Aydın Sert 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Uzun zamandır almak istediğim Kugama dün kavuşmuş oldum. Öyle bir kavuşma ki istesem olmazdı. Araç forumdan Hüseyin abimizin eski aracı. Ondan eski forum üyelerimizden Eren ERDOĞAN arkadaşımız alıyor. Ben İstanbul dışından araç bakmazken, bir akşam esip bakıverdim ve Diyarbakır' da Eren kardeşimizin bu muhteşem güzelliğini buldum. Telefon numarasını çevirene kadar onun olduğunu bilmiyordum. Aradım ve araç benim dedim Her ikisi de sağ olsunlar Hüseyin abi de Eren kardeşim de aracı gözü gibi bakmış. Buradan her ikisine de ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Benim için çok özel bir araç. Şimdi bakma sırası bende. Vesileyle Çağlar abimizin meşhur lafı üzerine; "Karşılıklı çay içebildiğin alışveriş en iyi alışveriştir" Araca gelirsek; 2017 model fakat 2020 trafiğe çıkışlı 1.5 TDCI 6 ileri çift kavrama Powershift şanzımana sahip ST-LİNE pakete ek; Tekno Paket: Kör nokta, Çapraz trafik uyarısı, Adaptif hız sabitleme, Çarpışma önleme Comfort Paket: Direksiyon ısıtma, Ön cam ısıtma; Koltuk ısıtma, Isıtmalı cam fiskiyeleri Sunroof Alcantra+Yarı Deri koltuk döşemeleri Adaptif Bi-Xenon farlar Ayak ile açılıp kapanabilen otomatik bagaj Elektrikli koltuklar C tip led stop grubu Gelelim fotoğraflara, 41 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı olsun gülerek kullan, maşallah edge gibi duruyor renginden sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos 🧿 Maşallah hayırlı olsun Aydın iyi günlerde kullanın kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Fordun en enfes tarasımı kuga’lar. Hayırlı olsun Aydın. Mümin kardeşim Hüseyin abdestsiz binmez arabaya 4 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı olsun Aydın hocam. Enfes duruyor maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Servet Aydın yazdı: Fordun en enfes tarasımı kuga’lar. Hayırlı olsun Aydın. Mümin kardeşim Hüseyin abdestsiz binmez arabaya Bence de en güzel kasa 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Adnan Çakır yazdı: Bence de en güzel kasa O zaman Ktm size hayırlı olsun diyelim mi? 1 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Jimny 🤔 Servet Aydın yazdı: O zaman Ktm size hayırlı olsun diyelim mi? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayirli olsun maşallah 🧿 Renk süper ❤️ Dolu paket olmasa foruma giremez kuralımı geldi napti 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı olsun... Gerçekten çok heybetli 🙂 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos hayırlı olsun. ALLAH kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Maşallah, temizliği zorlayacak seni ama renk çok güzel ve yakışıklı duruyor Güzel günlerde kullanılsın Aydın kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Aydın Allah kaza bela vermesin. Lanet olsun içindeki ford sevgisine. Üseyin e gelince adam doğuştan abdestli. 1 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı olsun maşallah çok güzel. Allah kaza bela ceza göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim. Kazasız belasız İnşallah. Tekeri düz bassın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts