Coşku Mert 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos bayan için şehir içi iş-ev arası kullanmak üzere yılda en fazla 2-3k km yapacak araç bakıyorum bu iki araç arasında kararsız kaldım, mantığım clio dese de yaris aklımı çeliyor. cumartesi iki araca da bakmaya gidicem. peki siz ne dersiniz? Renault / Clio / 1.0 TCe / Touch / Sahibinden düşük km ekstralı sahibinden.comda - 1168009295 Toyota / Yaris / 1.5 / Fun Special / Toyota Yaris 1.5 Fun Special 60.000 km bakımı NATAŞ da yapıldı sahibinden.comda - 1191745615 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Yaris hem garanti hemde performans olarak üstün. clio ise daha güncel iç ve dış tasarıma sahip. yaris amacına uygun , sade ve küçük bir şehiriçi arabası. bence yaris tercih edilir. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ben tercihimi Clio dan yana kullanırdım. Hem model olarak yeni hem de bagaj yarise göre bir tık büyüktür. Renk ve km. olarak da Clio 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Clio’da kaput boyalı yazıyor. Önden kazası ne derece? Çok düşük km’de satıyorlar Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos (düzenlendi) Ben olsam ikisinide eler Suzuki Swift 1.2 Hybrit tercih ederim. Full paketlerinde şerit takip, çarpışma önleme gibi şehir içinde işe yarayacak donanımları mevcut. İlla Clio mu ve Yaris mi derseniz, Yaris. Örnek ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-kaza-boya-degisen-tramer-yok-aile-araci-1186628930/detay 28 Ağustos tarihinde Bahadır TÜFEKCİ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ben olsam ikisinide eler Suzuki Swift 1.2 Hybrit tercih ederim. Full paketlerinde şerit takip, çarpışma önleme gibi şehir içinde işe yarayacak donanımları mevcut. İlla Clio mu ve Yaris mi derseniz, Yaris. Örnek ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-kaza-boya-degisen-tramer-yok-aile-araci-1186628930/detay 2023 sıfırı 1095 yazmış bayi. demekki ellerinde kalmış. Ufak bi pazarlık olabilir. bu adam 80bin km, 2020’yi 850.000 liraya satmaya çalışıyor. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2023 sıfırı 1095 yazmış bayi. demekki ellerinde kalmış. Ufak bi pazarlık olabilir. bu adam 80bin km, 2020’yi 850.000 liraya satmaya çalışıyor. Arabayı göstermek için örnek ilan paylaştım, fiyatına vs bakmadım. Almaya niyetlenen incelesin araştırsın artık Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Önden boyasız clio olsaydı kesinlikle clio derdim. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos açıkçası yaris i seçmek için mantıklı bahaneler arıyorum yazdıklarınız gibi Murat Azalma yazdı: Yaris hem garanti hemde performans olarak üstün. clio ise daha güncel iç ve dış tasarıma sahip. yaris amacına uygun , sade ve küçük bir şehiriçi arabası. bence yaris tercih edilir. kaza fotolarını istiycem, ben de ona takıldım biraz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Clio’da kaput boyalı yazıyor. Önden kazası ne derece? Çok düşük km’de satıyorlar özellik olarak öyle ama yarın birgün satmak istesek çok zorlar, maceraya gerek yok Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Ben olsam ikisinide eler Suzuki Swift 1.2 Hybrit tercih ederim. Full paketlerinde şerit takip, çarpışma önleme gibi şehir içinde işe yarayacak donanımları mevcut. İlla Clio mu ve Yaris mi derseniz, Yaris. Örnek ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-kaza-boya-degisen-tramer-yok-aile-araci-1186628930/detay 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Swift piyasası kötü değil istanbulda. Çok görüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Bence clio, ama kazasına bakmak lazım, belki hafif tıklamış kaput eğilmiştir sadece, yani kabukta ki hasar önemsizdir... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Suzuki mild hibrit araçlarını hibrti etiketi ile nasıl satabiliyor nasıl izin veriliyor anlamıyorum Toyotanın şikayetçi olması lazım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Suzuki mild hibrit araçlarını hibrti etiketi ile nasıl satabiliyor nasıl izin veriliyor anlamıyorum Toyotanın şikayetçi olması lazım Nedenkine? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: Nedenkine? Hibrit bir araçta bağımsız bir elektrik motoru olması lazım ve benzinli motoru kapatıp gidebiliyor olması lazım Suzuki de bu özellik yok Toyota da hibrit etiketi var suzukide koyuyor Tüketiciyi yanıltıyorlar kısacası Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos 2021 1.0 TCE X-Tronic Touch kullanıyoruz. Evin ikinci aracı. Hemen hemen ilandaki ile aynı donanımda. Ön arka park sensörü geri görüş ve yağmur sensörü var. 2023 Aralık'ta 14750 km de aldık şu an 20 bin km yi gecti. Geçen hafta 2000 km Antalya yaptık geldik. Araç gerçekten memnun etti. Rampa vs dinlemiyor gidiyor yani. Clio muhtemelen garantili de olabilir. Bizim araçta 3 yıl garantiye ek 1 yıl garanti yapılmış. Clio kullandigim için değil ama mantıkta gonulde Clio dan yana. Yeni Clio bambaşka birşey olmuş. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Hibrit bir araçta bağımsız bir elektrik motoru olması lazım ve benzinli motoru kapatıp gidebiliyor olması lazım Suzuki de bu özellik yok Toyota da hibrit etiketi var suzukide koyuyor Tüketiciyi yanıltıyorlar kısacası iyi ama bunu tüm markalar yapıyor. vw, hyundai, volvo ve diğerleri. bu yüzden toyota artık HEV yazıyor arabaya. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: iyi ama bunu tüm markalar yapıyor. vw, hyundai, volvo ve diğerleri. bu yüzden toyota artık HEV yazıyor arabaya. işte o zaman bir düzenleme yapılması lazım hibrit aracım var diye geziyor suzuki sahipleri bizzat tanıyorum hibrit diye alıp bu araç çok yakıyor diyenler var 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos fikir olarak söylüyorum, o fiyatlara çıkılacak ise rahat kullanımı olan auris lere bakabilirsiniz. kolay arıza yapmaz 2014 ve üzeri modelleri pişman etmez derim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Hibrit bir araçta bağımsız bir elektrik motoru olması lazım ve benzinli motoru kapatıp gidebiliyor olması lazım Suzuki de bu özellik yok Toyota da hibrit etiketi var suzukide koyuyor Tüketiciyi yanıltıyorlar kısacası Toyota birşey yapamazda tam hibrit olmama konusunda haklısın, açıkca belli olması lazım, mild hibrit bu sanırım, yani hikaye, alternatörden destekliler, vw gibi e tsi falan bunlar hep yarım sistem bence... işi bize bırakıyorlar, bizde çok araştıran okuyan Milletiz ya... Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Konuyu biraz dağıtayım fiesta diyeyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Aslında araç şehir dışına çıkmayacaksa ve şarj sorunu yoksa zoeler incelenebilir. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Konuyu biraz dağıtayım fiesta diyeyim. aklimda var ama mantikli bi fiesta bulamadim cevremde 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Sari sitenin de kendini güncellemesi lazım. Mild ile tam hibrit filtreden ayırt edemiyorsunuz. Az bi elektrik destekli her araca hibrit deyip geçiyorlar. Ben sizin durumunuzda olsam son kasa Nissan micra alırdım. Reno ile aynı tce motor var sansiman da cvt şehir içinde en güzeli. Fiyat olarak da clio dan daha makul yazanlar oluyor ara ara. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts