Mehmet Göktürk 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Arabanın VIN numarası belli olunca parayı yatırıyorsun. 2 ay bekleyenler var. kızıyorlar da faiz aldınız diye. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: 1850TL'ye kasım teslimat sıfırı var. Niye 100bin fazlasına ikinci el? Kasımı beklememek için Indirim yapacak arakadas da. Ama gene bi 50-60 yukarısı olacak bir de şöyle bir başımıza geldi, bi arkadasım 50 bin verdi. Tesla, aracın teslimatını erteledi, fiyata da zam yaptı. Arkadasım vazgecince de Tesla parayı iade etmedi. Ben öyle alışverişler yapamıyorum. 11 Eylül tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Sani Gerşon yazdı: 1850TL'ye kasım teslimat sıfırı var. Niye 100bin fazlasına ikinci el? 100 fazla olsun ikinci el olsun. ne olur ne olmaz bozuk gelir filan.... Ali Cihangiroğlu yazdı: çatı olayı süper tabide mekan ve para lazım... ben verim süper olsun arabanın tavanındaki panel park halindeyken aracı ac prize yakın doldursun istiyorum, geliştirsenize arkadaş, %20 verim nedir, çatı yetmez o kadar panele, yap %90 verim phev güzel bence, ha karmaşık sistem aslında taraftar değilim, hibritin geleceğide yok diyorum ama tam elektrikliler oturana dek phev, hev lerden daha iyi bence, gelecek ise tam elektrikte.... 240d w123 benz candir. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Türk milletinin tercihlerine güveniyor musunuz? Evet, mesela sen övdün diye şirkete hibrit corolla bile aldırdım Ve unutmamak gerek, gün geldiğinde güvenmediğin tercihlerin sonuçları ile muhatap olmak zorundayız... (siyaseten demiyorum, piyasada satılan araçların fiyatlarının dengesine bakılırsa anlaşılabilir) 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül (düzenlendi) Hiç üşenmedim sabahtan beri SsangYYong torres EV nin yorumlarını ve videolarına baktım. Altta sürekli fake yorumlar. Ergen gibi şirket yönetiyorlar. Çok komik. Ara ara cıkıp sonra ortadan kaybolan bir şirket benim için Sangyong. BYD ye de güvenmem. Dünyada bir numara olursun ama Türkiye'de tutunamazsın. Bknz: Mazda 11 Eylül tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Eylül Paylaş 11 Eylül şahsuvaroğlu ford servisi yönetirken bizim ford ka ve fusion vardı oraya giderdik. Müdürün arabası mersedesti. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Hafta sonu Autodrom da etkinlik https://elektriklisurushaftasi.com/#wpcf7-f61789-p72416-o1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Eylül Paylaş 11 Eylül siteyi liseli bebelere mi yaptırmışlar bunlar? "© 2020 5. Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası. All rights reserved | Design by Beefikir " Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Adnan Çakır yazdı: Hafta sonu Autodrom da etkinlik https://elektriklisurushaftasi.com/#wpcf7-f61789-p72416-o1 Başka işim çıkmazsa cumartesi günü gideceğim. Diğer elektrikli arabaları test etme imkanı olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Doğan Arşiray yazdı: 100 fazla olsun ikinci el olsun. ne olur ne olmaz bozuk gelir filan.... 240d w123 benz candir. w115 i anahtarla çalştırmaya çalışanı izlemesi keyifli Yorum bağlantısı
Çözüm Armağan Pekatik 13 Eylül Yazar Çözüm Paylaş 13 Eylül (düzenlendi) Konu kapanabilir. Yardımcı olan herkese teşekkürler Sonuç: 13 Eylül tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Hayırlı olsun yeni konu aç sonra kapansın 😎 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Eylül Paylaş 13 Eylül 🧿 Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Golf'ün bayağıdır ortalamasına filan bakmıyordum, zaten pek binmiyorum. Dün bir baktım 11.5 litre uzun dönem, ortalama hız 13 km/h. Eşim sürekli trafikte kullanıyor, aynı trafikte ben kullansam 10'a iner belki, belki inmez, netice olarak hem çok hem de arabaya yazık gibi düşünüyorum. Bu şekilde yakında DSG'yi de kucağımıza almamız olası. Siteye şarj imkanı da geldi, artık elektriğe geçmenin zamanı geldi galiba. Üstüne çok para eklemeden Kona alabiliyoruz, ya da biraz ekleyip Tesla alınabiliyor, elektrikli olacaksa Tesla olsun diye mi düşünmek lazım yoksa Kona ile yumuşak bir geçiş daha mı mantıklı olur. İkinci elleri ne durumda bunların? Yarın elden çıkartırken sorun oluyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Forumda ikisinide kullanan var, hayırlısı şimdiden. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Selim Bilgin yazdı: Yarın elden çıkartırken o zaman tesla., beyaz.. filoya uyacaksın baş kaldırma 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Selim Bilgin yazdı: Golf'ün bayağıdır ortalamasına filan bakmıyordum, zaten pek binmiyorum. Dün bir baktım 11.5 litre uzun dönem, ortalama hız 13 km/h. Eşim sürekli trafikte kullanıyor, aynı trafikte ben kullansam 10'a iner belki, belki inmez, netice olarak hem çok hem de arabaya yazık gibi düşünüyorum. Bu şekilde yakında DSG'yi de kucağımıza almamız olası. Siteye şarj imkanı da geldi, artık elektriğe geçmenin zamanı geldi galiba. Üstüne çok para eklemeden Kona alabiliyoruz, ya da biraz ekleyip Tesla alınabiliyor, elektrikli olacaksa Tesla olsun diye mi düşünmek lazım yoksa Kona ile yumuşak bir geçiş daha mı mantıklı olur. İkinci elleri ne durumda bunların? Yarın elden çıkartırken sorun oluyor mu? 13 km herşeye zarar. cebe de zarar, çevreye de. o hızda ortalama varsa koşsan daha hızlı gidersin demeki. bence elektriklinin tam zamanı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Çağlar Bayur yazdı: o zaman tesla., beyaz.. filoya uyacaksın baş kaldırma kırmızı yokmu? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Doğan Arşiray yazdı: 13 km herşeye zarar. cebe de zarar, çevreye de. o hızda ortalama varsa koşsan daha hızlı gidersin demeki. bence elektriklinin tam zamanı. Maalesef. Keşke şehirlerimiz daha düzgün planlanmış olsa da bu mesafeleri yürüyerek ya da bisikletle filan gidebilsek lakin mümkün değil. Yürüyecek yol yok. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Eylül Paylaş 30 Eylül @Selim Bilgin Bende 2024 Kona elektrik var. Merak ettiğin konu varsa cevaplayabilirim. İstanbul için durum. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts