Sani Gerşon 6 Eylül Paylaş 6 Eylül (düzenlendi) Tam olarak niye şaşırıldı anlamadım lakin her ay zaten yaklaşık %5-10 arası zam görüyor araçlar? 6 Eylül tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün corolla hibrit vergisiz 860.000 lira. Yani 25.300 dolar 2020 eylülde vergisiz fiyatı 127.000 liraydı. Yani 16.280 dolardı Dolarda %55 değer kaybı olmuş galiba Amerikan doları %15-20 değişti enflasyonu ile. Aradaki fark bizim tl çok değerli ondan. 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Sani Gerşon yazdı: Tam olarak niye şaşırıldı anlamadım lakin her ay zaten yaklaşık %5-10 arası zam görüyor araçlar? %7 civari gelmiş evet ama eski %7 ler dişe dokunmuyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Ooo benim Qashqai 2 milyon olmuştur.. Satılık Qashqai 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo benim Qashqai 2 milyon olmuştur.. Satılık Qashqai Zengin sigortacının hali başka. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Eylül Paylaş 6 Eylül motor niyetim vardı dükkana gidip gelmeye kullanmak için ufak 50 lik, sonra dedim ki önümüz kış motora binemem motora vereceğim paraya bi brodvay falan bakayım, orta temizlikte 200 liradan başlıyor. Güya piyasa eski haline dönecekti arabalar ucuzlayacaktı. Ufak bi ucuzlama oldu bi dönem ama eskisinden daha beter fırlayacak gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Ebrar Tüfek yazdı: Güya piyasa eski haline dönecekti arabalar ucuzlayacaktı. iktisatta yok ama bende var, bir laf vardır, araba fiyatı cırt kelepçeye benzer... telifi alsam mı Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Eylül Paylaş 6 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bizim maaşlar ödenecek alsınlar tabi. Bu arada almanyada çalışanın emekliye oranı 1.9 4 diye sallıyorlar da tv de İtalya 1.6 demişti sanırım. Keşke biz 1.33 ile 1.6 nın maaşını alsak Pardon o mtvydi Zaten 16 milyon emeklide yokmuş. ... https://x.com/ozgurerdursun/status/1780264699604389963?t=BdMuauKeA4R-cfWjFIxs_g&s=19 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Çağlar Bayur yazdı: iktisatta yok ama bende var, bir laf vardır, araba fiyatı cırt kelepçeye benzer... telifi alsam mı sende araba mı kaldı ki? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: sende araba mı kaldı ki? olmaz mı hem de sıfır gibi daha 96 model , yeni yani Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Çağlar Bayur yazdı: olmaz mı hem de sıfır gibi daha 96 model , yeni yani kollektörler lazım ona. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: kollektörler lazım ona. bi cila kafi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Çağlar Bayur yazdı: iktisatta yok ama bende var, bir laf vardır, araba fiyatı cırt kelepçeye benzer... telifi alsam mı Onu bilmem de opeli servisten çıkardım, 70 80 masraf yaptım ortalama, arkadaş geldi 350 nakit keş anahtarı bırak dedi, o ara döner bıçağı ile göz göze geldik. Piyasa düşüyorcular elinde kalırcılar arttı yamyamlar sokağa çıktı. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Haftaya bişeyler olacak diye düşünüyorum. gardınızı alın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Ebrar Tüfek yazdı: anahtarı bırak dedi, o ara döner bıçağı ile göz göze geldik. anahtar elde iken döner kesilmez tabii Mehmet Göktürk yazdı: Haftaya bişeyler olacak diye düşünüyorum. gardınızı alın. 36 ay önceden yattık hocam kuma Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Çağlar Bayur yazdı: anahtar elde iken döner kesilmez tabii 36 ay önceden yattık hocam kuma O kum plaj kumu seninkisi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Haftaya bişeyler olacak diye düşünüyorum. gardınızı alın. Nasıl bir şeyler hocam ytd tadında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: O kum plaj kumu seninkisi. yok hocam direkt inaşaat kumu Mehmet Yeter yazdı: Nasıl bir şeyler hocam ytd tadında. ata demiş ki: salıya bak ki çarşamba nerden gelmiş diye... 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün corolla hibrit vergisiz 860.000 lira. Yani 25.300 dolar 2020 eylülde vergisiz fiyatı 127.000 liraydı. Yani 16.280 dolardı Dolarda %55 değer kaybı olmuş galiba 2020 de 80 olan ötv 60 a düşme mişydi? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Dükkan için 20 30 bin lira 5 10 20 lik saklardım kasada, bozuk lazım oluyor sürekli diye, artık tl tutmuyorum bittikçe merkez bankasından 5 bin liralık bozuk alıp geliyorum. Daha cüzdanda duran hariç tl koymam kenara. Aynı malı bi hafta sonra aynı paraya aldığımı görmedim 1 senedir… 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Mehmet hoca büyük istanbul depremi yakın gibi bişey dedi gitti 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Eylül Paylaş 7 Eylül İlkay Başaran yazdı: Mehmet hoca büyük istanbul depremi yakın gibi bişey dedi gitti Garip şeyler olabilir Ytd 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Ali Gülmez yazdı: Garip şeyler olabilir Ytd Bir cisim yaklaşıyor. Yt Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: 2020 de 80 olan ötv 60 a düşme mişydi? aldığımda 50 ötv idi. Şimdi 80. De onlardan sıyrılmış rakamları yazdım zaten. Ham fiyat Yorum bağlantısı
Recommended Posts