İçeriğe Yönlendir

Seyir Halindeyken Klima Açılır mı?

Mustafa Karahan

Recommended Posts

Erhan Doruk

Arıza yaşamamak için; Arabaya besmele ile sağ ayakla binip, besmele ile kontağı açmak lazım. Klimayı sübhaneke ile açıp fatiha ile kapatmak lazım. 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Yücel Metin
(düzenlendi)
Erhan Doruk yazdı:

Arıza yaşamamak için; Arabaya besmele ile sağ ayakla binip, besmele ile kontağı açmak lazım. Klimayı sübhaneke ile açıp fatiha ile kapatmak lazım. 😁

Her seferinde mutlaka dediklerinizi aynen yaparım duamı ederim, hatta konuşurum arabayla üzme beni en iyi parçaları alacağım sana diye içine bindiğimde direksiyonu okşarım.  eşimede yakalanmışlığım da vardır :biggrin: arabayı severken 

tarihinde Yücel Metin tarafından düzenlendi
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Demeyin böyle şimdi. Konforlu bi şey klima. Kış geliyor, sosisleri takacaksınız ön ızgaraya. Az laf yemedim ahaliden "sen de mi yapacaksın" diye :D 

Sosisleri hafta sonu yeriz :) daha da takmam. Üşendim.  Ama işe yarıyordu.  

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan

Vitesi boşa alıp klima açma, otomatik viteslerde de geçerli mi 😊 genel kanı yüksek devirlerde açamama yönünde olmuş. Buna dikkat etmek gerekiyor o halde 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hava sıcaksa ve arabaya eşya yükleyeceksem önce arabayı çalıştırır, sonra klimayı açarım. Sonra bagajı yükler, serin serin yola çıkarım. :biggrin:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Fatih Keskin yazdı:

ben klimayı hiç kapatmam hep 22 de çalışır 

Ben arabayı hiç kapatmıyorum. Ne zaman bineceğim belli olmaz hep 22 de çalışır 7/24

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İlkay Başaran yazdı:

Ben arabayı hiç kapatmıyorum. Ne zaman bineceğim belli olmaz hep 22 de çalışır 7/24

Çakmak hırsızı ile muhatap olma

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Sen de gönül hırsızısın :seytan:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Yeni araçların start-stop özelliği ne kadar zarar veriyorsa araca, bu da o kadar verir.

Aç gitsin ne olacak :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Servet Aydın yazdı:

eeee anaktar kapıyı açtı ne olacak şimdi mia ile gezmeye mi çıksak

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Fatih Keskin yazdı:

Salona girince hemen sağ taraftaki vitrinin alt gözünde şunlardan var. Mia da bayılıyor bilgin olsun. MAmaları bandır çıkar 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Fatih Keskin yazdı:

Cinayet sebebi

İlkay Başaran yazdı:

Salona girince hemen sağ taraftaki vitrinin alt gözünde şunlardan var. Mia da bayılıyor bilgin olsun. MAmaları bandır çıkar 

1br9qfwlpv8b9m41bae.JPG

Diyorum niye yan yan geziyor

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

mondeo mk3ler çaktırmadan açar mesela gece gündüz kış yaz fark etmez, havalandırma açık ise, scorpio da açardı ama ışığı yakardı, gizlemezdi. gerçi onda da havalandrıma hep açıktı , birçok d segmentte klima lar açılır kapanır bize çatırmayabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Çağlar Bayur yazdı:

mondeo mk3ler çaktırmadan açar mesela gece gündüz kış yaz fark etmez, havalandırma açık ise, scorpio da açardı ama ışığı yakardı, gizlemezdi. gerçi onda da havalandrıma hep açıktı , birçok d segmentte klima lar açılır kapanır bize çatırmayabilir

Ever abi focus kitapçıkta vardı o, klima bazı durumlarda kendiğinden çalışabilir diyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Başböyük

Araç manuel ise boşa alıp klimayı açıp tekrar devam edilebilir, otomatik ise cok hizlı isek yavaşlayıp, devri mümkün olduğunca düşürüp klimayı açıp tekrar hizlanabiliriz. Bence çok zor değil, gününüzde her şey pahalı  riske girmeye gerek yok. Selamlar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

1.2 psa motoru, cadde sokak dur kalk giderken soğutmuyor. 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mertol Kip

Şaka mı yapıyorsunuz yaw? Belli şartlarda kompresör devreye girecekse üretici önlem alsın. Hiç umursamam açarım valla kusura bakmasınlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...