Erhan Doruk 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 Arıza yaşamamak için; Arabaya besmele ile sağ ayakla binip, besmele ile kontağı açmak lazım. Klimayı sübhaneke ile açıp fatiha ile kapatmak lazım. 😁 1 2 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 (düzenlendi) Erhan Doruk yazdı: Arıza yaşamamak için; Arabaya besmele ile sağ ayakla binip, besmele ile kontağı açmak lazım. Klimayı sübhaneke ile açıp fatiha ile kapatmak lazım. 😁 Her seferinde mutlaka dediklerinizi aynen yaparım duamı ederim, hatta konuşurum arabayla üzme beni en iyi parçaları alacağım sana diye içine bindiğimde direksiyonu okşarım. eşimede yakalanmışlığım da vardır arabayı severken 27 Ağustos 2024 tarihinde Yücel Metin tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos 2024 Paylaş 27 Ağustos 2024 Sani Gerşon yazdı: Demeyin böyle şimdi. Konforlu bi şey klima. Kış geliyor, sosisleri takacaksınız ön ızgaraya. Az laf yemedim ahaliden "sen de mi yapacaksın" diye Sosisleri hafta sonu yeriz daha da takmam. Üşendim. Ama işe yarıyordu. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 29 Ağustos 2024 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2024 Vitesi boşa alıp klima açma, otomatik viteslerde de geçerli mi 😊 genel kanı yüksek devirlerde açamama yönünde olmuş. Buna dikkat etmek gerekiyor o halde Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Hava sıcaksa ve arabaya eşya yükleyeceksem önce arabayı çalıştırır, sonra klimayı açarım. Sonra bagajı yükler, serin serin yola çıkarım. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 ben klimayı hiç kapatmam hep 22 de çalışır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: ben klimayı hiç kapatmam hep 22 de çalışır Ultra zenginler forumu ilerde 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: ben klimayı hiç kapatmam hep 22 de çalışır Ben arabayı hiç kapatmıyorum. Ne zaman bineceğim belli olmaz hep 22 de çalışır 7/24 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 İlkay Başaran yazdı: Ben arabayı hiç kapatmıyorum. Ne zaman bineceğim belli olmaz hep 22 de çalışır 7/24 Çakmak hırsızı ile muhatap olma 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Çakmak hırsızı ile muhatap olma Sen de gönül hırsızısın 2 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Yeni araçların start-stop özelliği ne kadar zarar veriyorsa araca, bu da o kadar verir. Aç gitsin ne olacak 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Servet Aydın yazdı: Çakmak hırsızı ile muhatap olma eeee anaktar kapıyı açtı ne olacak şimdi mia ile gezmeye mi çıksak 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: eeee anaktar kapıyı açtı ne olacak şimdi mia ile gezmeye mi çıksak Salona girince hemen sağ taraftaki vitrinin alt gözünde şunlardan var. Mia da bayılıyor bilgin olsun. MAmaları bandır çıkar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Fatih Keskin yazdı: eeee anaktar kapıyı açtı ne olacak şimdi mia ile gezmeye mi çıksak Cinayet sebebi İlkay Başaran yazdı: Salona girince hemen sağ taraftaki vitrinin alt gözünde şunlardan var. Mia da bayılıyor bilgin olsun. MAmaları bandır çıkar Diyorum niye yan yan geziyor 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 https://www.instagram.com/reel/C9mcWUsuhbZ/?igsh=NjlscHdxYTNuYjZ4 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 mondeo mk3ler çaktırmadan açar mesela gece gündüz kış yaz fark etmez, havalandırma açık ise, scorpio da açardı ama ışığı yakardı, gizlemezdi. gerçi onda da havalandrıma hep açıktı , birçok d segmentte klima lar açılır kapanır bize çatırmayabilir 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Çağlar Bayur yazdı: mondeo mk3ler çaktırmadan açar mesela gece gündüz kış yaz fark etmez, havalandırma açık ise, scorpio da açardı ama ışığı yakardı, gizlemezdi. gerçi onda da havalandrıma hep açıktı , birçok d segmentte klima lar açılır kapanır bize çatırmayabilir Ever abi focus kitapçıkta vardı o, klima bazı durumlarda kendiğinden çalışabilir diyor. 1 Yorum bağlantısı
Önder Başböyük 29 Ağustos 2024 Paylaş 29 Ağustos 2024 Araç manuel ise boşa alıp klimayı açıp tekrar devam edilebilir, otomatik ise cok hizlı isek yavaşlayıp, devri mümkün olduğunca düşürüp klimayı açıp tekrar hizlanabiliriz. Bence çok zor değil, gününüzde her şey pahalı riske girmeye gerek yok. Selamlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Eylül 2024 Paylaş 3 Eylül 2024 1.2 psa motoru, cadde sokak dur kalk giderken soğutmuyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 24 Eylül 2024 Paylaş 24 Eylül 2024 Şaka mı yapıyorsunuz yaw? Belli şartlarda kompresör devreye girecekse üretici önlem alsın. Hiç umursamam açarım valla kusura bakmasınlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts