Kemalcan Taşkın 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi araç almayı düşünüyorum bu rakamlarda 1.6. veya 1.4 eğer 1.4 önerisi olursa beygiri yüksek olması gerekir hatchback tam otomatik km maksimum 200 bin olmak şartıyla kronik sorunu az olan araçları önerebilirmisiniz Yorum bağlantısı
Enes Ayan 5 Eylül Paylaş 5 Eylül (düzenlendi) 1.3 cdti Astra 2010-2011 arası. 5 Eylül tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Astra jlerin tümü, Cruze 1.4 t olanlar, 2012 üstü dizel c4 ler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Kemalcan Taşkın yazdı: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi araç almayı düşünüyorum bu rakamlarda 1.6. veya 1.4 eğer 1.4 önerisi olursa beygiri yüksek olması gerekir hatchback tam otomatik km maksimum 200 bin olmak şartıyla kronik sorunu az olan araçları önerebilirmisiniz Km istediğiniz rakama alırız. Sitede bi almera var güzel o Yorum bağlantısı
Kemalcan Taşkın 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Accent era crdi veya benzin lpg hangisi alınır paketleri bir sürü var anlayamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts