Önder Özcan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Sermet Gündoğdu yazdı: Abi bizim dönem VHS den öğrendi Almancayı 😊 Onu dedim işte, o zamanlardan öğrendiklerini pekiştirmek istemiş sanırım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Emin Önal yazdı: Kaç milyon adet satmışızdır bilmiyorum, Allah bereket versin Bizim firmaya az sokm... satmadın. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Önder Özcan yazdı: Bizim firmaya az sokm... satmadın. Hala bitmedi mi ya, Bol bol dağıtın 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Emin Önal yazdı: Hala bitmedi mi ya, Bol bol dağıtın Nasıl bir saaattıysan, hala bitirememiş Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Bunlar koli unutuyorlar sağda solda 2-3 sene sonra buluyorlar, garipler Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Emin Önal yazdı: Bunlar koli unutuyorlar sağda solda 2-3 sene sonra buluyorlar, garipler Para çoh 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül Sarı Kâğıt be Pilot G2 Jel Mürekkep Kalem. Saatlerce yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Mahmut Yıldız yazdı: Benim çeyiz bunlar En alttaki kalem karbon fiber. Çok ağır, uzun süreli kullanıma uygun değil ama hissiyatı çok iyi. Alttan dördüncü caran d'ache. Refill alayım dedim 300-400 lira seviyesinde. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 Eylül Paylaş 11 Eylül İş yerinde kullandığım kalemler. Pensan kral kalem. Ucu ve akıcılığı mükemmel. Kurşun kalem de ise daha çok uç önemli. Tombo nun üstüne uç tanımam. . 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Serhat Işık yazdı: İş yerinde kullandığım kalemler. Pensan kral kalem. Ucu ve akıcılığı mükemmel. Kurşun kalem de ise daha çok uç önemli. Tombo nun üstüne uç tanımam. . odanın kapısını 5 dak açık bırakıp çay almaya insene kardeşim Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül Cihat Küçükay yazdı: Phyton mu bu? Java abi. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Fatih Keskin yazdı: odanın kapısını 5 dak açık bırakıp çay almaya insene kardeşim gerek var mı kardeşim? masanda hazır seni bekliyor... 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Kasım Yazar Paylaş 7 Kasım (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Uç kesinlikle bu. Tekrardan, uç çok güzelmiş abi. Yağ gibi kayıyor novmissiz. 7 Kasım tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Çağrı Alaf yazdı: Tekrardan, uç çok güzelmiş abi. Yağ gibi kayıyor novmissiz. Güzel günlerde kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts