Yılmaz Gökçe 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Mayıs ayında 2006 focusumu sattıktan sonra araç arayışına başladım. Hiç aklımda yokken 1.3 TCE otomatik megane araçlar dikkatimi çekmeye başladı ve bir anlık arkadaş gazıyla kendimi bayide araç bakarken buldum Ben bayiye Touch paket sormaya gittim bayi elinde 2023 Model icon paket 3 renk seçeneği mevcut (kırmızı siyah mavi) aracı olduğunu belirtti. Cosmo mavi araç hoşuma gitti ve 1350 TL ye anlaştık. Araç şu an 3500 kmde Yakıt olarak şehir içi şehir dışı karma 6,5 litre civarında. Sadece şehir içi kullanırsam Denizli gibi bir yerde 7,5 - 8 litre arası yakıyor. EDC şansızmanın vites geçişleri yumuşak ve 1.3 TCE 140 beygir motor ben gibi bir kullanıcı için gayet başarılı. Süspansiyonu sanki bir tık sert gibi ama yol tutuşunda şu ana kadar beni üzen bir durum olmadı. İç mekan ve bagaj genişliği 4 kişilik aile için yeterli. Eksi yönlerini sayacak olursam Sıcak asfalt olmayan yollarda Sol ön kapı ve ön aydınlatmadan trim sesi alıyorum. Üstündeki standart 7 inc multimedia bazen takılma yapıyor. Bunlar içinde bir servis kaydı açtırıp bir çözüm isteyeceğim. Şimdilik gözlemlerim bu kadar. Herkesin gönlündeki araca sahip olup, kazasız belasız binmesi dileklerimle iyi forumlar... 29 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Eylül Paylaş 4 Eylül (düzenlendi) Hayırlı olsun hemşerim güle güle kullanın. 4 Eylül tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 4 Eylül Yazar Paylaş 4 Eylül Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun hemşerim güle güle kullanın. Teşekkürler toprağım Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Renk nefis, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Hayırlı olsun güle güle kullanın. Araç çok güzel,jantları ayrı beğendim. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Hayırlı olsun. KAzasız günlerde binin inşallah. 2024 touch paket yerine 2023 icon kesinlikle daha iyi bir seçim olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Bakımı biraz zor olsa da çok güzel bir renk seçimi Hayırlı olsun güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Serkan Derya 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Çok güzel renk Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 5 Eylül Yazar Paylaş 5 Eylül Yücel Metin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim Gökhan Tuna yazdı: Renk nefis, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin Teşekkür ederim , renk güzel ama azcık çabuk toz kapıyor gibi Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun renk çok güzel. Saolun teşekkürler Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, geldi bir tce daha Teşekkür ederim. TCE başarılı ilerde süpriz yaparmı bilemiyorum tabi Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullanın Teşekkür ederim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Mehmet Dagdeviren yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Araç çok güzel,jantları ayrı beğendim. Teşekkür ederim Daha iyileri sizlerin olsun Harun Özden yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Teşekkür ederim İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanın Teşekkür ederim Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Teşekkür ederim Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun, renk çok güzel Teşekkür ederim Renk güzel ama bakımını yapabilirmiyiz bakalım Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun. KAzasız günlerde binin inşallah. 2024 touch paket yerine 2023 icon kesinlikle daha iyi bir seçim olmuş. Teşekkür ederim 4 kişi gitmiştik satış danışmanı icon var deyince arkadaşlar olur olur diye benim yerime el sıkıştılar hemen Tamer Topaç yazdı: Güzel renk. Teşekkür ederim İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Alptuğ Özcan yazdı: Bakımı biraz zor olsa da çok güzel bir renk seçimi Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim Aldıktan sonra farkettim Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Teşekkür ederim Ferhat Yavuz yazdı: Hayırlı olsun güzel araç Teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin Serkan Derya yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Çok güzel renk Teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Güle güle kullanın. Hayırlı uğurlu olsun. Tekeri düz bassın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts