İçeriğe Yönlendir

Courier Connect Değişimi

Murat Kırçal

Recommended Posts

Murat Kırçal

Merhabalar arkadaşlar kullanmış olduğum 2016 courier aracımın yerine 2018 veya 2019 connect düşünüyorum. Bagaj genişliği açısından değişime gideyim dedim sizce mantık lımı ? Eski aracım 2005 model ilk kasa  delüx paket connect idi. Sıkıntı yaşamadık 11 yıl  görevini sıkıntısız bir şekilde yerine getirmişti yaşından dolayı yeni sahibine verdik  .Allah kazasız belasız sürüşler versin inşallah. Bagajı bayağı genişti ama courier bagajı haricinde güzel seri araç. Acaba yeni kasa connectler problem yaşatırmı bilemiyorum. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

connectin her türlüsünü kullanan biri olarak yeni connect çok güzel bir araç seri konforlu ve otomobilden farksız diyebilirim. 2 seneye yakın 2018 modelini kullandım sıfırdı bizde iken hiç sıkıntı çıkarmadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Şirkette 2015 modeli vardı 240 bin cıvarında satıp yerine 0 1.6 doblo aldık. Doblo şuanda 140bin km cıvarında ciddi bir masraf çıkarmadı ön takımdada birkaçkez garantiden değişen parçalar oldu.

Connectte ise ön takımla ilgili sık sık sorun yaşıyorduk, akisler 2 kere sorun çıkardı ve enjektör sorunu yaşadık(sürekli shell den yakıt alır araçlarımız) 
Kısaca kullanımı zevkli ama eski kasanın yarısı kadar sağlamlığı yok. 

Yorum bağlantısı
Murat Kırçal
(düzenlendi)
Uğur Kamil yazdı:

Şirkette 2015 modeli vardı 240 bin cıvarında satıp yerine 0 1.6 doblo aldık. Doblo şuanda 140bin km cıvarında ciddi bir masraf çıkarmadı ön takımdada birkaçkez garantiden değişen parçalar oldu.

Connectte ise ön takımla ilgili sık sık sorun yaşıyorduk, akisler 2 kere sorun çıkardı ve enjektör sorunu yaşadık(sürekli shell den yakıt alır araçlarımız) 
Kısaca kullanımı zevkli ama eski kasanın yarısı kadar sağlamlığı yok. 

Önerin için teşekkür ederim ama dobloyada ben alışamadım basit geliyor özellikle virajı çok kötü. Eski connect aracımı 350000 km sattım ama motora hiç birşeye ellenmedi motor yüzde 90 çıkıyordu experde. Hayırlısı bakalım.

tarihinde Murat Kırçal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

yalnız parçası biraz pahalı eski kasaya göre ayna kapağını kırmıştım ara ara bulamadım servisten çok yüksek bir para istemişlerdi. fibercide tamir ettirmek zorunda kalmıştım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Murat Kırçal yazdı:

Eski connect aracımı 350000 km sattım ama motora hiç birşeye ellenmedi motor yüzde 90 çıkıyordu experde.

Buy Logo Ford Fiesta Figo Ecosport Endeavour Duratorq tdci Car Monogram  Emblem Chrom Online @ ₹500 from ShopClues Salute Meme - Salute - Discover & Share GIFs

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Murat Kırçal yazdı:

Önerin için teşekkür ederim ama dobloyada ben alışamadım basit geliyor özellikle virajı çok kötü. Eski connect aracımı 350000 km sattım ama motora hiç birşeye ellenmedi motor yüzde 90 çıkıyordu experde. Hayırlısı bakalım.

Doblo kaliteli diye demedim, kalitwli olmadigi halde connect in bu kasasindan daha dayanikli. 

Birde arkadasin dedigi gibi parcasi biraz pahali ve çoğu parcasini sanayide bulmak zor mecbur servise gitmen gerekiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...