Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) mesela Berlinde mangal yaparken otopraktaki minibüsten dondurma alınabiliyor , bunu videodan izleyip bilgi sahibi olabiliyoruz. Buna benzer mesela sokak röportajı vs yapan var mı bildiğiniz yurt dışı için? bu amcamız ingilterede sokak lezzetlerini tadıyor mesela, midyeli risotto 12 pound 27 Ağustos tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Ben de bir şey merak ediyorum. Bizde instagramda mevsimine göre, salça, bal, kuru incir, oyalı yemeni, dantel falan satılıyor ya. Yurt dışında da böyle şeyler var mı ? 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Hikaye Şöyle Başlıyor diye bir kanal var. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos İngiltere’de sokak lezzeti mi? Servest miymiş? Yorum bağlantısı
Metin Mankal 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Emmiyle aranızda bi sıkıntımı var üstad..Böyle bir başlık açtın.. Yıkarlar burayı.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: İngiltere’de sokak lezzeti mi? Servest miymiş? varmış aslen usa den kopyalamış orda 100 usd ile yapıyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Hint sokak lezzetleri üzerine tanımam. Adamlar kısa bir ömrün tüm şifrelerini çözmüş. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Metin Mankal yazdı: Emmiyle aranızda bi sıkıntımı var üstad..Böyle bir başlık açtın.. Yıkarlar burayı.. sirkeli sarımsak diyorum çok yakışır kelle paçaya, yemem diyor yahu 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: İngiltere’de sokak lezzeti mi? Servest miymiş? Evet hemde en lezzetlisi @Servet Aydınmış ama euro üzerinden çalışıyor. Çağlar Bayur yazdı: sirkeli sarımsak diyorum çok yakışır kelle paçaya, yemem diyor yahu Ağzının tadı yokmuş, ne kaçırdığını bilse intihar ederdi. 27 Ağustos tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Erzurumda kelle, paça, işkembe çorba içilecek yer (https://g.co/kgs/GZ2UiiA). Ayrıca Burdur da çöp şiş ve kelle paça içilecek yer ooet arkası ege lokantası. Test edilip onaylanmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Burdur için bir parantez açayım ceviz ezmesini mutlaka deneyin. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de bir şey merak ediyorum. Bizde instagramda mevsimine göre, salça, bal, kuru incir, oyalı yemeni, dantel falan satılıyor ya. Yurt dışında da böyle şeyler var mı ? Ne lazım sana? Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos 6-7 sene önce rusyaya gittik gezmeye, kızıl meydanda dolanırken tekerlekli klübeler gördüm, birşeyler satılıyordu. Sucuk tezgahı gördüm, renk renk sucuklar vardı, kırmızımsıdan başlayıp siyah renge uzanan.. siyah olanı merak ettim sordum, bu ne ola diye. Ayı etinden dedi satıcı.. arkama bakmadan uzaklaştım.. video çekmek aklıma gelmedi.. 6 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Osmaniye'de ÇİN lokantaları vardır. Bakmayın adının Çin lokantası olduğuna, bildiğimiz kavurma, kuşbaşı, adana dürüm yaparlar. Lezzetli olur ama. Eti taze işlerler. Salataları ile et bütünleşir ve harika bir tat çıkar ortaya, Acı közlenmiş biber ve şalgam ile de lezzetini katlarsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: sirkeli sarımsak diyorum çok yakışır kelle paçaya, yemem diyor yahu Yemem ya.. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Ayhan Asil yazdı: Osmaniye'de ÇİN lokantaları vardır. Bakmayın adının Çin lokantası olduğuna, bildiğimiz kavurma, kuşbaşı, adana dürüm yaparlar. Lezzetli olur ama. Eti taze işlerler. Salataları ile et bütünleşir ve harika bir tat çıkar ortaya, Acı közlenmiş biber ve şalgam ile de lezzetini katlarsınız. Ahmet Emmi'de ciğer ye abi. Yok böyle bir lezzet. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Erzurumda kelle, paça, işkembe çorba içilecek yer (https://g.co/kgs/GZ2UiiA). Ayrıca Burdur da çöp şiş ve kelle paça içilecek yer ooet arkası ege lokantası. Test edilip onaylanmıştır. Metin hocam bize de uğrayın. Burdur şiş mi Isparta Şiş mi karar verelim. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos H.Cenk Bayrakçı yazdı: Metin hocam bize de uğrayın. Burdur şiş mi Isparta Şiş mi karar verelim. cenk hocam bir Ispartalı olarak Isparta şiş diyorum olsa da yesek 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Serkan Gülderen yazdı: cenk hocam bir Ispartalı olarak Isparta şiş diyorum olsa da yesek Cenk hoca benden fazla balıkesirli çıktı. Höşmerim kaymak derse şimdi şaşırmayın. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Yemem ya.. Kendi de kaymak çıkınca pidede kaçıyor boş ver 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Servet Aydın yazdı: Kendi de kaymak çıkınca pidede kaçıyor boş ver He ya.. iskenderin yanındaki yoğurtta kaymak çıkınca ben tabağı patronun kafasına geçirecek sanmıştım 2 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos https://www.instagram.com/reel/C8nIYDesh8c/?igsh=MXhpNHJhZ3J1emU4MA== 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: tabağı patronun kafasına g patron orda mıydı, bilsem geçirirdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts