Baris Gok 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Merhaba arkadaşlar aracım 2006 corolla yarı otomatik mmt şanzıman aracımda şanzıman arızası vardı aktüatör değişti debriyaj motoru değişti ama aracımda hala p0885 arızası var çogu arızalar silindi sadece bu kaldı bu arıza olduğu için aracıma şanzıman kurulumu yapılamıyor bu arızayı nasıl çözebiliriz? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Nerede değişti? Değiştiğiniz yere tekrar götürme durumu? Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 2 Eylül Paylaş 2 Eylül arıza nedir seyir halinde birden boşa mı atıyor? sonra düzeliyor mu? Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Şanzıman kontrol modülü (röle) arızalı olduğunu gösterir. TCM diye geçer. tamiri olur mu bilmiyorum. ama arıza kodu bunu gösteriyor. kısa devre vs olduysa bozulmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Baris Gok 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nerede değişti? Değiştiğiniz yere tekrar götürme durumu? Değiştirdigim yer sadece kurulum yaptı elektrik arızasından anlamıyoruz dedi Murat Azalma yazdı: Şanzıman kontrol modülü (röle) arızalı olduğunu gösterir. TCM diye geçer. tamiri olur mu bilmiyorum. ama arıza kodu bunu gösteriyor. kısa devre vs olduysa bozulmuş olabilir. Rolede mi gösteriyor sorunu Ali Ozan Yurtsever yazdı: arıza nedir seyir halinde birden boşa mı atıyor? sonra düzeliyor mu? Araç boşa attı toyotacıya götürdüm robotları değişti ama p0885 arızası oldugu için araca kalibrasyon yapılamıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Maslakta tem oto var, toyotac var. Başka da var. Buralara götürmeyi düşündünüz mü 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Baris Gok yazdı: Rolede mi gösteriyor sorunu Evet röle hatası bu hata. Yorum bağlantısı
Recommended Posts