Halit Demir 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Nissan hyundai grubunu takip ederim. her ay ufak tefek zam gelirken eylul ayinda kallavi zam yapmislar . Tam da qashqaiyi degistirmeye niyetleniyordum arada gol yemeyelim diye iptal ettim satişi gercekten yuksek zam gelmiş Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Dün nissan a bakmıştım güncelleme vardı 150 bin gibi zam gelmiş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Toyota da yaptı. En ucuz hibrit corolla 1,85m oldu. şimdi sıra ikinci elde demektir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Süper haber arabamın değeri arttı diyenler nerde 😊 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Bugün corolla hibrit vergisiz 860.000 lira. Yani 25.300 dolar 2020 eylülde vergisiz fiyatı 127.000 liraydı. Yani 16.280 dolardı Dolarda %55 değer kaybı olmuş galiba 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Aynı coni leş, dolardan hızlı yükseliyor namizsiz :P Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün corolla hibrit vergisiz 860.000 lira. Yani 25.300 dolar 2020 eylülde vergisiz fiyatı 127.000 liraydı. Yani 16.280 dolardı Dolarda %55 değer kaybı olmuş galiba 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Mustafa Tüfekçi yazdı: Aynı coni leş, dolardan hızlı yükseliyor namizsiz :P koy ilana koy. Yapıştır Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dolarda %55 değer kaybı olmuş galiba Hayır TL %55 daha değerli. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Yıl sonu sınırlı sayıda arabaya kampanya yapmak için alan açıyorlar herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Çinlilerin sisteme dahil olması gerekiyor sıfır araba hayal oldu Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Ferhat Yavuz yazdı: Çinlilerin sisteme dahil olması gerekiyor sıfır araba hayal oldu Sorunun Çinlilerin olmayışından kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 6 Eylül Paylaş 6 Eylül çinli modellere ekstra vergi gelince diğer markalarda fırsattan istifade etmişler 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 6 Eylül Paylaş 6 Eylül (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Sorunun Çinlilerin olmayışından kaynaklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Çinlilere vergi gelince hemen fiyatları yapıştırdılar yoksa her ay 1 modele muazzam indirim geliyordu 1,2 milyona Corolla orta paket vardı 2 ay önce şimdi 1,5 milyon olmuş,VW taigo 1,3 milyona verdiler life paket şuan 1,6 milyon,Bayon 1,2 milyona style veriyorlardı şimdi 1,45 milyon rekabet bittiği için at koşturuyorlar BYD han yada Seal U 1,6 milyon gibi fiyata gelsin satış rekoru kıracak.O zaman görün indirimleri. 6 Eylül tarihinde Ferhat Yavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül GSR II yönetmeliği devreye girmedi mi 31 Ağustosta. Eksik donanımlar eklendiyse fiyatlarda ona göre artmıştır. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Yavasta olsa dolardaki artış sürüyor. Sanayi enerjisine de zam geliyor. Asıl faktörler bunlar. Yorum bağlantısı
Halit Demir 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Satış var ki korkusuzca artirmislar diye dusundum Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Bende 2002 model Corolla var hemen ona 200bin zam yapayım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Devletimiz çok yaşa.. Daha fazla ötv ve kdv alacak demektir.. Geçen yıl Vw satışlarından aldığımız ötv ve kdv ile, Üretici Vw'in tüm üretim karından daha fazla para kazanmışız.. 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Devletimiz çok yaşa.. Daha fazla ötv ve kdv alacak demektir.. Geçen yıl Vw satışlarından aldığımız ötv ve kdv ile, Üretici Vw'in tüm üretim karından daha fazla para kazanmışız.. Bizim maaşlar ödenecek alsınlar tabi. Bu arada almanyada çalışanın emekliye oranı 1.9 4 diye sallıyorlar da tv de İtalya 1.6 demişti sanırım. Keşke biz 1.33 ile 1.6 nın maaşını alsak Pardon o mtvydi Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Pazartesi günü arkadaş için araç bakalım diye 3 tane bayiye göz attık 1. ve 2. bayi fiyatlar güncellenecek çarşamba günü net fiyat verelim dedi 3. bayi aldınız aldınız almazsanız 2 gün sonra yüzde 5 ile 6 civarı zam bekliyoruz dedi ayak yapıyorlar sanmıştık meğer doğruymuş 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts