Çağrı Alaf 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Gerek not tutmak, gerek gün-hafta planlamak, gerek matematik için kullanıp memnun kaldığınız, müdavimi olduğunuz ya da sadece hissini sevdiğiniz güzel kalemler neler? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Sınavlara hazırlanırlanırken rotringden şaşmadım. Ama ucu da rotring olmalı yan sanayi uç kabul etmiyor. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Tombo 0,6mm uçlu kalem kullanıyorum, 2b tombo uçla yazım hissi çok keyifli. Ancak kalem üretimden kalktığı için artık bulmak çok zor. 20-25 kutu ucum var, kalemde de 1 yedeğim var. Uçlar bitene kadar devam, sonrasına bakacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Kalemlerin kralıdır. Perde arkasındaki sessiz ama mağrur kahramandır. 7 2 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Hüseyin Sönmez yazdı: Kalemlerin kralıdır. Bunun refilindeki akıcılık çoğu avrupalı markanın pahalı modellerinde yok. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Hüseyin Sönmez yazdı: Kalemlerin kralıdır. Perde arkasındaki sessiz ama mağrur kahramandır. Masamdan alınması ağır kavga sebebimdir. Bileğimi yormayan tek kalem bu kalem. Israrla Seçil pıramasyondan isteyiniz 3 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Yazım çok kötü olduğu için bana fark etmiyor kömür dahi olur 1 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 9 Eylül Paylaş 9 Eylül İndir kaldır Rotring, kurşun kalem olarak başka tanımam. Tükenmez kalem Xiaomi'nin tükenmezini kullanmaya başladım. Akıcı, takılmadan yazıyor. 3 adet iç yedek aldım. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Eylül Paylaş 9 Eylül My Gel Dong-A 0.5mm kullanırım uzunca süredir. 0.5mm’den kalın kalem kullanamıyorum. Beklentiler farklıdır muhakkak benim için ince çizgiler elzemdir Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mekanik kurşun kalem olarak bunu kullanıyorum son zamanlarda. Memnunum. Uç kesinlikle bu. Bir de son zamanlarda elimden düşürmediğim kalem bu. Yazması, hissiyatı çok iyi ama fiyatı yüksek. Uzun yıllar bunları kullandım, mürekkepleri bitti, rapido mürekkebi alıp tekrar doldurup kullanıyorum. Fine olanı bulunuyor ama extra fine olanı bulmak epey zor olmuştu. Şu an en çok istediğim kalem bu ama namıssız çok pahalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Eşantiyon kalemler yüzünden kalemlik dolu içinde kalem yok mağdurum. 5 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Yakın zamanda şundan aldım küçük notlar için. https://www.amazon.com.tr/dp/B001G8XK8O?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 İmza için Uniball UM-153 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Selim Bilgin yazdı: Favori kalemim. Tek imzasıyla köprü satın alan adam kalemi. Hüseyin Sönmez yazdı: Kalemlerin kralıdır. Perde arkasındaki sessiz ama mağrur kahramandır. Bakınca bile rahatlama geliyor. Bunla iddia kuponu doldurursun, geometri çözersin, dilekçe yazarsın, tutanak tutarsın, veresiye defterine asarsın. Toplumsal sınıf farkını yok eden, herkese hitap eden sosyalist bir kalem. Cihat Küçükay yazdı: İndir kaldır İndir kaldırda bence de Rotring. Rapid'ler harikaydı. 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Vazgeçilmezim, gün içinde her türlü işe yarayan, yumuşak yazımlı Uniball Signo 1,0 Kurşun kalem, elime ne geçerse karalıyorum. Vakti zamanında ''Çok ünlü bir marka'' hediye edilmişti. Normal bir roller dan farkı yok. Kalem içi dahi çok pahalı. Akıl işi değil. Scririkss Heritage Mat Siyah yine favorimdir. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Eşantiyon kalemler yüzünden kalemlik dolu içinde kalem yok mağdurum. Ona bir arkadaşım şöyle bir çözüm buldu içine bozuk kalem koyuyordu gelen geçen bir iki yelteniyor sonra bırakıyordu. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Doğan Arşiray yazdı: hala kalem mi kullanıyorsunuz? Zenginlerde nasıl yürüyor bu iş 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Eylül Paylaş 9 Eylül 2222 ye yaz yazıyoruz gönderiyoruz ,birileri yazıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Eylül Paylaş 9 Eylül (düzenlendi) Lamy pico ve Lamy roller. Severek kullanıyorum. Pico günlük kullanım için çok pratik ve her yere sığıyor. Roller da imza ve toplantı için uygun. https://lamyshop.com.tr/tr_tr/lamy-pico-tukenmez-kalem-special.html?srsltid=AfmBOopQf8nKa5_koZk_5z83umBtJ5S3xDgRDYSESruAYp0YQ08DfObO https://lamyshop.com.tr/tr_tr/lamy-lx-roller-kalem.html?sel=1177 9 Eylül tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Servet Aydın yazdı: ... Israrla Seçil pıramasyondan isteyiniz İSTEMÜCEZ! 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Doğan Arşiray yazdı: hala kalem mi kullanıyorsunuz? Tablet aldım. Hem iPad hem de Prosu onun da M2 işlemcilisi. Notları 2 ay onunla tuttum. Aptallaşmış hissettim bıraktım geri ortalıkta kaldı tablet. Öğrenemiyorum ekran üzerinde onu farkettim. Şekiller güzel oluyor ama hissiyat aynı değil. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Dolmakalem olarak parker ve pelikan, Tükenmez olarak uniball, pilot, Kurşun kalem olarak rotring tikky, pilot shnarke ve uni krutoga. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Mahmut Yıldız yazdı: Mekanik kurşun kalem olarak bunu kullanıyorum son zamanlarda. Memnunum. Mekanik kalemlerimiz çok benziyor birbirine. Markalar da çağrışım yapıyor. Gördüğümde aynı sandım. Japonya'dan alınma benimki. Mahmut Yıldız yazdı: Uzun yıllar bunları kullandım Babam da bu kalemi çok severek kullanmıştı uzun seneler. Sonra bir yerde kurudu kaldı sanırım görmüyorum elinde ne zamandır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts