Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: lpg can... yok bu o konu değil Enpara diyecektin galiba 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Bu konu Android-İos karşılaştırması gibi aslında. Bende Ziraat Halk Yapı Kredi Enpara QNB İscep uygulamalari var. En kullanışlısı Halkbank gibi geliyor bana da. Sonra Yapi Kredi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Enpara diyecektin galiba denmesi mi lazım mı ki en kralı king der gibi , lehimlere fısıldayan adam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Alptuğ Özcan yazdı: İşte tamamen alışkanlıkla alakalı demek ki, kim yıllardır neyi kullanıyorsa o kolay geliyo. Harcamaların toplamını gösteriyor görsel attım, nasıl göstermiyor anlayamadım Bir önceki dönem borcunu fazla ödediyseniz fazla yatan tutarı dönem için harcama bakiyenizden düşerek gösteriyor dönem içi harcama tutarını, kastettiğiniz bu mu? o, borç. Ben ne kadar harcamışım onu görmek istiyorum. mesela geçen ay ekstre kesildi borç 5.000 ben ödedim 6.000 sonraki dönem 10.000 liralık harcama yaptım. Ama bunu göremiyorum. İşcep bana 9.000 borcun var diyor. mesela garantide kartlarıma gidip basınca ilk ekranda, toplam limit kalan limit dönem içi harcama kalan borç Min ödeme tutarı son ekstreden kalan borç gözüküyor. İşcep bana eksi falan yazıyor. Kafa karışıyor. Abi eksi yazma. Borç yazıyorsun zaten. mesela geçen işbankası sıfır bakiyeli hesaptan bes ücreti çekmiş. Ek hesaptan. Ana ekranda borç gözüktü. Hemen işbank hesabıma eft yaptım. Borç sıfır oldu. Uygulamayı kapattım. sonradan tesadüfen ek hesap detaylarına girdim baktım. Meğer ek hesap ücreti hala ekside. Hesabımda attığım bakiye öyle duruyor. Ek hesap ödemesini ayrı yapmam lazımmış. Buna eyvallah. Ama bana ana ekranda neden borç sıfır diyorsun. Çekmemişsin ki. bunun gibi benim mantığıma uymayan şeyler var. Yoksa işcep’te olması gereken her mevcut. Ama frekansı karışık. 1 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: Başlığın özünden ayrılmak istemedim ama. Şu limit işinde BDDK nin koyduğu kurallara uyan ve uymayan bankalar nedeniyle müşteri gözünde iyi banka kötü banka imajı oluşuyor. Aynen öyle , söylemesi ayıp .Yok ya, niye ayıp olsun.25 yıllık Garantiden bonus platinum kullanırım. Aldığımda limitim 15 bindi.(dolar 800 tl) şimdi limitim yine aynı. limit diye bir takıntım olmadığından aldırmamıştım. Buna mukabil aynı bankada kallavi kmh ve kredi limitim var. Geçen iş olsun diye limitimi 15100 yapın dedim. Platin kartım teneke oldu diye . yukardaki mevzuat gereği yapamıyorlarmış. Ama başka bankadan talep etmeden gelen kredi kartıma bayağı yüksek limit verdiler ve düzenli artırıyorlar (devlet bankası) aslında işime geliyor riskli yerlerde bunu kullanıyorum hack ler ise en fazla 15 gider. (internette, sanal kartım dışında hiç bir kartımı kullanmam tavsiye olunur.) 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2024 @Tansu Kalafatoğlu bu tarz şikayetlerini geri bildirim olarak Google markette paylaştın mi? Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela geçen işbankası sıfır bakiyeli hesaptan bes ücreti çekmiş. Ek hesaptan. Ana ekranda borç gözüktü. Hemen işbank hesabıma eft yaptım. Borç sıfır oldu. Uygulamayı kapattım. sonradan tesadüfen ek hesap detaylarına girdim baktım. Meğer ek hesap ücreti hala ekside. Hesabımda attığım bakiye öyle duruyor. Ek hesap ödemesini ayrı yapmam lazımmış. Buna eyvallah. Ama bana ana ekranda neden borç sıfır diyorsun. Çekmemişsin ki. bunun gibi benim mantığıma uymayan şeyler var. Yoksa işcep’te olması gereken her mevcut. Ama frekansı karışık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Mustafa Tüfekçi yazdı: @Tansu Kalafatoğlu bu tarz şikayetlerini geri bildirim olarak Google markette paylaştın mi? fakir miyim ben, merce… pardon app store kullanıyorum ekşi sözlükte işcep başlığının son 3-4 sayfasına baktım. Belliki bir kesmin kafa yapısı ile işcep uyuşmuyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2024 Konuyu açmamdaki amaç sembolik bir nesnenin tarihçesi idi ama olay banka ve müşterinin sorunlarına döndü. Yinede bilgilendirmek vazifemizdir. 1- bes hesabı otomatik ödeme talimatı verilirken ek hesabınızdan alınmasın diye söylenmezse, ek hesabinizin amacına Uygun olarak hesabınızda para olmadığında bir fatura talimatı seklinde bes hesabınız ek hesabınızdan ödenir ve bu bir borç olarak görülür. 2- ek hesabinizin da egerki günlük geri ödeme talimatı yok ise ( tercih meselesidir hesap açılışında ben söyleyerek günlük ödeme talimatını giriyorum kimisi bunu talep etmeyip. Ek hesabın faizinin faiz tahsil gününde ödenmesini istiyor. Burda olay iki şekilde ceyran eder A- ek hesabınızi kullandıysaniz ve hesaba para geldi ise, gün sonunda ana para borcunu tahsil eder , tahakkuk eden faizi faiz tahsil gününde hesabınız müsait ise alır. B- eğer ki günlük geri ödeme talimatiniz var ise kullandığınız ek hesabınıza sonradan para gelirse gün sonunda önce ana parayı sonra yansıyan faizi tahsil eder. Ekranda borcum yok dediğin aslında senin varlık durumundur bankadaki. Yani paran var-borcun var. Paran borcunu karşılıyorsa bankaya gerçek bir borcun yok. Ama ek hesabının talimatı günlük geri ödemede değilse ve yada günlük geri ödeme talimatın var ve gün dönmedi ise, ek hesaba girip detay bakınca borç görmen normal. O yüzden ki ek hesap detayına girince kocaman bir borç öde butonu ile istediğin anda paran varsa borcunu ödeyebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: fakir miyim ben, merce… pardon app store kullanıyorum ekşi sözlükte işcep başlığının son 3-4 sayfasına baktım. Belliki bir kesmin kafa yapısı ile işcep uyuşmuyor Bankadan bankaya gezer bir yapıp yok ama vakif halk ve Ziraat uygulaması kullanıyorum. Ay da bir kere, ben de onlara iscep kadar uyum saglayamiyorum. Ama isim gereği isceple gün içinde o kadar hasır Nesirim ki telefon ters iken olsun yada ekran bana gözükmesin tüm işlemleri yapar yada yaptirabilirim. O alışkanlıklardan. Bu arada iscep iPhone da oldu mu da ben yine biraz yavasliyorum, o da android kullanıcısı olmamla alakalı. O yüzden Google play e geri bildirim yapamıyorsan her halde Steve jobs ekibi iscep uygulaması için bir geri bildirim yapabilecegin markete sahiptir. :P Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 @Mustafa Tüfekçi abi ben banka hatalı demiyorumki. Dediklerin doğru. Banka da haklı. Gösteriş şekli bana uymuyor. Ana ekranda varlık durumumu hesaplama. İstemiyorum. Ona bakıp uygulamayı kapatsak sıkıntı olacaktı. Bana basit şekilde detayı göstersin diyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Mustafa Tüfekçi abi ben banka hatalı demiyorumki. Dediklerin doğru. Banka da haklı. Gösteriş şekli bana uymuyor. Ana ekranda varlık durumumu hesaplama. İstemiyorum. Ona bakıp uygulamayı kapatsak sıkıntı olacaktı. Bana basit şekilde detayı göstersin diyorum. İşleyişi öğrenmiş oldun. Kusursuz değil, benim de yeni güncellemelerle eskisini özlediğim oluyor bazı konularda ama olay alışkanlıklarla alakalı. Alışınca sorun yok Sen yinede geri bildirimde bulun talep ettiğin eleştirdiğin yönleri. Ama bunu uygulama marketinden yap. Ekşi ye duvara havaya yazma 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ana ekranda varlık durumumu hesaplama. İstemiyorum. düzenleme diye bir seçenek var.. kullan. mobil app ler in hepsinin ruhu başka, kullanıcı portföyüne göre yapılmış bence, işbank biraz pro , ne istedğini tam bilip noktaya atacan, coil dip basık araba,, enpara basit temel, arka camları manuel ucuz araba gibi, denizi çözemedim hala, çözemem de, çözülecek bir şeyi yok ,yapıkredi ömür törpüsü, akbank vw gibi, kendi paranı senden bile saklıyor, gizli, garantide ne yaptığını anlayamadan oluveriyor bişiler ama ne oldu sonra anlıyorsun, vakıf tam kredi çekmelik.... Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşcep bana eksi falan yazıyor güzel örnek Ymmmmm olman lazım ki mutlu olsun o ekranla... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: düzenleme diye bir seçenek var.. kullan. mobil app ler in hepsinin ruhu başka, kullanıcı portföyüne göre yapılmış bence, işbank biraz pro , ne istedğini tam bilip noktaya atacan, coil dip basık araba,, enpara basit temel, arka camları manuel ucuz araba gibi, denizi çözemedim hala, çözemem de, çözülecek bir şeyi yok ,yapıkredi ömür törpüsü, akbank vw gibi, kendi paranı senden bile saklıyor, gizli, garantide ne yaptığını anlayamadan oluveriyor bişiler ama ne oldu sonra anlıyorsun, vakıf tam kredi çekmelik.... güzel örnek Ymmmmm olman lazım ki mutlu olsun o ekranla... iş bankası son ödemesi 15’inde olan ödemeyi 15.08.2024 saat 00.01’de çekmek istiyor. Vakıf da öyle. İng de öyle. Garanti öyle değil. bırak abi. 15.08.2024, saat 23.59’da çekmeye çalış. Ayın 15’inde gün içinde ödeme yapacağım. Nedir derdin yani. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: iş bankası son ödemesi 15’inde olan ödemeyi 15.08.2024 saat 00.01’de çekmek istiyor. ymmm ler pek sever dakik olmayı diye güzel örnek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşcep bana eksi falan yazıyor. Kafa karışıyor. Abi eksi yazma. Borç yazıyorsun zaten. İdare edin güzel uygulama.. Denizbankta kaç lira param olduğunu bile anlayamıyorum ben. Şubeyi aradığım oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: İdare edin güzel uygulama.. Denizbankta kaç lira param olduğunu bile anlayamıyorum ben. Şubeyi aradığım oluyor. denizbankla kim çalışıyor ki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: denizbankla kim çalışıyor ki kaptanlar 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: İdare edin güzel uygulama.. Denizbankta kaç lira param olduğunu bile anlayamıyorum ben. Şubeyi aradığım oluyor. Ben pazarama yüzünden Maximum Mobili sileli çok oldu. Ufak tefek işler için İşCep idare ediyor. Borç takibini şahsen yaptığım için uygulamalardaki görünümü de çok dert etmiyorum ama ödeme zamanı borç ödeme ekranına girmeden ekstre borcumun ne olduğunu göremediğimi hatırlıyorum. Zaten kuş kadar limitle kaldı öyle. Kampanya kazanımı olmadığı sürece harcamalarımda pek kullanmıyorum. Deniz Bank 'ın da dediğin gibi çok sağlıklı değil her iki uygulaması. Bonus kart kullanımımda Teb 'den sonra 3. sırada benim için. Benim için özel bazı artıları olmasa aklıma bile gelmez. Konunun bağlamında ben oğlum için çeyiz hesabı ve borsa hesabı kullanıyorum alıp satmamak üzere. Herkesin farklı bir yatırım planlaması vardır mutlaka çocukları için. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Ağustos 2024 Paylaş 30 Ağustos 2024 Para biriktiren dolandırılır bu ülkede 🤣 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 @Mustafa Tüfekçi burada ne anlıyoruz? bakiye yani gelecek dönemler dahil kalan hesap özet borcu, son ekstre borcu Herkes böyle anlar. ama kart borcunu öde deyince peki ben 4.660,87’yi ödeyince kredi kartımın toplam tüm gelecek taksitlerini ödedim mi? Hayır. Son ekstreyi ödedim. Kasım aralık falan duruyor. Yeni kasko kestik. o zaman dönem sonu borcu ile toplam borç ne demek? Akıllı işcep, benim eski taksitlerimle bu dönem harcağımı ayırıyor. yani akıl bulandıran bir sistem diyorum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Eylül 2024 Yazar Paylaş 16 Eylül 2024 Toplam borç vadesi gelen borçların toplamı. Yani ileri tarihli taksitler dahil değil. Bunu anlattk amaaaa 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 toplam borç vadesi gelmemiş, yani ay sonu kk kesiminde ödenecek olan, dönem özeti vadesi gelen 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Mustafa Tüfekçi burada ne anlıyoruz? bakiye yani gelecek dönemler dahil kalan hesap özet borcu, son ekstre borcu Herkes böyle anlar. ama kart borcunu öde deyince peki ben 4.660,87’yi ödeyince kredi kartımın toplam tüm gelecek taksitlerini ödedim mi? Hayır. Son ekstreyi ödedim. Kasım aralık falan duruyor. Yeni kasko kestik. o zaman dönem sonu borcu ile toplam borç ne demek? Akıllı işcep, benim eski taksitlerimle bu dönem harcağımı ayırıyor. yani akıl bulandıran bir sistem diyorum kalan hesap özeti borcunu neden yazıyor arkadaş. Borcum o sanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kalan hesap özeti borcunu neden yazıyor arkadaş. Borcum o sanıyorum eminönü köprüsünden hiç geçmedin mi? sağlı sollu olta atıp beklerler, balık felan gelir oltaya diye? 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Selçuk Bakış yazdı: toplam borç vadesi gelmemiş, yani ay sonu kk kesiminde ödenecek olan, dönem özeti vadesi gelen bak işte. Yanlış anlaşılıyor. Toplam borç, son ekstre borcuymuş altta dönem borcu diyor. Sanırsın son ekstre o. Ama değil. Hatta altına da asgari tutar yazmış. Hepten inandırıcı oluyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts