bilgin yazdı: Biraz özümseyeyim de öyle açayım. Henüz emanet gibi geliyor. aç valla iyi olur ramazanda muhabbet edilecek konumuz olur Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Selim Bilgin yazdı: Böyle mi? Tansu Kalafatoğlu yazdı: tempra sk ak 2.0 ie mi? beyle.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Selim Bilgin yazdı: Servet abi tükkanı açınca ona güvenip pilli aldım ben de. En sevdiğim arkidişim 💸💸💸💸💸💸💸💸 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: sorun yaparsa sonra kutu da değişir ne var? Mili de kaynattılar zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Selim Bilgin yazdı: Gülmekten mi görmekten mi? Konu aç da görelim teslayı diyor.. Mehmet Hoca da aldı o da temsili gösterdi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Doğan Arşiray yazdı: beyle.. fatih altaylı’yı şu an anlamış olman lazım. Yat konusu 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Selim Bilgin yazdı: Böyle mi? PRO MAX PLUS LTD vardır illa. Mehmet Ozyurek yazdı: Konu aç da görelim teslayı diyor.. Mehmet Hoca da aldı o da temsili gösterdi Yok ya o gerçekti. vakit olmadı çekmeye. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ön koltukta masa mı var? Ekran o kamera açılı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Ekran o kamera açılı lens muazzam 1.8 olmalı elon iyi iş çıkarmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Hocam sağ aynadaki kameradan da görüntü çekebiliyor musunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hocam sağ aynadaki kameradan da görüntü çekebiliyor musunuz? Tabi 7 kamera var Ancak aynada kamera yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Tabi 7 kamera var Ancak aynada kamera yok Yok mu? Benim bindiğimde ayna altında kamera vardı. Eleman 360 açtı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yok mu? Benim bindiğimde ayna altında kamera vardı. Eleman 360 açtı Direkte var ve çamurluk kısmında var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Mart Paylaş 1 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Direkte var ve çamurluk kısmında var heh işte. Bi yerlerden açtı görüntü geldi. Siz onlara bağlanabiliyor musunuz uzaktan? Araç etrafında hareket hissedince bu kameralar kayda geçiyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart Paylaş 1 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: heh işte. Bi yerlerden açtı görüntü geldi. Siz onlara bağlanabiliyor musunuz uzaktan? Araç etrafında hareket hissedince bu kameralar kayda geçiyor mu? Tabi evet yukarda noktalarla işaretli alanlar Megafondan hooop hemşerim noluyo diyoruz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts