Selçuk Bakış 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bak işte. Yanlış anlaşılıyor. Toplam borç, son ekstre borcuymuş altta dönem borcu diyor. Sanırsın son ekstre o. Ama değil. Hatta altına da asgari tutar yazmış. Hepten inandırıcı oluyor İş Bankası kullanmıyorum ama yapı kredi anlattığım gibi, ekstre kesildikten sonra sıradaki ekstrede taksit veya harcama varsa istersen odeyebiliyorsun, oda anlattığım gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İşcep kadar başarılı bir banka uygulaması daha yok bence. İşcepi beğenmeyen önce bi Mobildeniz denesin.. Yapıkredi de güzeldir. +1 işcep değişmiş Daha sade olmuş sanki @Mustafa Tüfekçi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: işcep değişmiş Daha sade olmuş sanki @Mustafa Tüfekçi Bunu da ben beğenmedim işte :P bide bizimki daha önce değişiyor deneme adına. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: işcep değişmiş Daha sade olmuş sanki @Mustafa Tüfekçi Eskiye de dönebiliyormuşuz.. Bu da güzel bir uygulama.. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: işcep değişmiş Daha sade olmuş sanki @Mustafa Tüfekçi Ben henüz alışamadım yeni görüntüye Mehmet Ozyurek yazdı: Eskiye de dönebiliyormuşuz Böyle bi seçenek sunmaları güzel 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Eskiye de dönebiliyormuşuz.. Bu da güzel bir uygulama.. Nasıl nerde Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Nasıl nerde Dm den bilgi verildi 1 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Önder Özcan yazdı: Dm den bilgi verildi Bankacılıktan uzak bankanın içinde . Kurtardın beni abi valla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Nasıl nerde Güncelleme yaparken öyle dedi. Ben de Mustafa gelse de sorsam bi diyordum. 😅 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Güncelleme yaparken öyle dedi. Ben de Mustafa gelse de sorsam bi diyordum. 😅 Tansu nun ahı tuttu karmaşık oldu diyordum tam bende. Önder abi mevzuya aylıktı beni de eskiye çevirdim mutluyum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts