İlkay Başaran 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: avm ye mi gittin otoparkta karışlamadık? Bende onu diyorum işte tce için Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Volkswagen 1.0 motoru yeni golfe koymuyor aklınızda bulunsun. Birde liste fiyatları ile bayiye gidince alınan fiyatlar arasında ciddi fark var. Alırken bayilere sorun bence . Şu an 1.0 life manuel tcross 1320 den başlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Selçuk Keleş yazdı: Çocuklu aileye gelmez bagajı dar. Farlar berbat, üst paketteki daha iyi olabilir. Tavanda tutma kolu arıyor insan ama yok. Şerit takip sistemi insanı delirtiyor bindiğin anda önce onu kapatıyorsun. Durup dururken bazen silecek çalışıyor. 1 lt motor bir şehir işi için fazlasıyla yeterli. DSG gayet uyumlu sorunsuz. Tasarımı güzel. İç mekan gayet ferah, tavan yüksekliği arkada bile gayet iyi. Koltuklar fena değil ama uzun yolda nasıl olur bilemedim. Ekran, kadran, klima gayet kullanışlı. Yol tutuşu iyi denebilir pek zorlamadım. Süspansiyon konforu iyi. 100ü geçmezsen gayet ekonomik. Şuanki aracım hatchback + bass ve araç temizlik kutusu olduğu için çok geniş bir bagajım yok sadece gezmeye giderken masa sandalye vs zar zor sıkıştırıyorum. t-cross'ta bass değişip küçük takmayı düşünüyorum o nedenle çok bir sorun yaşamam diye düşünüyorum. 2-3 ilanda motor serviste garantiden sandık motorla değişti diyene denk gelmiştim. Kronik bir arızasımı var yoksa her araçta olabilcek bir sorunmu çıkmıştır acaba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Uğur Kamil yazdı: Şuanki aracım hatchback + bass ve araç temizlik kutusu olduğu için çok geniş bir bagajım yok sadece gezmeye giderken masa sandalye vs zar zor sıkıştırıyorum. t-cross'ta bass değişip küçük takmayı düşünüyorum o nedenle çok bir sorun yaşamam diye düşünüyorum. 2-3 ilanda motor serviste garantiden sandık motorla değişti diyene denk gelmiştim. Kronik bir arızasımı var yoksa her araçta olabilcek bir sorunmu çıkmıştır acaba. siz maliyetler gereği küçük motor tercih etmekten bahsettiniz ama, bence uzun kullanımda tam öyle değil. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: siz maliyetler gereği küçük motor tercih etmekten bahsettiniz ama, bence uzun kullanımda tam öyle değil. yılda ortalama 10bin km cıvarı yapıyorum. Beklenmedik bir durum veya üzerine ekleyecek bütçe bir anda çıkmazsa ortalama 5 yıl kullanırım. Baktığım araçlar 40 bin km altı olduğunu düşünürsek 90 bin görmeden satmış olurum aracı bakımlı bir aracada o kmlerde birşey olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yanlış bilmiyorsam otomatik vites ehliyet olanlar şanzımansızları kullanabiliyor benim jeton yeni düştü 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Topçu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Taigo'nun tüm donanımlarında dijital klima ve sürücü ile yolcu koltuğu arasındaki merkezi hava yastığı (bu yastık VW'lerde şuan sadece Taigo ve Golf'te var) standart geliyor. T-Cross Life'ta klima manuel, merkezi hava yastığı bulunmuyor. Ön göğüs Taigo'da yumuşak kaplama, makyajsız T-Cross'ta ise sert plastik kaplama. Taigo'nun bagajı sabit 438 lt, T-Cross'un arka koltuğu öne kaydırmadan normal konumda 400 lt.(kaydırırsan 455 lt.). T-Cross'ün öndeki far ve sinyal aydınlatma grubu led değil, Taigo'nun sinyal dahil ön-arka hepsi led. 3 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Uğur Kamil yazdı: Şuanki aracım hatchback + bass ve araç temizlik kutusu olduğu için çok geniş bir bagajım yok sadece gezmeye giderken masa sandalye vs zar zor sıkıştırıyorum. t-cross'ta bass değişip küçük takmayı düşünüyorum o nedenle çok bir sorun yaşamam diye düşünüyorum. 2-3 ilanda motor serviste garantiden sandık motorla değişti diyene denk gelmiştim. Kronik bir arızasımı var yoksa her araçta olabilcek bir sorunmu çıkmıştır acaba. Şirket aracı olarak bolca var bizde. Bilinen bir vukuatı yok. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Şehir içi için pratik güzel araba arkadaşta var hanımı kullanıyor.Ama yakıttan biraz dertli hanımı sürekli gaz fren kullandığı için ortalaması 8,5 litre/100 km 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Front assist kullanılamıyor uyarısı bir kaç defa göründü kayboldu 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Bugün abimin bir tanidiginda t-cross vardi onu detayli inceledim bekledigimden daha geniş geldi arac. Sadece bagaj küçük onuda biliyordum zaten. Oturma pozisyonu vs hoşuma gitti. 15bindeydi arac. Servisin arac sahibine dediği on takim biraz hassastir bozuk yollarda cok sert kullanmayin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts