İçeriğe Yönlendir

Huawei Gt3 ve Firma İle Yaşadıklarım; Kimse Almasın

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Adnan Çakır

Şu gündemdeki çifti savunsan hem ünlü hem de zengin olmuştun 🤩

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Abi, nasılsın, iyi misin?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

1 günde 430 sayfalık sözleşme okur mu yahu..

yokmu buna bir çare chatgpt de, hoparlörden seslendirsin yazıyı, pinacolada içerken tak kulaklığı

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Cem Işık yazdı:

Yemin etsem başım ağrımaz bu hususta:) sözleşme okumaktan manyak oldum,her baktığım yeri sözleşme maddesi olarak görüyorum.   İnsan evladı 1 günde 430 sayfalık sözleşme okur mu yahu.. 

Not:5-6 ay evvel  5 günde bilgisayardan 120 bin sf okuyup gözden geçirmişliğim; akabinde gözler “yeter sal bizi” dediği için doktora gidip gözlük almışlığım var..

Bu arada Cem hocam sınırı geçtiysem özür dilerim. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Çağlar Bayur yazdı:

yokmu buna bir çare chatgpt de, hoparlörden seslendirsin yazıyı, pinacolada içerken tak kulaklığı

Abi okumaktan gözümüz aşınmaz ama sistemdeki dosyalar bazısı pdf. Kimisi jpeg,bir kısmı udf derken,  formatları düzgün olmadığından eski usul gözle okumak gerekiyor. Yoksa ctrl+f işleyen bir ortam olsa işimiz çok kolaylaşabilir:)

Mehmet Yeter yazdı:

Bu arada Cem hocam sınırı geçtiysem özür dilerim. 

Yok yahu ne sınırı, goygoy peşindeyiz aşkolsun :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Cem Işık yazdı:

Yok yahu ne sınırı, goygoy peşindeyiz aşkolsun :)

O zaman devam:exc1:

Kitap okuyucu tabletler iş yapar mı? Onlar renksiz olduğu için ekrana daha uzun süre bakabilirsiniz. Bir zamanlar meşhurdu, şarjıda 1aya yakın gidiyor. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mehmet Yeter yazdı:

O zaman devam:exc1:

Kitap okuyucu tabletler iş yapar mı? Onlar renksiz olduğu için ekrana daha uzun süre bakabilirsiniz. Bir zamanlar meşhurdu, şarjıda 1aya yakın gidiyor. 

Devam tabi, duran bizden değildir🤪

küçük ekran yetmez bana, 24 inch ekran bile yetmiyor, klavye de şart. O reader denen aletlerde her formatı açamıyorum.

Pc şart ama yeri gelip 10.000 sf evrakla baş başa kalınca kayıştan atıyor insan. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Adnan Çakır yazdı:

Şu gündemdeki çifti savunsan hem ünlü hem de zengin olmuştun 🤩

Zamanında münevver karabulut konusunda sanık ailesinin avukatlığı teklifi gelmişti abi bana, öyle bir para teleffuz edilmişti ki, o dosyayı alıp emekli oluyorum diyebilirdim, öylesi Bir teklifti. 
Hala sürünüyor olmamdan, teklifi kabul etmediğim anlaşılır sanırım.. teklifi kabul etsem şimdi marinada teknemden yazıyor olabilirdim belki.  uzak olsun o tip işler.. 

• Beğen 5
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Cem Işık yazdı:

Zamanında münevver karabulut konusunda sanık ailesinin avukatlığı teklifi gelmişti abi bana, öyle bir para teleffuz edilmişti ki, o dosyayı alıp emekli oluyorum diyebilirdim, öylesi Bir teklifti. 
Hala sürünüyor olmamdan, teklifi kabul etmediğim anlaşılır sanırım.. teklifi kabul etsem şimdi marinada teknemden yazıyor olabilirdim belki.  uzak olsun o tip işler.. 

Davayı aldım diyip paralarına çöksek olmuyor mu? İsteyince de ağız burun kırar atarız denize? 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cem Işık yazdı:

Sizi tanımıyorum ama buradan gördüğüm kadarıyla kabul etmezsiniz zaten. 

Kabul eden avukat sonra nerelere geldi biliyoruz. 

Vicdanı ile cüzdanı arasında kalmış yargı mensubu istemiyorum diyen de kolon kesenlerin avukatı oldu. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Cem Işık yazdı:

İrsan Şin den neyin eksikti abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mert Yeldan yazdı:

İrsan Şin den neyin eksikti abi

Hayata bakış açısı, içimize işlenen vicdan merhamet duygusu vs farklı belki de bilemedim.. 

Mahmut Yıldız yazdı:

Sizi tanımıyorum ama buradan gördüğüm kadarıyla kabul etmezsiniz zaten. 

Kabul eden avukat sonra nerelere geldi biliyoruz. 

Vicdanı ile cüzdanı arasında kalmış yargı mensubu istemiyorum diyen de kolon kesenlerin avukatı oldu. 

Aileli Bir toplantıda beraberdik Abi yahu, senin arabanın ön camında 3-5 kamera vardı hatta, eds ekip arabası gibiydi aracın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cem Işık yazdı:

Aileli Bir toplantıda beraberdik Abi yahu, senin arabanın ön camında 3-5 kamera vardı hatta, eds ekip arabası gibiydi aracın :)

Karıştı galiba, 3-5 kameralı arabam hiç olmadı. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
İsa Acar yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun Mehmet abi.

Aynı ve benzer bir konu daha paylaşılmıştı sanırım daha önce.

Bende de GT3 pro var ve korkmaya başladım açıkçası, çünkü denizde de çıkarmıyorum (sözde 30 metre tüplü dalış yapılabiliyormuş).

Tamam almayalım ve aldırmayalım ama bu distribütörü markanın merkezine şikayet etmek fayda sağlamaz mı acaba? :unsure2:

yahu dalgıç adamın ne işi olur akıllı saat ile denizde. dalgıç değildir o dalgın adamdır gerçi :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mahmut Yıldız yazdı:

Karıştı galiba, 3-5 kameralı arabam hiç olmadı. 

go pro benzeri aksiyon kamerası vardı en az 3 tane araba da kia ceed idi sanırım.. 

Karıştı mı acaba? Yaşlanıyorum karıştırmış da olabilirim tabi :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Cem Işık yazdı:

Hayata bakış açısı, içimize işlenen vicdan merhamet duygusu vs farklı belki de bilemedim.. 

Mahmut Akbulut idi o. Mahmut ikisi de bu Mahmut öteki Mahmut’tan iki tanesi kadan birisi

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cem Işık yazdı:

go pro benzeri aksiyon kamerası vardı en az 3 tane araba da kia ceed idi sanırım.. 

Yok, değil. Önce mondeo vardı, şimdi kadjar. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Servet Aydın yazdı:

Mahmut Akbulut idi o. Mahmut ikisi de bu Mahmut öteki Mahmut’tan iki tanesi kadan birisi

Mahmutlar karıştı o halde, doğru benim bahsettiğim Akbulut olan idi. Şimdi taşlar yerine oturdu bende. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

tatilin gelmiş senin, çoktan kaçıp gidenlerdendi onlar

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Doğan Arşiray yazdı:

yahu dalgıç adamın ne işi olur akıllı saat ile denizde. dalgıç değildir o dalgın adamdır gerçi :D

Bizim gibi amatörler için yahu, tüpsüz 3-5 metreye dalıyoruz sonuçta :D

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Huawei'nin dalış performansında ben bir sıkıntı göremedim. Çünkü yüzme bilmediğimden ne zaman dalmaya çalışsam BIM poşeti gibi geri çıkıyorum su yüzeyine. Maraşlıyız biz kim öğretsin bize yüzmeyi. 

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...