Burak Tokcan 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Merhabalar. Aracım bugün en kısa sürede servise götürün uyarısı verdi. Cihaza bağlattığımda bu arızaları gösteriyor. Hangi parçayla alakalı acaba bu arızalar? Yorum bağlantısı
Behlül Baş 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Bir günde mi bu arızalar çıktı? Hepsi farklı farklı parçalara ait bu kodlar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Önce akü diyorum. Sonra muhtemelen turbo manifold çatlaması. Yorum bağlantısı
Yücel Metin 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Araç beyni ECU bütün tuşlara basmış gibi Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 30 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2024 Behlül Baş yazdı: Bir günde mi bu arızalar çıktı? Hepsi farklı farklı parçalara ait bu kodlar. Şanzıman ve radyatör değişti. Ondan sonra oldu. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Yanlış anlamayın beni ama bu arabalar adam olmuyor, elektronik problemi hiç bitmeyecek motoru sürekli sıkıntı çıkaracak problemli bir araba aracın genel işleyişinde problem olmadığı sürece hiç ellemeyin ellettirmeyin çünkü çözülmeyecek. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 30 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2024 Furkan Bakırel yazdı: Yanlış anlamayın beni ama bu arabalar adam olmuyor, elektronik problemi hiç bitmeyecek motoru sürekli sıkıntı çıkaracak problemli bir araba aracın genel işleyişinde problem olmadığı sürece hiç ellemeyin ellettirmeyin çünkü çözülmeyecek. Hiç yanlış anlamıyorum. 4 senedir yaşayarak tecrübe ettim çünkü. Elimde yetki olsa piyasadaki tüm opelleri toplatır imha ederim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 dün bi video izledim. 350z videosu. 10 yaşında. arabada çözülemeyen sorunlar vardı. yeni sahibi hiç uğraşmadı. komple bazı beyinler dahil elektrik tesisatını sıfırladı. araba sorunsuz çalışmaya başlamış. çok eskiden bir yenileme videosu izlemiştim. elektrik kabloları bir zaman sonra ilk zamanki performansı vermemeye başlıyormuş. hatta bunun testi vardı. ismi de vardı ama unuttum. tabi sizi mekanik sorunlarınız da var. eğer bu arabaya binilecekse bazı şeyler komple değişmeli. maalesef bazı firmalar arabaları 10 yıllık yapıyor. kabloları bile. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Burak Tokcan yazdı: Şanzıman ve radyatör değişti. Ondan sonra oldu. tesisat / soketler birşeylerde yanlış giden bir işçilik olmuş gibi bu kadar parça bir anda arıza yapmaz, ortak noktaları tesisattır Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 30 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: tesisat / soketler birşeylerde yanlış giden bir işçilik olmuş gibi bu kadar parça bir anda arıza yapmaz, ortak noktaları tesisattır Motor temizleme spreyi sıkmıştı usta motora. Ondan kaynaklı bir şey olabilir mi acaba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Burak Tokcan yazdı: Motor temizleme spreyi olmamması lazım zaten şanzıman sökme takma yanında çok masum kalır bir sprey. motor yıkandı mı? o da sebebp olur Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 30 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: olmamması lazım zaten şanzıman sökme takma yanında çok masum kalır bir sprey. motor yıkandı mı? o da sebebp olur Yıkanmadı abi kesinlikle. Ama güzergahta baya yağmur vardı. Zaten şanzıman falan takıldıktan sonra hemen vermedi hatayı. Yağmurda yol yaptıktan sonra verdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 bence ağır bir durum yoki sadece sebep bulunması zaman lacak , işçiliği yapan yere baktırın nereleri ellendiğini bilir oralara bakar Yorum bağlantısı
Süleyman Can 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Basit bir işçilik hatasına bağlı sorun gibi duruyor. Sanziman degisen yere tekrar uğramak mantıklı olur. Opel elektrik tesisatında hassas. Benzinlisi yerine dizele binenler daha mutlu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Yağmurdan sonra? Kaput fitili yerinde mi? Açıkta bantlanmamış kablo soket mi var? Tekrar gözle hepsi muayene edilmeli Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 buna benzer birşey bana lacetti de olmuştu sonuç olarak şase kablosunun aracın gövdesine bağlayan civata kırılmış ve voltaj değerlerinden dolayı tüm sensörler hata vermişti. 2-3 elektrikçi gezdim komple tesisat incelenecek filan dediler şansıma yol üstündeki bir elektrikçi 5 dakikada bulmuştu şanzımanın üzerine vidalanan şase kablosu var ise onu inceleyin öncelikle 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 (düzenlendi) Arscı lifte veya kanala alıp yağmur suyu temas edebilecek soketlere odaklanın su sızıp kısa devre veya şase yaptırıyor olabilir. 30 Ağustos 2024 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 31 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2024 Kırmızı ile işaretli olan soket boştaydı. Onu geri yerine taktım. Bu soket ne işe yarıyor acaba? Yorum bağlantısı
Çözüm Burak Tokcan 27 Eylül 2024 Yazar Çözüm Paylaş 27 Eylül 2024 Burak Tokcan yazdı: Kırmızı ile işaretli olan soket boştaydı. Onu geri yerine taktım. Bu soket ne işe yarıyor acaba? Arızaların sebebi üstteki resimdeki soketin yerinden çıkmış olmasıymış. Soketi yerine takınca tekrardan uyarı vermedi. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts