İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Kaporta Orjinallik Logosu

HüseyinÖzkan

Recommended Posts

HüseyinÖzkan

Merhabalar Bu başlıkta açtığım için kusura bakmayın. Ford Fiesta 1.4 TDCİ 2006 Model Van Aracın Bagaj kapağının orjinallik logosu ve seri numarası neresinde yazıyor acaba bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. 

Yorum bağlantısı
HüseyinÖzkan

Arkadaşlar Ford logo presini ve seri numarasını Silecek moturunun hemen alt kısmında bulduk.

Konuyu kilitleye bilirsiniz. Teşekkür ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
HüseyinÖzkan
Çağlar Bayur yazdı:

ne işe yarıyor bu

Çağlar hocam Sigorta expertizlerin çakallığı uyanık olunması gereken bir konu ve husus. Geçen ay Düz yolda e-5'de giderken önümdeki araç durması ve benimde takip mesafemi korumam neticesinde olan bir olay ve bu durmam neticesinde EDS altında arkadan gelen araç bana çarptı. %100 kusurlu olmasına rağmen ve kamera kayıtları almamıza rağmen sigorta şirketleri bazı kate kulleleri oldu, Araba da daha önce hiç bir şekilde kaza bela, tramer hiç bir kazası yok. 2006 model araç Hasar kayıtsızdı. Exper firması yok araba eski, parçalar orjinal değil, araba eski çıkmadır o, şeklinde ibareler ve ithamlarda bulundu ve süreci uzattıkça uzattı mide bulandırma ve yıldırma politikalarında çıkma parça takıp ucuz yollu halledip yollayacaklardı. Bu ford logosu press'i ve bagaj kapağı seri numarası sayesinde parçanın %100 orijinal olduğunu ve şase numarası ile tuttuğunu ford bayisinden teyit ettik.

Sigorta şirketi mecbur Ford yedek parçadan sıfır orijinal parça alıp yolluyor. Exper firmasına biraz maliyetli oldu. Bende işi inada bindirdim çözdüm bu şekilde.

Allah kimsenin başına getirmesin...

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Trafik sigortası muadil parça yollayabiliyor, orijinale çevirtti iseniz büyük başarı, geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...