Coşku Mert 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos foto gercek kaza anindan da foto gonderdi bana burda paylasmak istemedim sadece Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Yıkamacımın gelini clio ile kaza yapmış kendi ifadesi fiesta daha kemikli bir araç onla kaza olsaydı yaralanma dahi olmazdı demişti. Clio 4 tür o, 5 daha iyi, fiesta son kasadan bile 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: Clio 4 tür o, 5 daha iyi, fiesta son kasadan bile Daha başka yok mu 😬 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Coşku Mert yazdı: foto gercek kaza anindan da foto gonderdi bana burda paylasmak istemedim sadece Bence de ağır bir şey yok gibi, bunun önünde elektro panjur falan da yoktu sanırım, hasar daha azdır, bu kasada sadece motorda sallantı ve motor kulağı bozma durumu var, takoz güncellemeyle çözmüş olabilirler, 3 silindirlilerin titreşim olayı hepsinde var zaten, sesi güzeldir ama Metin Akbal yazdı: Daha başka yok mu 😬 1.33 tce 7DCT300 ler var ama haksızlık olur katarsak 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: Clio 4 tür o, 5 daha iyi, fiesta son kasadan bile Clio 4 e 5 kişi binmiştik biz bir kere. Kapılar kasıldı camdan çıktık. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Clio 4 e 5 kişi binmiştik biz bikere. Kapılar kasıldı camdan çıktık baktın fazla gergin, daha esneğine geçtin tabe, uyanık seniii Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos İki araba arasında ben Clio' yu tercih ederdim. Yaris daha bi B segmenti gibiyken Clio sanki üst segmente yakın bi görüntü veriyor. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Coşku Mert yazdı: mantığım clio dese de yaris aklımı çeliyor clio al vesile ile hani acaip satışlar düşmüş kampanya falan vardı sıfırlarda? 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Hazır az km yapılacakken daha tasarım bir araba düşünülmez mi ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cabrio-la-prima-by-bocelli-hatasiz-1190519608/detay 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Ağustos Yazar Paylaş 29 Ağustos yok düşünülmez Burak Kuşçu yazdı: düşünülmez mi ? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Bu paralar bu arabalara çok fazla değil mi? 😔 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Hocam kaput her zaman mide bulandırır.Satarken Anlatamazsın.Başka seçenekleri yada diğer aracı değerlendir bence. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 30 Ağustos Yazar Paylaş 30 Ağustos bugün yaris i incelemeye gittim, bagaj hacmi dışında gayet beğendim aracı. rijitliği kalite hissi direksiyonu motoru vs. clio yu aklımdan sildim gitti mtv si clio ya göre biraz yüksek ama olsun büyük ölçüde anlaştık gibi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Coşku Mert yazdı: bugün yaris i incelemeye gittim, bagaj hacmi dışında gayet beğendim aracı. rijitliği kalite hissi direksiyonu motoru vs. clio yu aklımdan sildim gitti mtv si clio ya göre biraz yüksek ama olsun büyük ölçüde anlaştık gibi Hayırlı olsun şimdiden 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos hayırlı olsun. Yaris'in tek derdi zaten hacmi. Motoru sorunsuz, kullanımı rahat. Ben taa eski kasa kullanmıştım, onlar gitmiyordu tabi 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül yaris'i satin aldik. ekpertizde ne soylendiyse aynen onlar cikti, gayet icime sinen bir arac ve memnuniyet verici bir alisveris oldu. fikir veren yorum yapan herkese teşekkürler. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Coşku Mert yazdı: gayet beğendim aracı. rijitliği kalite hissi direksiyonu motoru vs. clio yu aklımdan sildim gitti sürüş tekniği olarak yanına bile yaklaşamazdı zaten, şimdi kilyocular gelmeden konudan sıvışayım 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Çağlar Bayur yazdı: sürüş tekniği olarak yanına bile yaklaşamazdı zaten, şimdi kilyocular gelmeden konudan sıvışayım Reno meganeden başlar. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül İlandaki araba uçtu. Yaris ama ne motor kaç model, şanzıman falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: şanzıman falan toyotaya şanzıman sorulmaz 4 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlandaki araba uçtu. Yaris ama ne motor kaç model, şanzıman falan https://www.epey.com/araba/2018-toyota-yaris-1-5-111-ps-multidrive-s-fun-special.html + hız sabitleme + geri görüş kamerası + 2028 e kadar garanti 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts