Murat Öngür 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Merhaba aracı satar isem peugeot 508 almayı düşünüyorum , hem fiyat performans hem geniş olmasından mütevellit yalnız 2011 den 2018 e kadar değişik şanzıman tipleri var. Kimine göre robotik kol olan iyi daha az masraflı kimine göre tam otomatik versiyon iyi daha sessiz kimine göre yarı otomatiğin güncellenmiş hali daha iyi birden çok yarı otomatik modeli var kafam allak bullak oldu. ETG6 / 6 Vites yarı otomatik Auto6R / 6 Vites yarı otomatik EAT6 / 6 Vites tam otomatik hangisi sizce Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Eat 6 tam otomatik diğer ikisi yarım otomatik, Etg6, Auto6R nin güncellenmiş hali, yığılma vs daha düşürülmüş konforu arttırılmış hali. 1. Eat6 2. Etg6 3. Auto6R 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Almayı düşündüğünüz aracın modelini belirlediniz mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül Paylaş 2 Eylül eat6 alınır, dpf müsaade ettiği sürece bişey olmaz 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül eat6 kullanıyorum 3 senedir araba 90 bine geldi. 2 den 3 e çok geç geçiyor ancak araştırmalarımda gördüm ki bu şanzımanın ayarı bu. Onun dışında güzel.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Eylül Paylaş 3 Eylül eat 6 can dır pandemi de her gün sabah 1.5 akşam 2 saat İstanbul trafiğin de banamısın demedi 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Yücel Metin yazdı: Almayı düşündüğünüz aracın modelini belirlediniz mi 2013 den 2017 ye kadar olan modellerden herhangi birisi olur ama şanzıman olarak bilgisizim Selçuk Bakış yazdı: Eat 6 tam otomatik diğer ikisi yarım otomatik, Etg6, Auto6R nin güncellenmiş hali, yığılma vs daha düşürülmüş konforu arttırılmış hali. 1. Eat6 2. Etg6 3. Auto6R yani etg6 auto6r den daha mı iyi diyorsunuz ? Selçuk Bakış yazdı: Eat 6 tam otomatik diğer ikisi yarım otomatik, Etg6, Auto6R nin güncellenmiş hali, yığılma vs daha düşürülmüş konforu arttırılmış hali. 1. Eat6 2. Etg6 3. Auto6R sorunsuzluk aşısından hangisi ? ben aracımı haftada 1 ve %80 km sini uzun yolda yapıyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Evet, ilk sırada tam otomatik olmazsa etg oda olmazsa Auto6R hepsi işinizi görür. Bende Etg5 li 2008 kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Hangisi sorunsuz demek için elde pek tutarlı bilgi yok ama psa yarı otomatikleri oldukça başarılıdır Bendeki auto6r 12 yaşında 188 binde daha arıza yapmadı 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Evet, ilk sırada tam otomatik olmazsa etg oda olmazsa Auto6R hepsi işinizi görür. Bende Etg5 li 2008 kullanıyorum. Nasıl peki problem çıkarırmı sonrasında bir sorun yaşarmıyım ? yağ ne sıklıkla değişir ? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Evet, ilk sırada tam otomatik olmazsa etg oda olmazsa Auto6R hepsi işinizi görür. Bende Etg5 li 2008 kullanıyorum. Auto6R lı bir araç var 2013 model daha 60 binde nasıl etsem bilemedim active modeli . piyasada 2016 model etg 6 yok olanda km si uçmuş gitmiş maalesef Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Murat Öngür yazdı: Nasıl peki problem çıkarırmı sonrasında bir sorun yaşarmıyım ? yağ ne sıklıkla değişir ? ben 30kdır kullanıyorum, ona uyarak kalkarsanız titreme vs olmaz, benim gibi seri kalkarsanız titreme olabiliyor, bir arıza yada problem yaşamadım, yağ değişimi de yapmadım. Manuel şanzıman mantığı ile aynı. Auto6r da aynı mantıkta. km düşük ise çok problem çıkaracağını sanmıyorum. Test ederek alabilirsiniz, ayrıca manuel modları da var, f1 kulakçık ve vitesten de ayarlayabiliyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Bu kadar düşünmeyin hepsi kul yapısı ancak diğer yarı otomatik şanzımanları da bildiğim için psa yarı otomatikleri sorunsuz sayılabilir 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: ben 30kdır kullanıyorum, ona uyarak kalkarsanız titreme vs olmaz, benim gibi seri kalkarsanız titreme olabiliyor, bir arıza yada problem yaşamadım, yağ değişimi de yapmadım. Manuel şanzıman mantığı ile aynı. Auto6r da aynı mantıkta. km düşük ise çok problem çıkaracağını sanmıyorum. Test ederek alabilirsiniz, ayrıca manuel modları da var, f1 kulakçık ve vitesten de ayarlayabiliyorsunuz. bilgiler için Teşekkür ederim. O zaman anlaşır isek alalım bari Ali Gülmez yazdı: Bu kadar düşünmeyin hepsi kul yapısı ancak diğer yarı otomatik şanzımanları da bildiğim için psa yarı otomatikleri sorunsuz sayılabilir aynen ama şuanki aracım neredeyse sıfır sorun olduğu için bir birden bire sorun bombası içine düşmeyelim sonra yüksek masrafları karşılayamam 3 Eylül tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Murat Öngür yazdı: Nasıl peki problem çıkarırmı sonrasında bir sorun yaşarmıyım ? yağ ne sıklıkla değişir ? bol boş yedek parca var. Yeterki sen paradan bahset 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Eylül Paylaş 3 Eylül yarı otomatik olduğu için 1 ve 2 arası bazen kararsız kalabiliyor şanzımana sizin ayak uydurmanız lazım 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Ali Darbaz yazdı: bol boş yedek parca var. Yeterki sen paradan bahset yedek parça her araçta var önemli olan zırt pırt arıza çıkarmaması . devamlı para yiyen araçtan zaten fayda gelmez Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Murat Öngür yazdı: yedek parça her araçta var önemli olan zırt pırt arıza çıkarmaması . devamlı para yiyen araçtan zaten fayda gelmez 12 yıllık peuget yetkili servisine 12 yılda sadece 3 adet şanzıman arızası nedeniyle işlem yapılmış. Yeterince iyi istatistik. 65000 tl robot değişimi yapılmış oda geçen senenin fiyatı idi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Pejo gruplarında revizyon dahil yaptıran duymadım robotun çıkması herşekilde bulunur Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Bu markada şanzıman problemine hiç denk gelmedim. EAT6 508 sürmüştüm. Şahane bir arabaydı. Hiç fransız gibi hissettirmemişti gidişi. Problemsiz diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Ali Darbaz yazdı: 12 yıllık peuget yetkili servisine 12 yılda sadece 3 adet şanzıman arızası nedeniyle işlem yapılmış. Yeterince iyi istatistik. 65000 tl robot değişimi yapılmış oda geçen senenin fiyatı idi. 12 senede sadece bir kez robot değişimi mi yapılmış ? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Eylül Paylaş 3 Eylül EAT6 iyi bir şanzımandır. Tek kavramalı şanzımanların, 1.5 ton civarındaki bir araca karşı davranışlarına pek güvenemem. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Murat Öngür yazdı: 12 senede sadece bir kez robot değişimi mi yapılmış ? 12 yılda yetkili servise toplam 3 tane araç şanzıman için gelmiş diye anladım, Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Fatih Keskin yazdı: eat 6 can dır pandemi de her gün sabah 1.5 akşam 2 saat İstanbul trafiğin de banamısın demedi Sokağa çıkma yasağı yok muydu o zaman? Yorum bağlantısı
Recommended Posts