İçeriğe Yönlendir

Ücretsiz Yıllık Bakım Paketi

Melih Unutmaz

Recommended Posts

Melih Unutmaz

Merhabalar, 2020 model kuga aracımı 2021 ağustos ayında sıfır olarak galeriden satın almıştım. Aldıktan bir ay sonra yıldan dolayı bakım için servise gittiğimde ücretsiz olduğunu söylediler. Araç üzerinde bakım paketi varmış. Sonrasında 2022 ve 2023 yıllarında da aynı şekilde hiç bakım için ücret ödemedim. Fakat, hiçbirinde bunu bilerek gitmedim. Çünkü sorduğumda böyle bir kontrolün olmadığını, iş emri girince en son ücret çıkmadığını belirttiler. Sizlerde de aynı durumu yaşayan var mı? Bu ayda bakım yaptırmam lazım fakat fiyat aldım, 18,500 TL istendi. Konu ile ilgili bilgisi olan Ford marka araç sahiplerinden yardım bekliyorum.

• Beğen 4
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Gök

18.500 ne işi için istendi . yağ ve filtre değişimi içinmi ? 

tam içerik nedir

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

ilk üç yıl güzel olmuş, ancak bu üç yılın acısını bu yıl çıkaracak gibi fiyat vermişler ekstra bir değişim söz konusu değil ise (sadece yağ bakımı) için çok pahalı bence. 

ancak yıldan ve km den dolayı değişecek parçalar varsa (diskler balatalar, bujiler, kayışlar) bence detay alıp öğrenmek gerekir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

sadece bakım için çok yüksek. disk balata veya şanzıman yağı falan vardır muhtemelen içinde. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Siz de, madem indirim bitmiş, artık özel servise gidin. 

Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Ya eski indirimleri geri alma peşindeler ya da içeriği sadece sıvı bakim değil. Iyice sormakta fayda var. 

Yorum bağlantısı
Melih Unutmaz
(düzenlendi)

ford'un sitesinde çıkan periyodik bakım içeriğinde "yakıt filtresi, hava filtresi, motor yağı, yağ filtresi, temizleme spreyi, polen filtresi, fren hidroliği ve karter tapası" şeklinde yazıyor. servisi aradığımda da aynılarını saydı. araç daha 26900 km'de. siteden fiyatları kontrol ettiğimde yıl arttıkça bakım fiyatları hep üstüne koyuyor. fiyat tavan fiyat olarak yazıyor sitede zaten ama bütün servisler bunu söylüyor. hatta geçtiğimiz yıl tavan fiyatın üzerinde söyleyenler vardı. bu yıl aramadım o yüzden.

tarihinde Melih Unutmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Melih Unutmaz yazdı:

ford'un sitesinde çıkan periyodik bakım içeriğinde "yakıt filtresi, hava filtresi, motor yağı, yağ filtresi, temizleme spreyi, polen filtresi, fren hidroliği ve karter tapası" şeklinde yazıyor. servisi aradığımda da aynılarını saydı. araç daha 26900 km'de. siteden fiyatları kontrol ettiğimde yıl arttıkça bakım fiyatları hep üstüne koyuyor. fiyat tavan fiyat olarak yazıyor sitede zaten ama bütün servisler bunu söylüyor. hatta geçtiğimiz yıl tavan fiyatın üzerinde söyleyenler vardı. bu yıl aramadım o yüzden.

Sakarya ve İstanbuldan da fiyat alın fren hidroliğine gerek yok. detay olarak kalem bazlı fiyat alırsanız serviste polen ve yakıt filtresi dışarının en az üç katı, hava iki katı motor yağı hemen hemen aynı. bazı kalemleri dışarıdan alıp gidebilirsiniz. Ben poleni ve yağı dışarıdan alıp gitmiştim. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Fiyatın servis için normal olduğunu düşüyorum. Geçen yıl mazot filtresi dahil 8.600 TL fiyat almıştım. KDV ve işçilik eklerseniz normal.

Bu yıl dışarıda mazot filtresi dahil 5.600 TL'ye  yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Melih Unutmaz yazdı:

Dışarıdan kaliteli ürünlerden yazdıklarınızın hepsini alsanız max. 5000 lira tutar. 5000 de işçilik alsalar 10 bin.

Yani 18bin çok uçuk bir rakam.

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz

18.500 tl mi???

Daha önceki bedavaları toptan alıyorlar sanırım.

Yorum bağlantısı
Melih Unutmaz

18500 üzerinden yüzde 10 indirim uyguluyorlar ya o kadar da zalim değiller. servis randevusu alıp bakacağım yine, sonrasında ücretsiz hakkım yok ise serviste yaptırmayacağım büyük ihtimalle. bakım paketinde hakkım olup olmadığımın sorgulanamaması aşırı saçma bir olay. illa gidip kayıt açtırmam gerekiyor.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mertol Kip
(düzenlendi)

Yanlış o rakam. Bu ayın başında 90 bin bakımı yaptırdım, 7800 lira para verdim. Fren hidroliği değişimi dahil. %20 indirim kampanyasından yararlandım sadece.

Polen filitresi ve cam silecek suyunu çıkarttırdım.

image.png.d8afe372a852cfd747f23b06c7631609.png

tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...