Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül (düzenlendi) Yılmaz Gökçe yazdı: Teşekkür ederim. TCE başarılı ilerde süpriz yaparmı bilemiyorum tabi 4 kişi gitmiştik satış danışmanı icon var deyince arkadaşlar olur olur diye benim yerime el sıkıştılar hemen İcon olsun taştan olsun motorda 2 şeye dikkat, et, yağ kesinlikle RN17 onaylı olsun, bu şart, servisi ve ve başkasını dinleme beni dinle çalıştırdın rolantiye düşmeden yürüme ve gaza basma, zaten yürürsen şanzıman ben gitmem diyecek motorda gaz yemeyecek, ısrar etme... diğer konu radyatör suyu, dikkat et, sendeki hangisi bilmem ilk serilerde hatalı devirdaim vardı gerçi bu yeni nesil sanırım onlarda sorun yok, su seviyesi düşerse kaçak kontrolü yap, baktın ayda bir su makstan aşşağı yarıya inmişse tamamla takip et, yine inerse kontrol ettir, devirdaim ve termostad gövdesi gözle kontrol, sızıntı varsa değiş, başka arızasını duymadım henüz, 1.2 tce olaydı yandıydın, tasarım hatalıyıdı, bu ders alınmış apayrı seviyede ve üstünde sağlam çalışılmış bir motor, şanzımanı zaten düşünme, bozulmaz o, yağı ömürlük değil bunuda yazayım dur, olmasıda imkansız, içinde yağlı kavrama diskleri var, yok öyle bir ömür, zaten ömür dedikleride 10 yıl kullanım ömrü, değişim aralığı 6 yıl yada 120.000 km. hangisi önce dolarsa, ben yarsı sürede değiştirdim geçtim, 3. yıl 33 binde... 5 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Aman ha servisteki yağı koyma sakın. Hep dışgüçlerin oyunu bu. Motor sarsın diye alakasız yağ koyuyorlar. Benim araba 38 bin oldu 4 kere sandık motor değiştirdik daha şimdiden Her pazartesi de devirdaimle radyatör değiştiriyoruz 7 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Aman ha servisteki yağı koyma sakın. Hep dışgüçlerin oyunu bu. Motor sarsın diye alakasız yağ koyuyorlar. Benim araba 38 bin oldu 4 kere sandık motor değiştirdik daha şimdiden Her pazartesi de devirdaimle radyatör değiştiriyoruz sen koy servis yağını, bas biraz öyle ve basarak kullan sonra ahh sen haklıymışsın diyeceksin, sandık motor ararken servis yağı olmaz kardeş, o yağ bu motora olmaz: devirdaim dediğim gibi ilk serilerdeydi ve çoğuda yurtdışında sorun çıkardı, bize yeni geldi bu motor, yinede temkinli olmak iyidir... radyatör nereden çıktı 5 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Hayırlı olsun. Bazı kişiler teypleri android'le değiştiriyor, dikkat edin, beynin yazılımını çökertebiliyor. İleride varsa aklınızda, şimdiden uyarayım dedim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Bazı kişiler teypleri android'le değiştiriyor, dikkat edin, beynin yazılımını çökertebiliyor. İleride varsa aklınızda, şimdiden uyarayım dedim evet aynen öyle, yapan birkaç kişi var çökme garantili, onlar dışında dokundurmamak lazım... Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 5 Eylül Yazar Paylaş 5 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: İcon olsun taştan olsun motorda 2 şeye dikkat, et, yağ kesinlikle RN17 onaylı olsun, bu şart, servisi ve ve başkasını dinleme beni dinle çalıştırdın rolantiye düşmeden yürüme ve gaza basma, zaten yürürsen şanzıman ben gitmem diyecek motorda gaz yemeyecek, ısrar etme... diğer konu radyatör suyu, dikkat et, sendeki hangisi bilmem ilk serilerde hatalı devirdaim vardı gerçi bu yeni nesil sanırım onlarda sorun yok, su seviyesi düşerse kaçak kontrolü yap, baktın ayda bir su makstan aşşağı yarıya inmişse tamamla takip et, yine inerse kontrol ettir, devirdaim ve termostad gövdesi gözle kontrol, sızıntı varsa değiş, başka arızasını duymadım henüz, 1.2 tce olaydı yandıydın, tasarım hatalıyıdı, bu ders alınmış apayrı seviyede ve üstünde sağlam çalışılmış bir motor, şanzımanı zaten düşünme, bozulmaz o, yağı ömürlük değil bunuda yazayım dur, olmasıda imkansız, içinde yağlı kavrama diskleri var, yok öyle bir ömür, zaten ömür dedikleride 10 yıl kullanım ömrü, değişim aralığı 6 yıl yada 120.000 km. hangisi önce dolarsa, ben yarsı sürede değiştirdim geçtim, 3. yıl 33 binde... Hocam kitabını yazmıssın sanki bu motorun , servisten önce ilk başvurulacak nokta olarak kaydettim aklıma İlkay Başaran yazdı: Aman ha servisteki yağı koyma sakın. Hep dışgüçlerin oyunu bu. Motor sarsın diye alakasız yağ koyuyorlar. Benim araba 38 bin oldu 4 kere sandık motor değiştirdik daha şimdiden Her pazartesi de devirdaimle radyatör değiştiriyoruz Keşke almadan önce söyleseydiniz başka model bakardık Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Bazı kişiler teypleri android'le değiştiriyor, dikkat edin, beynin yazılımını çökertebiliyor. İleride varsa aklınızda, şimdiden uyarayım dedim Teşekkür ederim. Şimdilik üstündeki teyp benim için ideal ama değiştirecek olursam aklıma yazdım Ali Cihangiroğlu yazdı: evet aynen öyle, yapan birkaç kişi var çökme garantili, onlar dışında dokundurmamak lazım... Valla hiç bilmiyordum böyle bir olay olduğunu bunuda not edelim 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: sen koy servis yağını, bas biraz öyle ve basarak kullan sonra ahh sen haklıymışsın diyeceksin, sandık motor ararken servis yağı olmaz kardeş, o yağ bu motora olmaz: devirdaim dediğim gibi ilk serilerdeydi ve çoğuda yurtdışında sorun çıkardı, bize yeni geldi bu motor, yinede temkinli olmak iyidir... radyatör nereden çıktı Zaten öyle yapıyorum. Bu arada birsürü servis bakımlı 270 280 k da satılık kiralama çıkması var abi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kutay-fethiye-den-2020-renault-megane-1.3-joy-tesla-ekran-1190916620/detay Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay Başaran yazdı: Zaten öyle yapıyorum. Bu arada birsürü servis bakımlı 270 280 k da satılık kiralama çıkması var abi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kutay-fethiye-den-2020-renault-megane-1.3-joy-tesla-ekran-1190916620/detay ben anlamam, RN17 dışında koymam Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: ben anlamam, RN17 dışında koymam Belli 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay Başaran yazdı: Belli yanlış anlayanda belli 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: teyp değişince beyin mi çöküyor? teybi güncelleyince çöküyor, nasıl şeyse, eski nesil işte Reno Easy Linkten başlarda diyebiliriz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: teyp değişince beyin mi çöküyor? Kablo kes biç yapıyorlar. Hoparlör artı eksi denemesi çat çat çıplak kablo ve kulakla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay Başaran yazdı: Kablo kes biç yapıyorlar. Hoparlör artı eksi denemesi çat çat çıplak kablo ve kulakla. eee beyin neden yanıyor bunlar olağan işler Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay Başaran yazdı: Kablo kes biç yapıyorlar. Hoparlör artı eksi denemesi çat çat çıplak kablo ve kulakla. yine bilemedin be kardeş yazılım yüklenirken sistem çöküyor bazen, sonrası ünite değişiyor...... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: eee beyin neden yanıyor bunlar olağan işler Beyin yanmıyor yahu o nereden çıktı. Yok kol çıkarıyor hoparlör takarken. Ali Cihangiroğlu yazdı: yine bilemedin be kardeş yazılım yüklenirken sistem çöküyor bazen, sonrası ünite değişiyor...... E heralde abi, senin kadar bilsem her 7 8 k da bir sandık motor mu alırdım. Bagaj büyük allahtan da yolda bişey olunca hemen değişiyoruz. Gerçi bagaj hacmi ve diz mesafesi sana uzak şeyler 1 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: teyp değişince beyin mi çöküyor? Çağlar Bayur yazdı: eee beyin neden yanıyor bunlar olağan işler İlkay Başaran yazdı: Beyin yanmıyor yahu o nereden çıktı. Yok kol çıkarıyor hoparlör takarken. Evet, maalesef aracın beyni çöküyor. Yanmıyor ama, beynin yeniden programlanması gerekiyor yetkili serviste ve bu işlem garantiye de girmiyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül Paylaş 5 Eylül doğana 2 anfi 22 hoparlör taktım çöekn eden olmadı bi de eko vardı Yorum bağlantısı
Yücel Metin 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay Başaran yazdı: Aman ha servisteki yağı koyma sakın. Hep dışgüçlerin oyunu bu. Motor sarsın diye alakasız yağ koyuyorlar. Benim araba 38 bin oldu 4 kere sandık motor değiştirdik daha şimdiden Her pazartesi de devirdaimle radyatör değiştiriyoruz Bende 2 ayda bir adblue tankını değiştiriyorum o yetmezse DPF boşalttıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay Başaran yazdı: Beyin yanmıyor yahu o nereden çıktı. Yok kol çıkarıyor hoparlör takarken. E heralde abi, senin kadar bilsem her 7 8 k da bir sandık motor mu alırdım. Bagaj büyük allahtan da yolda bişey olunca hemen değişiyoruz. Gerçi bagaj hacmi ve diz mesafesi sana uzak şeyler yine olmadı be İlkay Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: doğana 2 anfi 22 hoparlör taktım çöekn eden olmadı bi de eko vardı C sınıfı megan böyle dandikse sen b clioyu hesapla. Evlerden ırak. Ali Cihangiroğlu yazdı: yine olmadı be İlkay Senin beyin yanıyor zannedip korkman normal abi. İntercooleri bile olmayan kampanalı ama absli arabadan teknolojik arabaya geçtin. Kültür şoku gibi. Anlıyorum seni. Hoşgeldin biz hep buradaydık 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: C sınıfı megan böyle dandikse sen b clioyu hesapla. Evlerden ırak. Senin beyin yanıyor zannedip korkman normal abi. İntercooleri bile olmayan kampanalı ama absli arabadan teknolojik arabaya geçtin. Kültür şoku gibi. Anlıyorum seni. Hoşgeldin biz hep buradaydık şantiyedeyiz diye hep dağdamı yaşadık sanıyorsun bizi İlkay... beyin yanmıyor çöküyor, dikkat et eski nesil aracına, kültür şokunu esas senin araba yaşıyor güncelleyince 5 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: şantiyedeyiz diye hep dağdamı yaşadık sanıyorsun bizi İlkay... beyin yanmıyor çöküyor, dikkat et eski nesil aracına, kültür şokunu esas senin araba yaşıyor güncelleyince Standart araç sistemleriyle işim olmaz kulağımı yormam. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Standart araç sistemleriyle işim olmaz kulağımı yormam. ilkel sistemler, benle uğraşma İlkay, tek kolonuma yetmez o sistem kulaklarım acıdı bile o ne, video player betamı vhs mi, fan soğutmalı Sony Betamax atmıştım dolaba, altta biyerde duruyordu İzmirde, bunları bırakalı yıllar oldu be kardeş... başka resim bulamadım idare et, Denon PMA-720NE-Denon DNP-730AE NetworkPlayer- Dali IKON 7 MK2 diyim gerisini hesapla, Teac ı katmadım bak, o eski yakaladın beni bak 5+1 Teac Powermax 2000 ilk pc aldığım zamanlardan ama rms değeri fenadır, idare ediyorum işte (buda kutuda kullanmıyorum devri geçti, bak burada yakaladın eskiyi haa Denon DCD-800AE CD Player), senin peynir flan amatör işi, ha bendekide giriş sistemi idare et, fazla girmedim bu işe, zira sonu yok... Zony yi severim bak, tv KD-65XF9005 5 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts