İçeriğe Yönlendir

BMW Sorunlu mu?

Rıdvan Ergün

Recommended Posts

Uğur Kamil
Evren Erakçora yazdı:

Araç çok sağlam bile olsa sürücü profili malum. BMW sürücüsünün kötü bir imajı  var. 

Suandada aynimi bilmiyorum ama bir dönem kasko firmalari bile emsal mercedes modeline göre bmw daha yüksek kasko teklifi veriyordu. Bmw kullanicisi kaza yapma istatistikleri daha yuksek diye

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

FB de gezinirken üyesi olmadığım halde önüme düştü bugün 

Screenshot_2024-09-01-10-46-51-39_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Mahmut Yıldız yazdı:

Big Money Waste

Broke My Wallet

Broken Money Waster 

:D:D:D

Benimle

Masrafa

War mısın? :nea:

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 

Bu konu benim açımdan kapandı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yeğenim önden hasar aldığından pert olan ve toplanan f10 520i kullanıyor yaklaşık 4 seneden beridir, normal bakım hariç hiç bir masrafı olmadı ama bu iş şans işi tamamen. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Cem Işık yazdı:

Yeğenim önden hasar aldığından pert olan ve toplanan f10 520i kullanıyor yaklaşık 4 seneden beridir, normal bakım hariç hiç bir masrafı olmadı ama bu iş şans işi tamamen. 

istatistik diyelim. Her bmw bozuk gibi algı çıkıyor ama tabi yok öyle bir şey. 

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Parayı çok verince, sorunsuz veya sorunları az olan bir araç satın aldığımızı düşünüyoruz.

Yok öyle bir dünya.

BMW'de bunlardan bir tanesi.

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

2012 model F10 sahibi bir aile dostu tanıdığım var. Bursaya bakıma gidiyor ama gerçekten bakım maliyetleri yüksek. Sürüşüne lafım yok kendiside o hazzı yaşamak için aldı.Nadiren arada haftasonları kullanır.Ara ara satmayı düşündüğüde oluyor.Servise selam verse bile parası gidiyor. Benim gözümde parası bol olana göre bir araç.İnegölde çok fazla BMW var ve hepside zengin kişiler.

X1 için yalnız masraf çıkarmayan ve gayet memnun olarak bir araç sahibide tanıdığım var.

Biraz halk söylemi olacak ama bir arkadaşımın şöyle bir sözü var. :) 

"BMW süslü avrattır para yer. Mercedes ise ev hanımıdır hizmet eder."

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

X1 ve iX1 benim radarımda. Ama nasip olmadı. SUV tasarım ve iç mekanı hoşuma gidiyor. Ama belki de en iyisi hiç bulaşmamak. 

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Arkadaşım 2012 de yeni kasa 2.0 dizel otomatik çift turbo 3.20 sıfır aldı hala da biner ilk sahip. çok uzun süre servise gitti. sonra Mersinde çok iyi bir bmw ustası buldu ona götürür. bakım periyodu yanılmıyorsam 30 bin idi serviste ama kendisi 10 binde bir mutlaka yağ değişir bakıma sokar. otobanda basar ama sakin kullanır arabayı genelde. aracı şu an 200 bini geçti, ne turbo ne şanzıman ne elektronik bir arıza yaşamadı. geçen beni aldı havaalınandan Adana- Mersin geldik. 160 la gidiyor sanırsın 100 km hız. çıt yok araçta. ama kullanım koşulları bu şekilde. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Cem Işık yazdı:

F10 larda 520i en sorunsuz motor diye biliyorum ondn kaynakli olabilir. 

Bazi motor secenekleri normalden birazdaha dertli oluyor malesef

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Uğur Kamil yazdı:

F10 larda 520i en sorunsuz motor diye biliyorum ondn kaynakli olabilir. 

Bazi motor secenekleri normalden birazdaha dertli oluyor malesef

525 xdrive olacak ki, tadından yenmez :) 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Cem Işık yazdı:

4 çeker olacaksa A6 quattro olmazsa E200d

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Paran yoksa binmeyive :crazy: süper ya muğla şivesi

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bmw sorunlu değil. Yedek parça pahalı bakımı pahalı. Arıza yapınca servis 50bin diyor. Adam çok diyip sanayiye gidiyor. Arabayı teknik olarak bilen de az. Hâl böyle olunca sanayide içinden geçiliyor araçların ve sonra kaka oluyor. Aynı olay land rover içinde geçerli

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Gök

mercedesin parçası  ucuzmu misal ? mercedes veya audiye genelde bu çekince yok bmw alacaksan arıza yapar aman ha denir 

bi düşündümde ne fakirim çevremde hiç bmw li biri yok . sohbet bile edemedim bmw sahibi biriyle fakirliğin gözü kör olsun :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Gök yazdı:

mercedesin parçası  ucuzmu misal ? mercedes veya audiye genelde bu çekince yok bmw alacaksan arıza yapar aman ha denir 

bi düşündümde ne fakirim çevremde hiç bmw li biri yok . sohbet bile edemedim bmw sahibi biriyle fakirliğin gözü kör olsun :D 

f30 un orjinal tamponu bedavadan hallice, herkes m/spor tampon takınca koyacak yer bulamıyor eskiyi :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Doğan Arşiray
Cem Işık yazdı:

ne 25 i,  30 olacak. hatta 35... olmuşken tam olsun hayal bu ya. yoksa hepsi 1.6 motor geri kalanlarının.

İlkay Başaran yazdı:

Ae 101

harca harca bitmez.

Metin Uzunoğlu yazdı:

4 çeker olacaksa A6 quattro olmazsa E200d

220 hocam.

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

X1 ve iX1 benim radarımda. Ama nasip olmadı. SUV tasarım ve iç mekanı hoşuma gidiyor. Ama belki de en iyisi hiç bulaşmamak. 

ix1 in muhteşem bir koyu metalik yeşili var. ördek başı rengi gibi bir şey.

Uğur Kamil yazdı:

Suandada aynimi bilmiyorum ama bir dönem kasko firmalari bile emsal mercedes modeline göre bmw daha yüksek kasko teklifi veriyordu. Bmw kullanicisi kaza yapma istatistikleri daha yuksek diye

selektör kolu pahalı onların. çok bozuluyordur.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

220 hocam.

E200d 1,6 dizel 160 hp yeterli, e220d olduğu zaman 2,0 vergi fazla. 4 çeker olacaksa kesin quattro, 4 matic almam. 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Doğan Arşiray yazdı:

ix1 in muhteşem bir koyu metalik yeşili var. ördek başı rengi gibi bir şey.

Cape York yeşili… 😊

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...