Serdar Akgül 3 Eylül Paylaş 3 Eylül İyi gunler. Aracima baska bir sehirden talipli cikti. Araci Katilimevim uzerinden alacagim dedi ve sonrasinda oraya odemeye devam edecegim vs. dedi. Yarin bulundugum şehirden kardesi once bakacakmis,sonra ruhsat ve kimlik bilgisi vs gerekiyor ,dedi. Bu sekilde arac satan arkadaslar oldu mu,? Süreç nasil isliyor? Ruhsat fotokopisi ve kimlik bilgisi vs beni huylandirdi acikcasi. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Serdar Akgül yazdı: İyi gunler. Aracima baska bir sehirden talipli cikti. Araci Katilimevim uzerinden alacagim dedi ve sonrasinda oraya odemeye devam edecegim vs. dedi. Yarin bulundugum şehirden kardesi once bakacakmis,sonra ruhsat ve kimlik bilgisi vs gerekiyor ,dedi. Bu sekilde arac satan arkadaslar oldu mu,? Süreç nasil isliyor? Ruhsat fotokopisi ve kimlik bilgisi vs beni huylandirdi acikcasi. Katilimevimi banka gibi düşünebilirsiniz. Parayı verecekleri kişi arabayı aldığında arabaya şerh koyacaklardır. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Alacak kisiye evraklarini hazirla demisler. Muhtemelen ruhsat bilgisi vs.istiyecek. Ruhsat Fotokopisi verilmeli midir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: Katilim evim diye okudum biran ... başlık öyle zaten Serdar Akgül yazdı: Alacak kisiye evraklarini hazirla demisler. Muhtemelen ruhsat bilgisi vs.istiyecek. Ruhsat Fotokopisi verilmeli midir? söz kkonusu oluşumu arayıp sorun? Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: Katilim evim diye okudum biran ... Haklısınız, başlık düzeltilebilirse kusura bakmayın. 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Bir yakınım böyle bir sistemden araba aldı. Satıcı için zor bir durum ama bir sıkıntı olmuyor. Ruhsat fotokopisi, sizin TC kimlik numaranız, aracın km bilgisi ve resimleri, üzerinde rehin olmadığına dair belge, hasar kayıt sorgusu isteniyor. Sonra araca expertiz yapılması isteniyor. Onay çıkarsa siz aracı karşıya devrediyorsunuz. Devir alan kişi ruhsatla katılım evim şubesine gidiyor arabayı aldım parayı şu ibana yatırın diyor. Tabi arabaya rehin koyuyorlar. Para bir aksilik olmaz ise o akşam 17 de alacaklının hesabına geçiyor. Bu süreçte ilgili kurumdan paranın onlar tarafından odenecegine dair bir belge isteyebilirsiniz. Alıcı ile aranızda şu tarihe kadar para yatmaz ise parayi şu zamana kadar alıcı odeceyecektir diye belgeler imza edebilirsiniz aranızda içinizi rahatlatmak adına. 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Enes Ayan yazdı: Bir yakınım böyle bir sistemden araba aldı. Satıcı için zor bir durum ama bir sıkıntı olmuyor. Ruhsat fotokopisi, sizin TC kimlik numaranız, aracın km bilgisi ve resimleri, üzerinde rehin olmadığına dair belge, hasar kayıt sorgusu isteniyor. Sonra araca expertiz yapılması isteniyor. Onay çıkarsa siz aracı karşıya devrediyorsunuz. Devir alan kişi ruhsatla katılım evim şubesine gidiyor arabayı aldım parayı şu ibana yatırın diyor. Tabi arabaya rehin koyuyorlar. Para bir aksilik olmaz ise o akşam 17 de alacaklının hesabına geçiyor. Bu süreçte ilgili kurumdan paranın onlar tarafından odenecegine dair bir belge isteyebilirsiniz. Alıcı ile aranızda şu tarihe kadar para yatmaz ise parayi şu zamana kadar alıcı odeceyecektir diye belgeler imza edebilirsiniz aranızda içinizi rahatlatmak adına. Böyleyse sıkıntılı ve riskli değil mi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Banka kredisi ile mevzu aynı. Bankadan kredi çekse yine ruhsat fotokopisi ıvır zıvır istenecek. Önce banka rehin koyacak sonra satış olacak sonra banka parayı ödeyecek. İlgili kurum kuruluştan da teyit alabilirsiniz. Şu an bankalar doğru düzgün kredi vermediği için insanlar bu oluşumlardan mal sahibi oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül Paylaş 4 Eylül birisi banka, yani hali ile birçok işlem güvencede, diğeri bilmemkinin açtığı bir ''finansal AŞ'', bu devirde ruhsatı verip para beklemek büyük risk. yarın ceketini alıp gitse firmanın borcundan mesül değiller Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Normalde satıcı gider bankaya, şu şu plakalı aracın şu isimli satıcıdan şu isimli alıcıya devrinden sonra banka kredisi tutarı kadar satıcınun şu hesabına yatacak yazısını banka kaşe imzasıyla alır. siz de o firmaya gidin. Böyle bir yazı alın. Ondan sonra notere gidersiniz. haa ben o firmanın yazısına bile güvenmem derseniz, o da tercihiniz Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Ben risk olarak değerlendiriyorum kendi adıma.Bu şekilde satmazdım aracımı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Eylül Paylaş 4 Eylül ...evim türevlerinden bir çok alış veriş yapan oldu etrafımda, sorun yaşayan olmadı. Hem ev hem de araba. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül Paylaş 4 Eylül şanslılarmış, ...evim firmalarından 21 i tasfiye edilmişti, 47389 mağdurun alacağı 776 milyon Tl imiş 2022 yılında. https://anlatilaninotesi.com.tr/20220402/evim-magdurlarina-fesih-duzenlemesi-paralarini-1-ay-icinde-alabilecekler-1055257007.html 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: şanslılarmış, ...evim firmalarından 21 i tasfiye edilmişti, 47389 mağdurun alacağı 776 milyon Tl imiş 2022 yılında. https://anlatilaninotesi.com.tr/20220402/evim-magdurlarina-fesih-duzenlemesi-paralarini-1-ay-icinde-alabilecekler-1055257007.html Bunlar parasını alamayanlar, parasını alma noktasına gelenler araç/ev alıyor. Tasfiye işi de bddk, yanlış olmasın, 100 milyon teminat istedi, veremeyecekler tasfiye oldu. sonra 3-5 tane kalmıştı. Şu an ki durumu bilmem. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: birisi banka, yani hali ile birçok işlem güvencede, diğeri bilmemkinin açtığı bir ''finansal AŞ'', bu devirde ruhsatı verip para beklemek büyük risk. yarın ceketini alıp gitse firmanın borcundan mesül değiller Abi bunlarda BDDK ya tabîler. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Mahmut Yıldız yazdı: 100 milyon teminat istedi O işin aslı da öyle değil. Ayıkladılar, kimilerinin önünü açtılar diyeyim siz anlayın. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Emin Önal yazdı: O işin aslı da öyle değil. Ayıkladılar, kimilerinin önünü açtılar diyeyim siz anlayın. Neyse işte ama şu an bddk'ya tabiler. Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Parayı verene satışı veririm, gerisi beni bozar. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: hiç uymaz bana böyle işler Sana parayı verdik araba yok hâlâ? 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Eylül Paylaş 4 Eylül ruhsat kiminse mal onundur. paranın verilip verilmediğinin çok önemi yok derdinizi marko paşa bile dinlemez noter paranı aldınmı diyor imzayı atarken sende paramı aldım diyip imzalıyorsun kağıdı . ben hayatta girmezdim bu topa. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts