Selçuk Bakış 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Servet Aydın yazdı: Hazır çadırın tavanına monteli Pastaları hazırlayalım, güzel görünüyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül https://www.youtube.com/watch?v=x6v6ZV4Ot1I Servet abinin kamp sabahı 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Servet Aydın yazdı: Bi susun pis fakirler bu çadırı alırken üretim yerinde inceleme yaptın mı? Yaptıysan sosyal medyada ki reklam yüzü ile tanıştın mı? Tanıştıysan numarasını aldın mı? Aldıysan bunu bizden gizliyorsan 😂😂 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Mert Yeldan yazdı: bu çadırı alırken üretim yerinde inceleme yaptın mı? Yaptıysan sosyal medyada ki reklam yüzü ile tanıştın mı? Tanıştıysan numarasını aldın mı? Aldıysan bunu bizden gizliyorsan 😂😂 Telefonla konuştuktan sonra karşı cinsten soğudum 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Servet Aydın yazdı: Telefonla konuştuktan sonra karşı cinsten soğudum Aboo 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Servet Aydın yazdı: Telefonla konuştuktan sonra karşı cinsten soğudum Bu saatten sonra herkes kendini korusun 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu saatten sonra herkes kendini korusun siz hadi farklı şehirdesiniz benle emmi adamın burnunun dibindeyiz 😂 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Servet Aydın yazdı: Telefonla konuştuktan sonra karşı cinsten soğudum Bir körfez buluşması daha mı yapsak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mert Yeldan yazdı: siz hadi farklı şehirdesiniz benle emmi adamın burnunun dibindeyiz 😂 Şehir dil din ırk farkedeceğini sanmıyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Tam “deneyelim” yazıyordum. Vazgeçtim. abi gizli özneli cümleler kurma 😂 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mert Yeldan yazdı: abi gizli özneli cümleler kurma 😂 Biyerde de cd yazmış 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Eylül Paylaş 10 Eylül İlkay Başaran yazdı: Biyerde de cd yazmış Çok gizli 😂 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şehir dil din ırk farkedeceğini sanmıyorum İlkay Başaran yazdı: Bir körfez buluşması daha mı yapsak 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mert Yeldan yazdı: siz hadi farklı şehirdesiniz benle emmi adamın burnunun dibindeyiz 😂 patlıcan musakka 😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Alpay Sumer yazdı: patlıcan musakka 😂 Kaşınma 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Servet Aydın yazdı: Kaşınma abi arkadaşı bi kaşı ya valla 😂😂 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Mert Yeldan yazdı: abi arkadaşı bi kaşı ya valla 😂😂 Dur ya.. Semsiyeden girip egzozdan cikiyoruz sonra Patlicanları saymiyorum bile 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Alpay Sumer yazdı: Dur ya.. Semsiyeden girip egzozdan cikiyoruz sonra Patlicanları saymiyorum bile Bende saymıyorum daha iyi oluyor 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Eylül Paylaş 11 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bende saymıyorum daha iyi oluyor Yoksa biz maşocisit mi olduk ne halt ettik 🤣 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Mert Yeldan yazdı: bu çadırı alırken üretim yerinde inceleme yaptın mı? Yaptıysan sosyal medyada ki reklam yüzü ile tanıştın mı? Tanıştıysan numarasını aldın mı? Aldıysan bunu bizden gizliyorsan 😂😂 internette farklı sektörden videosu var Oradan araç üstü çadır üretimine nasıl geçti anlamıyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Eylül Paylaş 11 Eylül Ali Gülmez yazdı: internette farklı sektörden videosu var Oradan araç üstü çadır üretimine nasıl geçti anlamıyorum araç üstü çadır denince akla hemen onun adı gelir 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts