İçeriğe Yönlendir

Huawei Gt3 ve Firma İle Yaşadıklarım; Kimse Almasın

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Sani Gerşon yazdı:

Geçen Elon Musk'a yazdım bende twitter'daki bi sorun için, cevap vermedi. Twitter kullanılmaz.

Cb ye yaz kapıda yanıt

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Bedava. Onun bana ödeme yapması lazım üstüne.

oldu paşam hem bedavaya kullan hem de tapusunu al istersen der ugandalı

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

her akıllı saat konusunda yere göre sığdıramadığım marka hakkında ki düşüncelerim aklım ile dalga geçmeleri ile son bulmuştur. bundan sonraki süreçte bu firmanın hiç bir ürünü almayacağım alana imkanım varsa engel alacağım. 

Geçmiş olsun öncelikle. Garanti dahilinde iken ayıplı ürünü koşulsuz ve ücretsiz tamir etmek zorundalar.
Garanti bittiği için tüketici mahkemesinden olumlu bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum.  Bunla ilgili bi madde göremedim.
Sonucu değiştirmeyecek olsa da şikayet etmeniz iyi olmuş.

Satış sonrası hizmetler MADDE 58-

(1) Üretici veya ithalatçılar, ürettikleri veya ithal ettikleri mallar için Bakanlıkça belirlenen kullanım ömrü süresince, satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini sağlamak zorundadır.

(2) Üretici veya ithalatçılar, yönetmelikle belirlenen mallar için Bakanlıkça onaylı satış sonrası hizmet yeterlilik belgesi almak zorundadır.

(3) Bir malın yetkili servis istasyonlarındaki tamir süresi, yönetmelikle belirlenen azami süreyi geçemez.

(4) Üretici veya ithalatçılar, yetkili servis istasyonlarını kendileri kurabileceği gibi servis istasyonlarının verdiği hizmetlerden sorumlu olmak şartıyla kurulu bulunan servis istasyonlarından veya servis organizasyonlarından da faydalanabilir.

(5) Herhangi bir üretici veya ithalatçıya bağlı olmaksızın faaliyette bulunan servis istasyonları da verdikleri hizmetten dolayı tüketiciye karşı sorumludur.

(6) İthalatçının herhangi bir şekilde ticari faaliyetinin sona ermesi hâlinde bakım ve onarım hizmetlerinin sunulmasından garanti süresi boyunca satıcı, üretici ve yeni ithalatçı müteselsilen sorumludur. Garanti süresi geçtikten sonra ise kullanım ömrü süresince bakım ve onarım hizmetlerini üretici veya yeni ithalatçı sunmak zorundadır.

(7) Servis istasyonlarının kuruluşu, işleyişi, sayısı, özellikleri ile diğer uygulama usul ve esasları yönetmelikle belirlenir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Huawei ve hali hazırda apple ile denizde girdim çıktım 20m dalışta yaptım tık yok. Hani diyoruz ya çarpmadım filan. Değil işte. İllaki kazara sağa sola hiç olmadı yatarken komidine çarpar saat. Farkında olmayız tık eder geçer. Öyle biçimsiz yerden mikron darbe alır ki oradan suyun girmesi kaçınılmazdır artık. 

Vesile ile 19 saatim var analog dijital metal. hiçbiri su almıyor. Alırsa satanın kafasında kırarım

• Beğen 1
  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Servet Aydın yazdı:

Vesile ile 19 saatim var 

Zengin olduğunu biliyorduk ama gözümüze sokmanın gereği yoktu King :)

• Mutlu 9
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

:vroom:

Türkiye'de Saat Satan Afrikalılar Üzerinden Azınlıkların Ülkemizde Sakince  de Yaşayabileceğini Kanıtlayan Bir Anı - Ekşi Şeyler

• Beğen 1
  • Mutlu 11
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Geçmiş olsun Mehmet abi. 

Servet Aydın yazdı:

19 saatim var 

En son ne zaman saydın ? Eksilmiş olabilir :nargile:

• Beğen 1
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Emin Önal yazdı:

Geçmiş olsun Mehmet abi. 

En son ne zaman saydın ? Eksilmiş olabilir :nargile:

Hasss…

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Vesile ile 19

17... :fiuw:

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Servet Aydın yazdı:

Huawei ve hali hazırda apple ile denizde girdim çıktım 20m dalışta yaptım tık yok. Hani diyoruz ya çarpmadım filan. Değil işte. İllaki kazara sağa sola hiç olmadı yatarken komidine çarpar saat. Farkında olmayız tık eder geçer. Öyle biçimsiz yerden mikron darbe alır ki oradan suyun girmesi kaçınılmazdır artık. 

Vesile ile 19 saatim var analog dijital metal. hiçbiri su almıyor. Alırsa satanın kafasında kırarım

20 yapalım, bundan sonra doğumgünü kutlayan hediye vermek  zorunda olsun. @Servet Aydın

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

17... :fiuw:

lan!

Cem Işık yazdı:

20 yapalım, bundan sonra doğumgünü kutlayan hediye vermek  zorunda olsun. @Servet Aydın

Servet bunu beğendi

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Cem Işık yazdı:

Bence sürekli doğum gününü kutladığımız için hesabımıza hediye göndrebilir. O kadar hatılıyoruz, kutluyoruz, pasta bilene kestik. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
(düzenlendi)
Mehmet Yeter yazdı:

Bence sürekli doğum gününü kutladığımız için hesabımıza hediye göndrebilir. O kadar hatılıyoruz, kutluyoruz, pasta bilene kestik. 

Çok mantıklı... Bu kadar mı fark eder, her kutladığımızda gençleştin abi 😅 sen de kabul et abi şimdi @Servet Aydın

Benim de saat&saat ile başım derde girecek az kaldı....

tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Listeyi ve kimin ne alacağını hazırlıyorum

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğuzhan Çakır yazdı:

başım derde girecek az kaldı....

çok mesai yapman lazım çok

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Servet Aydın yazdı:

Teşekkür ettik Servet abimm. Hesap numaramı yarın atarım. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Servet Aydın yazdı:

Doğum günün gelmeden kutlayanlara x3 yap abi, ayrıca bu şekilde 5 seferden fazla kutlayana x2 de ceza şart olsun. 👹

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Cem Işık yazdı:

Doğum günün gelmeden kutlayanlara x3 yap abi, ayrıca bu şekilde 5 seferden fazla kutlayana x2 de ceza şart olsun. 👹

Konuyu senin açtığını hatırlıyor olmalı sn. King :hohoho::sandalye::vroom:

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Oğuzhan Çakır yazdı:

Konuyu senin açtığını hatırlıyor olmalı sn. King :hohoho::sandalye::vroom:

Ben bizzat king'in resmi doğum gününde açtım lem konuyu. Cezai şartlar ise doğum günü olmadan kutlayanlara yönelik.. 

Sözleşmenin satır aralarını dikkatli okuyalım lütfen..

• Teşekkür 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
(düzenlendi)

O konuda Servet Abi'yi ilk uyaran ben oldum, bahh didim, yapma didim, bunlar seni gocatacak didim ama dinetemedim. 

tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hayır avukatı mısın desek. Evet diyecek oradan kitliyor bizi. Acilen boşluk bulmamız lazım. Kanunun kadük hale gelmesini beklemeliyiz. 

Mahmut Yıldız yazdı:

O konuda Servet Abi'yi ilk uyaran ben oldum, bahh didim, yapma didim, bunlar seni gocatacak didim ama dinetemedim. 

Ah be Mahmut hocam yapma bunu bize. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mehmet Yeter yazdı:

Hayır avukatı mısın desek. Evet diyecek oradan kitliyor .

Yemin etsem başım ağrımaz bu hususta:) sözleşme okumaktan manyak oldum,her baktığım yeri sözleşme maddesi olarak görüyorum.   İnsan evladı 1 günde 430 sayfalık sözleşme okur mu yahu.. 

Not:5-6 ay evvel  5 günde bilgisayardan 120 bin sf okuyup gözden geçirmişliğim; akabinde gözler “yeter sal bizi” dediği için doktora gidip gözlük almışlığım var..

• Mutlu 3
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Cem Işık yazdı:

Yemin etsem başım ağrımaz bu hususta:) sözleşme okumaktan manyak oldum,her baktığım yeri sözleşme maddesi olarak görüyorum.   İnsan evladı 1 günde 430 sayfalık sözleşme okur mu yahu.. 

Not:5-6 ay evvel  5 günde bilgisayardan 120 bin sf okuyup gözden geçirmişliğim; akabinde gözler “yeter sal bizi” dediği için doktora gidip gözlük almışlığım var..

Zor işiniz Cem abi. Kanunu iyi anlayıp ona yorumlayıp mahkemede ona göre ilerlemeniz gerek. Allah yardımcınız olsun. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mehmet Yeter yazdı:

Zor işiniz Cem abi. Kanunu iyi anlayıp ona yorumlayıp mahkemede ona göre ilerlemeniz gerek. Allah yardımcınız olsun. 

Anlattıklarımızı/yazdıklarımızı dikkate alsalar, dert tasa kalmayacak da. Neyse bu mevzu çok su götürür, ben hayırlısı diyerek kapatayım mevzuyu:)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...