Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Hayırlı olsun, bencede en güzel kasası bu Kuga nın.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Tayfun Aydın yazdı: Hocam hayırlı olsun CR-V den sonra çok merak ediyorum yorumlarınızı.. Ben de yazacaktım bunu. Biraz zaman geçince karşılaştırma olur inş 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Hayırlı olsun güle güle kullanın Rengin bakımı zor olsa da yakışıklı 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Hayırlı olsun Aydın. Uzun yıllar kullanılacak bir araç. Yeni Kuga bu kasadan kötü. Bunun sürüşünü arıyorum açıkçası. Sessizliği dikkatini çekti mi? Bu arada cam tavanın da bile film vardır yazın bile açık gidebilirsin. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullan, maşallah edge gibi duruyor renginden sanırım. Teşekkür ederim. Renk + spoiler. Fatih Keskin yazdı: Aydın Allah kaza bela vermesin. Lanet olsun içindeki ford sevgisine. Üseyin e gelince adam doğuştan abdestli. Çok sağ ol abim. Ford sevdamız sorgulanamaz Gökhan Tuna yazdı: Rengi de nefis Bana nedense yeni Kuga'dan daha guzel geliyor. Kesinlikle katılıyorum. Hemen hemen aynı rakamlara yeni Kuga' nın Style paketi alınabiliyordu. Fakat benim için donanım önemli. Ersen Tapan yazdı: Maşallah güle güle kullanın 3 sene nasıl saklamışlar bu güzelliği detayı varmı ? Sağ olun Ersen Hocam. Detayı bilemiyorum Murat Öngür yazdı: kaç bin km de ? ve araç kaça geldi ? Aldığımda 52.000 km de idi. Şuanda 54.000 olduk. Rakam dost işi oldu diyelim. Tayfun Aydın yazdı: Hocam hayırlı olsun CR-V den sonra çok merak ediyorum yorumlarınızı.. Teşekkür ederim Tayfun Hocam. İlk etapta fordun sürüş zevki, direksiyon tepkileri, sessizliği, iç mekan kalitesi artıları diyebilirim. Şimdilik tek eksisi bagaj hacmi bir tık daha düşük ve aradaki 40 beygir ve 50 Nm tork farkı. Mustafa Yanar yazdı: Hayırlı olsun, çok keyifli bir sürüşü var.1.5 motor ama 2.0 motor gibi güçlü. Teşekkür ederim. 120 beygir olmasına rağmen yaklaşık 1700 kg kasayı zorlayacağını düşünmüştüm ama hiç öyle değil. Aldıktan sonra 1500 km yol yaptım beni hiç bir yerde tereddütte bırakmadı. Ortalama 150-170 km hızlarda seyrettim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de yazacaktım bunu. Biraz zaman geçince karşılaştırma olur inş Biraz daha kullanayım, her noktasıyla +/- karşılaştırması yapacağım. Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun Aydın. Uzun yıllar kullanılacak bir araç. Yeni Kuga bu kasadan kötü. Bunun sürüşünü arıyorum açıkçası. Sessizliği dikkatini çekti mi? Bu arada cam tavanın da bile film vardır yazın bile açık gidebilirsin. Teşekkür ederim Hüseyin abi. Emeğin göz ardı edilemez Sürüş zevkine ba yıl dım. Gerçekten çok sessiz. Yalıtımı ve malzeme kalitesi level atlamış. Koltukların vücudu kavraması çok hoş. Ayrıca alcantra olması mükemmel. O kadar km yolculuk yaptım belim sırtım terlemedi. Filmlerin kalitesi tartışılmaz. Hem bu kadar net görüş açısı sunup hem de bu kadar koruyucu olması çok çok iyi. Zaten normal şartlarda perde kapalı camlar açık kullanmıyordum aracı, şimdi filmler de olunca daha rahat ediyorum. Rengi ise acaba dedirtecek cinstendi. Ama canlı görünce fikrim değişti. Çok dikkat çekiyor Her şey benim gönlümce oldu, dileyen herkese de gönlündeki nasip olsun Ayrıca iyi dilekleri için tüm arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts