Doğan Arşiray 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Murat Sürmeli yazdı: Artık genelde kalem kullanmamakla birlikte şunu hala kullanıyorum buna neden kontrol kalemi demişlerki? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Eylül Paylaş 9 Eylül H.Cenk Bayrakçı yazdı: Benim ki seninkini döver Hocam 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Doğan Arşiray yazdı: buna neden kontrol kalemi demişlerki? Sen anlamazsın, dur senin anlayacağın dilden konuşayım 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Tek imzasıyla köprü satın alan adam kalemi. Gibi görünüyor ama öyle değil aslında. Yeşili de var bende, yazımı çok rahat gerçekten. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Eylül Paylaş 9 Eylül (düzenlendi) Silgi de ise bunu tek geçerim biraz pahalo filan ama üç oturuma girerseniz üç tane alıyorsunuz. Bir tanesini bir sene de yarısına getiremedim. Kalemtraşı da çok kaliteli. Made in germany yazıyordu. Bu bana ait değil resmi netten aldım. Servet Aydın yazdı: Kalem dediğin kazandırır Hesap makinesini görünce aklıma bu arkadaş geldi nedense. Servet Aydın yazdı: Kalem dediğin kazandırır 9 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Önder Özcan yazdı: O kadar iri yarı Hans ın arasında ne işi var onun. Dil öğrenmeye mi gitmiş? Abi bizim dönem VHS den öğrendi Almancayı 😊 Bir de Pelikano vardı tüp mürekkepli ergonomik tutma yeri vardı.Dönem ödevi yazardık. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Fatih Keskin yazdı: Seç beğen al Kırmızı çakmağımı ne ara ç-aldın la Erdoğan Temur yazdı: Bende ömürboyu garantilisi var. Çocuklara aldım bozuldukça götürüyorum yenisini veriyorlar. Pc’iM nerde🍆 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Erdoğan Temur yazdı: PC hazır abi Saatleri ayarlayalım ☕️ Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Fatih Keskin yazdı: Seç beğen al @İlkay Başaran görmesin yine çakmağımı getir diyecek 😎 1 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 9 Eylül Paylaş 9 Eylül SCHNEIDER Topwriter uzun süredir kullandığım kalem, hem uygun fiyatlı hem de imzası güzel, hem sınıf defteri doldurmada, hem de resmi imza işlerinde kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Rotring T 0.5, Tikky 0.7 evde 5 -6 tane vardır ama çocuklar kıymetini bilmiyor ; biz buna "findel" diyoruz 😉 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: İstanbul Kalem festivali ??? İKF24? Helva etkinliği gibi olsa. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Jel kalemde uniball, şık olacaksa lamy. Tükenmez kalemde cross. Kurşun kalemde uniball kuru-toga. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Emin buradan talep toplasa da isteyenlere özel bir roller/ dolma kalem seti yapsa mesela.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Cem Işık yazdı: Emin buradan talep toplasa da isteyenlere özel bir roller/ dolma kalem seti yapsa mesela.. ben Almanya Porsche den kırmızı istiyorum Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Emin Önal yazdı: Bu arada kimse bilmez, çoğu dolma kalemi çook eskiden beri Türkiye'de üretiyorlar. İthal değil. Aynı zamanda Cross markasını da TR'ye onlar getirdi. En önemlisi ürünün mekanik arızasına ömür boyu garanti veren ilk firma diyebilirim. Beş sene kullandığım dolma kalemleri mürekkep sızdırmaya başladı. Mesaj attım. Kargoyu karşıladılar, sıfır kalem gönderdiler. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Fatih Keskin yazdı: ben Almanya Porsche den kırmızı istiyorum Ondan sende vardır başkan, iyice bir baksaydın çekmecelere Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Helva etkinliği gibi olsa. Bunu yapacak bir promosyoncu uzman var. Kadıköy belediyesine başvurabiliriz. Bazı yerler var sergi ve etkinlik bekleyen. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Fatih Keskin yazdı: Seç beğen al Aha benim çakmak 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Mahmut Yıldız yazdı: Uç kesinlikle bu. Siz önerdiğiniz için bu uçtan bir set aldım Mahmut abi. Bakalım nasıl çıkacak. Yorumları güzel. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Servet Aydın yazdı: Kalem dediğin kazandırır Kaç milyon adet satmışızdır bilmiyorum, Allah bereket versin 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts