Tolgahan Doğru 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Videoda beyaz renk olmasina ragmen bu kadar kotu gozukuyorsa canli da felakettir boyası. Boyamak mantikli. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Mert Emre ŞAMCI yazdı: Fırın boya değil normal dükkanda boyanacak. Fırınlı boya olmadıktan sonra boyatmak ne kadar mantıklı pek bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: boyatıldıktan sonra satışa mı konacak bu araç? bizim piyasaya ters öncesi de boyalı. Temizleyip cillop gibi satmak daha mantıklı gibi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: boyatıldıktan sonra satışa mı konacak bu araç? bizim piyasaya ters öncesi de boyalı. Temizleyip cillop gibi satmak daha mantıklı gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Murat Öngür yazdı: Fırınlı boya olmadıktan sonra boyatmak ne kadar mantıklı pek bilemedim fırın olunca ne gibi bir sonuç değişiyor boyada? Tansu Kalafatoğlu yazdı: öncesi de boyalı. Temizleyip cillop gibi satmak daha mantıklı gibi harcanan 40 -50 geri gelecek mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: fırın olunca ne gibi bir sonuç değişiyor boyada? harcanan 40 -50 geri gelecek mi? en azından satılacak Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: fırın olunca ne gibi bir sonuç değişiyor boyada? harcanan 40 -50 geri gelecek mi? Fırında kurutulan boya da sonradan boyaya daha az toz yapışır daha iyi kurur daha uzun ömürlü olur. zaten fırın boya ile normal boya fiyat olarak her zaman birbirinden farklıdır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: en azından satılacak yapılacak 50 bini ve geçecek olan zamandaki alım gücü kaybını ekleyip, 85 bin tl indirim yap, bakalım hangisi daha çabuk gidecek, mesela Murat Öngür yazdı: Fırında kurutulan boya da sonradan boyaya daha az toz yapışır fırın bakımlı ise doğrudur, toz riski azalır, ancak fırınsız olunca da illa her yeri toz olacak anlmaı çıkmaz. Murat Öngür yazdı: daha iyi kurur daha çabuk kuru ama şahsen ağır kurumasını isterim, Murat Öngür yazdı: daha uzun ömürlü olur ömür konusu karışık, boya ömrüne direkt bir etkisi yok, hatta sıcaklığı fazla açarsa çatlama olabiliyor fırında Murat Öngür yazdı: normal boya fiyat olarak her zaman birbirinden farklıdır o kısımda diyelim ki %5 maliyete ekleniyorsa, faturaya %15 koyuyorlar, fırın konusu sektörde afr ayarı gibi biraz. yani olmazsa olmaz değildir. ve boşa fazladan para yer Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Çağlar Bayur yazdı: yapılacak 50 bini ve geçecek olan zamandaki alım gücü kaybını ekleyip, 85 bin tl indirim yap, bakalım hangisi daha çabuk gidecek, 50 indirse satılır mı yani Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: 50 indirse satılır mı yani Denemesi bedava... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: 50 indirse satılır mı yani hemen bir hibritlik.... 50 zaten cepten gidecek, bekleme zamanı da var sonra ilana koyma derken zaten 1 ay. 500 bin ortalama desek, 20 bin de oradan gelir, ilandaki rakam he ne ise 70 in izle satışı. denemesi bedava 1 Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 5 Eylül Yazar Paylaş 5 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: esasen doğru ama aracı satacağınız için alıcının size inanması lazım. Aracın dışı kötü, ama ben içini mükemmel baktım deyince, inandırıcılığı kalmıyor. Ancak tanıdığına bu şekilde satılır. Hiç tanımayan portföyde alıcı az çıkar. Alıcı 1 damla ucu kadar umurumda değil hocam. Ben arabayı 1 sene 1.5 sene yada x zaman sonra satacağımda alacak adam acaba şunu düşünür mü diye umurumda olmaz. Gerekirse muadillerinin 20-30-50 altına koyar satmak istiyorsam satarım. Benim araçtan alacağım keyif 10 yaşında 200 bini geçmiş aracı alacak alıcının beklentilerinden daha değerli. Çağlar Bayur yazdı: boyatıldıktan sonra satışa mı konacak bu araç? bizim piyasaya ters Yok abi bineceğim. Satışa koyuyor olsam bu hali X tl yapıyorsa boyattıktan sonra en fazla X + 6-7 bin koyacak. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül Paylaş 5 Eylül daaalın araca binilecek mis gibi de olur, biraz da vernik katılır boyaya parlar Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Mert Emre ŞAMCI yazdı: Alıcı 1 damla ucu kadar umurumda değil hocam. Ben arabayı 1 sene 1.5 sene yada x zaman sonra satacağımda alacak adam acaba şunu düşünür mü diye umurumda olmaz. Tam benlik bir bakış açısı. Araçlarımızı resmen sonraki sahipleri için hazırlıyoruz ve onlar acaba ne düşünür diye kullanıyoruz. Hep galericiler delirtti bu milleti 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Sami Demirpaz yazdı: 3.500₺ kismi malzeme kalani iscilik. Yorumum bu 😍 iyi boya 10 bin de. Yorum bağlantısı
Recommended Posts