İçeriğe Yönlendir

Focus 2.5 için "Veri Yazabilen" OBD Cihazı Arıyorum?

Mustafa Mertoğlu1

Recommended Posts

Mustafa Mertoğlu1

Aracımda özellik açma kapama gibi bir derdim yok. sadece bir güncelleme yapacağım. tcm güncellemesi. Bunun için de usb kablolu veri yazabilen bir obd almalıyım. 

Bu sebeple sizlerin tecrübesine başvurmak istiyorum. Hangi chip olmalı. switch anahtarlı olanların herhangi biri olur mu? veri yazarken switch hangi konumda olmalı ?  Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Mustafa Mertoğlu1
(düzenlendi)
Fırat Önal yazdı:

Bahsettiğiniz cihaz bende mevcut. Anahtarlı olan. 

Greece Ford Lincoln Mazda Mercury Serisi Araçlar için | Ubuy

Bu cihaz gizli özellik açma dılında veri yazma özelliğine sahip midir ? yapacağım işlem  30dk-40dk sürecek. 

Adanada olup kablolu cihazı olan yardımcı olmak isteyen olursa da çok makbule geçer aslında 

tarihinde Mustafa Mertoğlu1 tarafından düzenlendi
ek
Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Bu cihaz gizli özellik açar. hata kodlarını okur siler. Rom güncellemesi yapar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Alişan YILMAZ
(düzenlendi)

Mustafa Mertoğlu1 yazdı:

Bu cihaz gizli özellik açma dılında veri yazma özelliğine sahip midir ? yapacağım işlem  30dk-40dk sürecek. 

Adanada olup kablolu cihazı olan yardımcı olmak isteyen olursa da çok makbule geçer aslında 

Merhabalar, Fırat hocamın paylaşmış olduğu ELM327 bu işi yapar. Bunun dışında UCDS de kullanabilirsiniz. Program olarak 

Focus 2-3 ler için foccus programı mevcut. Ayrıca Elmconfig, forscan gibi uygulamalar da işinizi görecektir. 

ELM327 için HSCAN / MS CAN modları mevcut. 

tarihinde Alişan YILMAZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...