İçeriğe Yönlendir

Kapılara PPF Kaplama Önerir misiniz?

Halit Demir

Recommended Posts

Halit Demir

Aracima Otoparkta avm de vs surekli uygun yer ariyorum sagolsun dikkatsizce kapi acip ciziyorlar . 2 3 cizigimi kapattirip rutuscuda (celik rutus denen bise varmis deneyen var mi bilgilendirirse sevinirim) sonrasinda 4 kapiya ppf yaptirma fikrim var. 3 yil kalsa geri  sokerim mutlaka ama sokerken boyaya zarar vs riski var mi ne onerirsiniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Kaliteli ppf ler var. Onlar iz yapmaz. Ancak fiyatına değer mi? Tartışılır.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Ben bütün aracı ppf yaptırmanız taraftarıyım. Ama ilk alındığı zaman, rötuş dediğimiz şey çizilen yerleri kıl fırçayla boyamaktır. Rötuşlu bir bölge ppf yapılırsa sonradan sökümde ne olur? Onu bilemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halit Demir

Şöyle bir rutus sekli bulmuslar her renge yapiyor videolarda ama gozumle gormedim onarilan araba . Lak diye aciyorlar hocam kapiyi ozellikle eski araba si olanlar sahsen sinir oluyorum 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

ben bu şekilde bir işlem yaptırdım aracıma çok dibinden dikkatli bakmazsan anlaşılmıyor

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Sıfır arabam olsa yaptırırım. Burda çok rahat garajımız var, yine de her şekilde çiziliyor, ünsanın canı sıkılıyor.

Yorum bağlantısı
Halit Demir
Mehmet Cihat yazdı:

ben bu şekilde bir işlem yaptırdım aracıma çok dibinden dikkatli bakmazsan anlaşılmıyor

Renk neydi acaba aracin

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Halit Demir yazdı:

Renk neydi acaba aracin

Kırmızı renk Egea bordoya yakın

Emre Şimşek yazdı:

Sıfır arabam olsa yaptırırım. Burda çok rahat garajımız var, yine de her şekilde çiziliyor, ünsanın canı sıkılıyor.

Yapmaya yapılırda arabanın onda birini geçen fiyatlar çıkıyor 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mehmet Cihat yazdı:

Kırmızı renk Egea bordoya yakın

Yapmaya yapılırda arabanın onda birini geçen fiyatlar çıkıyor 😀

Pahalı araba alırsak böyle bir oran çıkmaz 😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

Kaliteli daha doğrusu isim yapmış firmalar 60-70 binden başlayan fiyatlar çekiyorlar.Satarken millet 1 milyon mu dedi sen 930 a ver anında gider.Parası olana iyi olur tabiki ama olmayan için büyük rakam, 

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
(düzenlendi)

Çok iyileri kalitelileri var ama asla istedikleri fiyata değmez uçuyorlar fiyatlarda 40 bin 50 bin diye gidiyor, ne olur ise olsun malzemesi işçiliği taş çatlasa 20 bin etmez , sabaha kadar tartışırım maliyet fiyatlarını, Kalitesiz malzeme olunca da yapışıyor boyayı sarartıyor.

Onu yaptıracağınıza seramik kaplama en iyi seçenek olur 

tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Emre Şimşek yazdı:

Pahalı araba alırsak böyle bir oran çıkmaz 😅

Geçen instagramda meşhur bir detailci kompleye 200 k ya yakın bir fiyat söyledi. Pahalı arabanın 10 da biri benim arabanın 3 te 1 i zaten :)

Yorum bağlantısı
Halit Demir
Ferhat Yavuz yazdı:

Kaliteli daha doğrusu isim yapmış firmalar 60-70 binden başlayan fiyatlar çekiyorlar.Satarken millet 1 milyon mu dedi sen 930 a ver anında gider.Parası olana iyi olur tabiki ama olmayan için büyük rakam, 

Fiyattan dolayi 4 kapi yapilacak hatta yaparsa yarim yapsin 10 bin e cikamaz miyim

Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz
Halit Demir yazdı:

Fiyattan dolayi 4 kapi yapilacak hatta yaparsa yarim yapsin 10 bin e cikamaz miyim

Çok kaliteli seramik kaplamalar var onları sor seramik yaptır komple 10-15 civarı tutar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halit Demir
Murat Öngür yazdı:

Çok iyileri kalitelileri var ama asla istedikleri fiyata değmez uçuyorlar fiyatlarda 40 bin 50 bin diye gidiyor, ne olur ise olsun malzemesi işçiliği taş çatlasa 20 bin etmez , sabaha kadar tartışırım maliyet fiyatlarını, Kalitesiz malzeme olunca da yapışıyor boyayı sarartıyor.

Onu yaptıracağınıza seramik kaplama en iyi seçenek olur 

Seramik o kadar korur mu acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz
Halit Demir yazdı:

Seramik o kadar korur mu acaba?

PPF kadar olmasada koruma sağlar aracın komple tertemiz pasta cila olmuş olur ben aracıma zırh kaplama yaptırdım onu bile göçertmişler :(

Yorum bağlantısı
Halit Demir
Ferhat Yavuz yazdı:

PPF kadar olmasada koruma sağlar aracın komple tertemiz pasta cila olmuş olur ben aracıma zırh kaplama yaptırdım onu bile göçertmişler :(

Bu ppf sanki gunes goren parcalarda daha sorun oluyor sökerken

Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

Aynen çok kaliteli markalar 8-10 sene ömür biçiyorlar PPF diye pvc kaplama 2 senede kaportaya yapışıyor sökerken boyayı mahvediyor.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Mehmet Cihat yazdı:

Geçen instagramda meşhur bir detailci kompleye 200 k ya yakın bir fiyat söyledi. Pahalı arabanın 10 da biri benim arabanın 3 te 1 i zaten :)

Tamam ben elendim :)

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
(düzenlendi)

bazen düşünüyorum da ölümlü dünya ne gerek var böyle ayrıntılarla uğraşmaya. mala çok değer vermek anlamsız geliyor. telefonu bile kılıfsız kullanıyorum artık

tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Coşku Mert yazdı:

bazen düşünüyorum da ölümlü dünya ne gerek var böyle ayrıntılarla uğraşmaya. mala çok değer vermek anlamsız geliyor. telefonu bile kılıfsız kullanıyorum artık

Ali koç bile telefonu kılıflı kullanıyor abi ;)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Mehmet Cihat yazdı:

Ali koç bile telefonu kılıflı kullanıyor abi ;)

zenginin malı daha bi değerli tabi :)

Yorum bağlantısı
Halit Demir

Bi kere bende kilifsiz kullanacam dedim sifir telefonum 7. Gun cebimden düştü ekrani kirildi şimdi tank kilif li kullaniyorum

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

En kalitelisini yani pahalısını yaptırsak, hani şöyle 3-5-10 yıl garantilisinden, sanki arkasında duracaklar mı! :i-ih:

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ahmet Ekici yazdı:

Kaliteli ppf ler var. Onlar iz yapmaz. Ancak fiyatına değer mi? Tartışılır.

2009 senesinde yaptırdığım kaput filmini bu sene kendim söktüm. kuş pislikleri malzemeyi bozmuştu çünkü.  neredeyse 2 gün sürdü. ama boya yepyeni kalmış. güneşin altında ellerim yanarken senstetik tiner ve plastik spatula ile söktüm. 3m markaydı malzeme. bunun aksine ama, arabanın korunmayan yerlerinde kuş pisiliği yanığı zaten yoktu... yani bu malezme fiziksel darbelere karşı işe yarıyor ama kuş pisliğine dayanamıyor orta vadede.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...