Servet Aydın 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Hangi marka daha güvenilir ve sağlam? Kullanan var mı, taşıma kapasitesi vs bilgiler gerek Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Eylül Paylaş 8 Eylül thule sanki iyi gibi.. Kullanmadım ama cok duydum.. Hanki arac icin düsünüyosun abi? Bende tiguya düsünüyorum araya birkac bisey girdi ama benimde planlarımda var.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Servet Aydın yazdı: Hangi marka daha güvenilir ve sağlam? Kullanan var mı, taşıma kapasitesi vs bilgiler gerek git bi çelik kıvırmacıya , büktür gitsin Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Alpay Sumer yazdı: thule sanki iyi gibi.. Kullanmadım ama cok duydum.. Hanki arac icin düsünüyosun abi? Bende tiguya düsünüyorum araya birkac bisey girdi ama benimde planlarımda var.. Mehmet hocada vardı bir vw ara atkısı sanırım Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Oğuzkan Erışık yazdı: Mehmet hocada vardı bir vw ara atkısı sanırım Biliyorum hocada var. ama ondaki pasat icindi.. Uyarmı ama bilemedim. Bu ara baska islerim var hallederek sıra ile gidiyorum..Yavas yavas dolduruyorum iste aracı.. Kompile tavan cam olunca biraz ürkütücü geliyor.. Tavanın açılmasına engel olur mu bilemedim ama 🤔 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Eylül Yazar Paylaş 8 Eylül Çağlar Bayur yazdı: git bi çelik kıvırmacıya , büktür gitsin Sen yapsaydın da verseydin arabayı🍆 Alpay Sumer yazdı: thule sanki iyi gibi.. Kullanmadım ama cok duydum.. Hanki arac icin düsünüyosun abi? Bende tiguya düsünüyorum araya birkac bisey girdi ama benimde planlarımda var.. Sedici için 1 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Atkı diye başlık görünce Servet Abi şöyle şekil yapacak dedim :-) 2 8 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Gökhan Tuna yazdı: Atkı diye başlık görünce Servet Abi şöyle şekil yapacak dedim :-) Benim aklımda canlanan 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Eylül Yazar Paylaş 8 Eylül Çağlar Bayur yazdı: çadır bagajda olur tavanda değil Bagajı olmayan araba sahıbı naapsın Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül Paylaş 8 Eylül @Mehmet Göktürk abi senin taşıyıcılar benim atecaya olur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Sgl dizayn firması iyidir güvenilir. http://Www.sgltuning.com OTS bence daha uygun ürünler sunuyor. VAktiyle ataşehirde onların da dükkan vardı bisiklet taşıyıcı almıştım. https://www.otsoto.com.tr thuleyi geç. Gereksiz pahalı ve zaten oem değil. mont blanc bulursan al. ama en doğrusu oem olur. benim hem passat b6/b7 hem de tiguan için oem var . Servisten aldım. Piyasadakilerin çok üzerinde kalitesi var. Passat için olan satılık. Alpay ne için kullanıcaksın? ayrıca bulursanız daha az taşıma gücü olmakla beraber hafif şeyler taşınacaksa aero modeller alınabilir. Ses yapmıyor. ses üstte birşey yok ve hızlı giderken biraz oluyor benim modelde. Ama üst doluysa ses yok yükün şekline göre. Ya da deflektör ( ekamei !!) konarsa ses olmuyor. kanallı tip olsun. Kanalda fitil olsun kullanmadığınızda. Mert Yeldan yazdı: @Mehmet Göktürk abi senin taşıyıcılar benim atecaya olur mu? Hayır. Passat sahibi lazım b6/b7 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Eylül Paylaş 8 Eylül NOT: OEM ara atkılar kenardan çıkıntı yapmaz. bunu istiyor ya da istemiyor olabilirsin. Ama üstte birşey yokken araç şık görünüyor. Yoksa çok farketmez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Servet Aydın yazdı: Bagajı olmayan araba sahıbı naapsın ön koltuğu yatıramayan var daha Mehmet Göktürk yazdı: bunu istiyor y halatı nereden dolayacağız ben isterdim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ön koltuğu yatıramayan var daha halatı nereden dolayacağız ben isterdim halatı önden takıyorsun kalınca. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: halatı önden takıyorsun kalınca. extra bavul felan çıkar yana kayar Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Turtle ın ürünleri daha uygun fiyatlı ve sağlam duruyor. Araç üstü çadır kullandığım dönemde araştırıp kg sınırını hiçbiri karşılamadığı için kendim yapmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Burak Kuşçu yazdı: Turtle ın ürünleri daha uygun fiyatlı ve sağlam duruyor. Araç üstü çadır kullandığım dönemde araştırıp kg sınırını hiçbiri karşılamadığı için kendim yapmıştım. Belirtilen kg sınırları araç için sürüş dinamiği açısından. Yük olarak değil. Mesela. Esp siz suzukide 50 kg esp li 75 idi. Benim passatta 100kg tiguanda 75 kg Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Dikey değil rüzgar ağırlığı benim de bildiğim kadarıyla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Servet Aydın yazdı: Dikey değil rüzgar ağırlığı benim de bildiğim kadarıyla Arabanın şakülünü bozmaması için olan değer virajda Dururken Yatak ağırlığı hakkı çok daha fazla. Takla vs açısından oldukça sağlam. Tabi çıtaları bilemem. Araca göre değişir. Süs çıtası olmaması geeek. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül Yazar Paylaş 9 Eylül Paraya kıyacam hocam. Bugün bakıcam bakalım ne tavsiye edilecek Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Servet Aydın yazdı: Paraya kıyacam hocam. Bugün bakıcam bakalım ne tavsiye edilecek Çok bilmiş plaza bebesi olmasın 😎 ben geleyim istersen arabada takılı benimkiler incele Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Eylül Paylaş 9 Eylül (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Çok bilmiş plaza bebesi olmasın 😎 ben geleyim istersen arabada takılı benimkiler incele benim araç için 3 lü atkı da var 2 li de. 2800 Tl cik 3lüsü. Baya da şık duruyor aklımı çeldi. 75 kg ağırlık ve 120 km hız sınırı koymuş. Bu sınır üstünde port bagaj varken mi yoksa sadece atkı ile de geçerli mi? https://apline.com.tr/urun/seat-ateca-kh7-2016-ve-sonrasi-ile-uyumlu-ace-1-ara-atki-tavan-bari-siyah-3-adet-2/ 9 Eylül tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mert Yeldan yazdı: benim araç için 3 lü atkı da var 2 li de. 2800 Tl cik 3lüsü. Baya da şık duruyor aklımı çeldi. 75 kg ağırlık ve 120 km hız sınırı koymuş. Bu sınır üstünde port bagaj varken mi yoksa sadece atkı ile de geçerli mi? https://apline.com.tr/urun/seat-ateca-kh7-2016-ve-sonrasi-ile-uyumlu-ace-1-ara-atki-tavan-bari-siyah-3-adet-2/ Bu 75 kg sadece virajdaki stabilite için mert. Onun dışında sorun yok evet yüklüyken 120 yük kopar diye uyarıyor yoksa atkının hükmü yok istersen 300 le git Linke baktım bunlar güzel gibi aero tipi basık profil. Çok dayanıklı olmayabilir ama ses yapmaz illa ki. Aero olayı devamlı duracaksa çok önemli. Memnun kalırsın ummadığın şeyleri taşıyorsun öyle zamanlar oluyor ki.. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Bu 75 kg sadece virajdaki stabilite için mert. Onun dışında sorun yok evet yüklüyken 120 yük kopar diye uyarıyor yoksa atkının hükmü yok istersen 300 le git Linke baktım bunlar güzel gibi aero tipi basık profil. Çok dayanıklı olmayabilir ama ses yapmaz illa ki. bu firmayı bir arkadaşım önerdi, yakın çevresinde 7-8 kişiye buradan tedarik etmişler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts