Sani Gerşon 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Selim Bilgin yazdı: Tesla alınabiliyor Hayırlı olsun. Teknolojisi yeter. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Selim Bilgin yazdı: Golf'ün bayağıdır ortalamasına filan bakmıyordum, zaten pek binmiyorum. Dün bir baktım 11.5 litre uzun dönem, ortalama hız 13 km/h. Eşim sürekli trafikte kullanıyor, aynı trafikte ben kullansam 10'a iner belki, belki inmez, netice olarak hem çok hem de arabaya yazık gibi düşünüyorum. Bu şekilde yakında DSG'yi de kucağımıza almamız olası. Siteye şarj imkanı da geldi, artık elektriğe geçmenin zamanı geldi galiba. Üstüne çok para eklemeden Kona alabiliyoruz, ya da biraz ekleyip Tesla alınabiliyor, elektrikli olacaksa Tesla olsun diye mi düşünmek lazım yoksa Kona ile yumuşak bir geçiş daha mı mantıklı olur. İkinci elleri ne durumda bunların? Yarın elden çıkartırken sorun oluyor mu? Tesla hayırlı olsun ama eli çabuk tutmak lazım net fiyatı %40 ötv dilimine yaklaşmaya başladı Üst dilime girerse 1.8 milyondan 2.4 milyona çıkacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Doğan Arşiray yazdı: kırmızı yokmu? yok kışşt, sedan beyaz listemde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Kona çok iyi ama tesla da çok ucuz kaldı. Acele edilirse tesla diyorum. Ama kona tüketim olarak full şarj ile 500km verir istanbul içinde. Tesla 400 üstünü geçemez ağırlığından dolayı Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Eylül Paylaş 30 Eylül (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kona çok iyi ama tesla da çok ucuz kaldı. Acele edilirse tesla diyorum. Ama kona tüketim olarak full şarj ile 500km verir istanbul içinde. Tesla 400 üstünü geçemez ağırlığından dolayı İstanbul içi şuana kadar 500 km göremedim ama 380 - 400km rahat gidiyor. Tesla Y SR kullanıcıları İstanbul içinde 300km yapabiliyorlar. Evden şarj ediyorum11kw ile 130tl yakıt masrafı tutuyor. 30 Eylül tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 30 Eylül Paylaş 30 Eylül chery nin tiggo 9 pro su çin de 22-29 bin dolar aralığında satışa başlamış. yıl sonuna kadar yatırım kararından dolayı türkiye fiyatlarının ucuzlaması bekleniyormuş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Erdoğan Temur yazdı: İstanbul içi şuana kadar 500 km göremedim ama 380 - 400km rahat gidiyor. Tesla Y SR kullanıcıları İstanbul içinde 300km yapabiliyorlar. Evden şarj ediyorum11kw ile 130tl yakıt masrafı tutuyor. ort hız 13 civarıymış. 10kwh’i geçmezse 500 görmesi lazım abi. Pil 50 kwh değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: ort hız 13 civarıymış. 10kwh’i geçmezse 500 görmesi lazım abi. Pil 50 kwh değil mi? %100 şarj ile hep bu değerlerde, daha yukarısını göremedim. Yukarısı için daha sakin kullanmak gerekiyor ama kasmıyorum. 472km gösteriyor ama 350km - 400 km sonra şarj ediyorum ben Erdoğan Temur yazdı: Pil 50 kwh değil mi? Kullanılabilir 48kw 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Armağan Pekatik yazdı: Konu kapanabilir. Yardımcı olan herkese teşekkürler Sonuç: Güle güle kullanın. SR mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Konu niye kapansın? Belki 6 ay sonra biri bişey soracak? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Konu niye kapansın? Belki 6 ay sonra biri bişey soracak? elektrikli araçalra erken paydos demiştir piyasa? 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Çağlar Bayur yazdı: elektrikli araçalra erken paydos demiştir piyasa? piyasa nereye gidiyor? Avrupalı üreticiler çinlilerle rekabet mi edecek? Çinlileri yasaklayacak mı? Euro 7 iptal mi? Kömür madenleri açılacak mı? Savaş kapıda mı? Yoksa avrupalı teknolojide sıkıştı mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: piyasa nereye gidiyor? lpg ye Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avrupalı üreticiler çinlilerle rekabet mi edecek? gereği var mı? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çinlileri yasaklayacak mı? gereksiz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kömür madenleri açılacak mı? çoktan açıldı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Savaş kapıda mı? savaş olma kriteri nedir? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yoksa avrupalı teknolojide sıkıştı mı? n'alakası var ya 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Çağlar Bayur yazdı: Kendini yorma, cevapları daha da kısaltabilirsin 1, 0. 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: Kendini yorma, cevapları daha da kısaltabilirsin 1, 0. Dünyanın ilk tavuk döner ile çalışan transistörü. 😂 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: Kendini yorma, cevapları daha da kısaltabilirsin 1, 0. 2 cm ekrandan okuyor Tansu böyle iyi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Çağlar Bayur yazdı: 2 cm ekrandan okuyor Tansu böyle iyi iphone fiyat - ekran, eğrisi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Bütün yakıtların olduğu tabloda ilk üçe gitmiş Tesla ve TOGG (2200 adet, geç açıkladılar tabloda yok) elektrikli işi kaşkai yi bile tahtından etti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bütün yakıtların olduğu tabloda ilk üçe gitmiş Tesla ve TOGG (2200 adet, geç açıkladılar tabloda yok) elektrikli işi kaşkai yi bile tahtından etti. milletimiz ucuz araba sevmiyor yaa. Listenin sonuna zor girmişler 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: milletimiz ucuz araba sevmiyor yaa. Listenin sonuna zor girmişler itibardan tasarruf olmaz Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bütün yakıtların olduğu tabloda ilk üçe gitmiş Tesla ve TOGG (2200 adet, geç açıkladılar tabloda yok) elektrikli işi kaşkai yi bile tahtından etti. kaşkayinin sistem tutmadı hem pahalı hemde arızalar yaşanmış Nissanın biraz daha çalışması lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim Paylaş 4 Ekim 4 kaplı bemeveler kupe oluyorsa tesladan da suv olur yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts