Mert Yeldan 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım Servet Aydın yazdı: Dur o kadar sert girme şok yaşarlar Radar senin görmediğini görür çiçeeemm Gönül gözü açık desene, gel bi falına baksın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Mert Yeldan yazdı: Gönül gözü açık desene, gel bi falına baksın kötü espriler geliyor aklıma.. Kör şeytan çık çık Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım Alpay Sumer yazdı: kötü espriler geliyor aklıma.. Kör şeytan çık çık Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Mert Yeldan yazdı: Kış gelmeden 🧿 Bak takılır, geyiğe sararım ama arabanın yakısıklılığına laf edemem. 🧿🔥 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Bende bu akşam, süreklide çalışan silecek, ışıklarda durunca durmasına şükür ediyordum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Yazan var mı görmedim de egsoz patirdama hoparlör efect olabilir diim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım Mustafa Tüfekçi yazdı: Yazan var mı görmedim de egsoz patirdama hoparlör efect olabilir diim. Olabilir dinlemek lazım Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Kasım Paylaş 14 Kasım Mert Yeldan yazdı: Kış gelmeden 🧿 Bu kaç beygir ? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu kaç beygir ? 150 tane saydım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Kasım Paylaş 14 Kasım Mert Yeldan yazdı: 150 tane saydım. ses benzerliği olmasın? Emisyondan sonra beygir skandalı. VW’nin beygirler eşek çıktı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Kasım Paylaş 14 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: ses benzerliği olmasın? Emisyondan sonra beygir skandalı. VW’nin beygirler eşek çıktı Git bi kapışın belki patlıcan musakkadır 🤣 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: ses benzerliği olmasın? Emisyondan sonra beygir skandalı. VW’nin beygirler eşek çıktı Valla yürüyor ama araba ya, eşşek olsa sucuk olurdu yürümezdi. 14 Kasım tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts