Uğur Kamil 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Evren Erakçora yazdı: Araç çok sağlam bile olsa sürücü profili malum. BMW sürücüsünün kötü bir imajı var. Suandada aynimi bilmiyorum ama bir dönem kasko firmalari bile emsal mercedes modeline göre bmw daha yüksek kasko teklifi veriyordu. Bmw kullanicisi kaza yapma istatistikleri daha yuksek diye 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Eylül Paylaş 1 Eylül FB de gezinirken üyesi olmadığım halde önüme düştü bugün Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Eylül Paylaş 1 Eylül Mahmut Yıldız yazdı: Big Money Waste Broke My Wallet Broken Money Waster Benimle Masrafa War mısın? 4 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 2 Eylül Yazar Paylaş 2 Eylül Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu konu benim açımdan kapandı. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Yeğenim önden hasar aldığından pert olan ve toplanan f10 520i kullanıyor yaklaşık 4 seneden beridir, normal bakım hariç hiç bir masrafı olmadı ama bu iş şans işi tamamen. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Cem Işık yazdı: Yeğenim önden hasar aldığından pert olan ve toplanan f10 520i kullanıyor yaklaşık 4 seneden beridir, normal bakım hariç hiç bir masrafı olmadı ama bu iş şans işi tamamen. istatistik diyelim. Her bmw bozuk gibi algı çıkıyor ama tabi yok öyle bir şey. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Parayı çok verince, sorunsuz veya sorunları az olan bir araç satın aldığımızı düşünüyoruz. Yok öyle bir dünya. BMW'de bunlardan bir tanesi. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 2 Eylül Paylaş 2 Eylül 2012 model F10 sahibi bir aile dostu tanıdığım var. Bursaya bakıma gidiyor ama gerçekten bakım maliyetleri yüksek. Sürüşüne lafım yok kendiside o hazzı yaşamak için aldı.Nadiren arada haftasonları kullanır.Ara ara satmayı düşündüğüde oluyor.Servise selam verse bile parası gidiyor. Benim gözümde parası bol olana göre bir araç.İnegölde çok fazla BMW var ve hepside zengin kişiler. X1 için yalnız masraf çıkarmayan ve gayet memnun olarak bir araç sahibide tanıdığım var. Biraz halk söylemi olacak ama bir arkadaşımın şöyle bir sözü var. "BMW süslü avrattır para yer. Mercedes ise ev hanımıdır hizmet eder." 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Eylül Paylaş 2 Eylül X1 ve iX1 benim radarımda. Ama nasip olmadı. SUV tasarım ve iç mekanı hoşuma gidiyor. Ama belki de en iyisi hiç bulaşmamak. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Arkadaşım 2012 de yeni kasa 2.0 dizel otomatik çift turbo 3.20 sıfır aldı hala da biner ilk sahip. çok uzun süre servise gitti. sonra Mersinde çok iyi bir bmw ustası buldu ona götürür. bakım periyodu yanılmıyorsam 30 bin idi serviste ama kendisi 10 binde bir mutlaka yağ değişir bakıma sokar. otobanda basar ama sakin kullanır arabayı genelde. aracı şu an 200 bini geçti, ne turbo ne şanzıman ne elektronik bir arıza yaşamadı. geçen beni aldı havaalınandan Adana- Mersin geldik. 160 la gidiyor sanırsın 100 km hız. çıt yok araçta. ama kullanım koşulları bu şekilde. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Cem Işık yazdı: Yeğenim önden hasar aldığından pert olan ve toplanan f10 520i kullanıyor yaklaşık 4 seneden beridir, normal bakım hariç hiç bir masrafı olmadı ama bu iş şans işi tamamen. F10 larda 520i en sorunsuz motor diye biliyorum ondn kaynakli olabilir. Bazi motor secenekleri normalden birazdaha dertli oluyor malesef Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Uğur Kamil yazdı: F10 larda 520i en sorunsuz motor diye biliyorum ondn kaynakli olabilir. Bazi motor secenekleri normalden birazdaha dertli oluyor malesef 525 xdrive olacak ki, tadından yenmez Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Cem Işık yazdı: 525 xdrive olacak ki, tadından yenmez 4 çeker olacaksa A6 quattro olmazsa E200d 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Paran yoksa binmeyive süper ya muğla şivesi 2 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Bmw sorunlu değil. Yedek parça pahalı bakımı pahalı. Arıza yapınca servis 50bin diyor. Adam çok diyip sanayiye gidiyor. Arabayı teknik olarak bilen de az. Hâl böyle olunca sanayide içinden geçiliyor araçların ve sonra kaka oluyor. Aynı olay land rover içinde geçerli 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Eylül Paylaş 3 Eylül mercedesin parçası ucuzmu misal ? mercedes veya audiye genelde bu çekince yok bmw alacaksan arıza yapar aman ha denir bi düşündümde ne fakirim çevremde hiç bmw li biri yok . sohbet bile edemedim bmw sahibi biriyle fakirliğin gözü kör olsun 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ali Gök yazdı: mercedesin parçası ucuzmu misal ? mercedes veya audiye genelde bu çekince yok bmw alacaksan arıza yapar aman ha denir bi düşündümde ne fakirim çevremde hiç bmw li biri yok . sohbet bile edemedim bmw sahibi biriyle fakirliğin gözü kör olsun f30 un orjinal tamponu bedavadan hallice, herkes m/spor tampon takınca koyacak yer bulamıyor eskiyi 1 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 4 Eylül Paylaş 4 Eylül https://x.com/aykiricomtr/status/1831207286074687783?t=xreLkPWNHCGCVpnSxyDcRg&s=19 Real Madrid oyuncuları arabalarla tesislere geliyor En son futbolcu Camavinga hariç bütün oyuncularda BMW var. 🙂 1 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 5 Eylül Yazar Paylaş 5 Eylül Recep Demirci yazdı: https://x.com/aykiricomtr/status/1831207286074687783?t=xreLkPWNHCGCVpnSxyDcRg&s=19 Real Madrid oyuncuları arabalarla tesislere geliyor En son futbolcu Camavinga hariç bütün oyuncularda BMW var. 🙂 Cebimizde milyon eurolarla Madrid'de yaşasak biz de binerdik sorgusuz sualsiz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Recep Demirci yazdı: https://x.com/aykiricomtr/status/1831207286074687783?t=xreLkPWNHCGCVpnSxyDcRg&s=19 Real Madrid oyuncuları arabalarla tesislere geliyor En son futbolcu Camavinga hariç bütün oyuncularda BMW var. 🙂 Ae 101 corollaya binmezler sorunsuz diye o paranın içinde 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Görünce paylaşmak istedim https://www.facebook.com/share/r/waff19jtGSLx2iuC/?mibextid=oKfgLb 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Cem Işık yazdı: 525 xdrive olacak ki, tadından yenmez ne 25 i, 30 olacak. hatta 35... olmuşken tam olsun hayal bu ya. yoksa hepsi 1.6 motor geri kalanlarının. İlkay Başaran yazdı: Ae 101 harca harca bitmez. Metin Uzunoğlu yazdı: 4 çeker olacaksa A6 quattro olmazsa E200d 220 hocam. H.Cenk Bayrakçı yazdı: X1 ve iX1 benim radarımda. Ama nasip olmadı. SUV tasarım ve iç mekanı hoşuma gidiyor. Ama belki de en iyisi hiç bulaşmamak. ix1 in muhteşem bir koyu metalik yeşili var. ördek başı rengi gibi bir şey. Uğur Kamil yazdı: Suandada aynimi bilmiyorum ama bir dönem kasko firmalari bile emsal mercedes modeline göre bmw daha yüksek kasko teklifi veriyordu. Bmw kullanicisi kaza yapma istatistikleri daha yuksek diye selektör kolu pahalı onların. çok bozuluyordur. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Doğan Arşiray yazdı: 220 hocam. E200d 1,6 dizel 160 hp yeterli, e220d olduğu zaman 2,0 vergi fazla. 4 çeker olacaksa kesin quattro, 4 matic almam. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Doğan Arşiray yazdı: ix1 in muhteşem bir koyu metalik yeşili var. ördek başı rengi gibi bir şey. Cape York yeşili… 😊 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts