Tamer Topaç 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos çok yakışıklı. Hayırlı olsun Aydın. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı olsun çok yakışıklı duruyor. Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Rengi de nefis Bana nedense yeni Kuga'dan daha guzel geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos (düzenlendi) Ön cam ve silecek suyu ısıtma kadar işe yarayan bir özellik yok. 23 Ağustos tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı olsun, çok diri duruyor. Tekerine taş değmesin. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Maşallah güle güle kullanın Aydın Sert yazdı: 2017 model fakat 2020 trafiğe çıkışlı 3 sene nasıl saklamışlar bu güzelliği detayı varmı ? 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Maşallah çok güzel, hayırlı olsun. Ön cam ısıtma, direksiyon ısıtma ve koltuk ısıtma hep istemişimdir. Şimdi bu üçünü bulunca koltuk soğutma da olmazsa olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Dolunun da dolusu maşallah, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Ersen Tapan yazdı: Maşallah güle güle kullanın 3 sene nasıl saklamışlar bu güzelliği detayı varmı ? sıfır aldığım custom... ben hemen alamadım zira önce muayeneye gitmişti, gırtlak dolu maviyi satmaya kıyamamışlar bekletmişler showroomda, gerçi benim focusu da satmaya kıayamamış otosan ... kaderim midir nedir veya ben cins müşteriyim 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Ön cam ısıtma, direksiyon ısıtma ve koltuk ısıtma hep istemişimdir. Şimdi bu üçünü bulunca koltuk soğutma da olmazsa olmaz. Koltuk soğutma demişken kumaş döşeme dışında çok elzem bir donanım Antalyada hatta büyün bölgelerde suni veya normal deri döşeme insanı su içinde bırakıyor klimaya rağmen. 3 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı olsun, güle güle kullanın kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: veya ben cins müşteriyim Size dair bilgi, birikim ve tecrübelerinize dayanarak katılıyorum bayım. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: sıfır aldığım custom... ben hemen alamadım zira önce muayeneye gitmişti, gırtlak dolu maviyi satmaya kıyamamışlar bekletmişler showroomda, gerçi benim focusu da satmaya kıayamamış otosan ... kaderim midir nedir veya ben cins müşteriyim Otosanı geçtim biz bile kıyamıyoruz satmaya 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Koltuk soğutma demişken kumaş döşeme dışında çok elzem bir donanım Antalyada hatta büyün bölgelerde suni veya normal deri döşeme insanı su içinde bırakıyor klimaya rağmen. Deri döşeme+soğutma ayrılmaz ikili olmalı. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı uğurlu olsun,hatasız,kazasız kullanmak dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hocam hayırlı olsun CR-V den sonra çok merak ediyorum yorumlarınızı.. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Hayırlı olsun, çok keyifli bir sürüşü var.1.5 motor ama 2.0 motor gibi güçlü. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts