Mert Yeldan 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Giderken daha az yakmışsındır.. 6.4 😎 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Mert Yeldan yazdı: 6.4 😎 demekki vatan caddesinde 11 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: demekki vatan caddesinde 11 Selim Bilgin yazdı: Benden çok yakıyormuş dağılabiliriz. Golf 7 1.2 tsi'da 50 litre benzin ile şehir içi 700 kilometre görüyordum. Bunda da 650 olur gibi. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Golf 7 1.2 tsi'da 50 litre benzin ile şehir içi 700 kilometre görüyordum. Bunda da 650 olur gibi. Şaka bir yana bendeki 1.5 Golf de çok yakıyor gibi şehir içinde, ama tam şehir içi sürekli Topkapı, Şehremini, Eyüp, Bakırköy vs. geziyor. Önceki 1.4 Golf 10 olurdu ortalaması hep bunun 11'in üstünde, bir gariplik var ama fırsat bulursam bakacağım. Yorum bağlantısı
Yücel Metin 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos İstanbul'da kullanılan araç ile Anadolu da bir şehirde Ş.içi kullanılan aracın yakıtlarında çok fark var. İstanbul'da 11 litre yaktıran yoğun trafikte ortalama hız değeri kaç km? 05 km/hız mı? 10 km/hız mı? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Şaka bir yana bendeki 1.5 Golf de çok yakıyor gibi şehir içinde, ama tam şehir içi sürekli Topkapı, Şehremini, Eyüp, Bakırköy vs. geziyor. Önceki 1.4 Golf 10 olurdu ortalaması hep bunun 11'in üstünde, bir gariplik var ama fırsat bulursam bakacağım. Ben sabah 0 rakımdan 70-80 rakıma doğru tırmanıyorum, 4 tane kırmızı ışık ve orta ölçek dur kalk ile 8 km boyunca. Akşam da tam tersi. Sabah 10 akşam 6.4 gidiyorum. ortalamaya vurunca 8 çıkacak gibi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Ben sabah 0 rakımdan 70-80 rakıma doğru tırmanıyorum, 4 tane kırmızı ışık ve orta ölçek dur kalk ile 8 km boyunca. Akşam da tam tersi. Sabah 10 akşam 6.4 gidiyorum. ortalamaya vurunca 8 çıkacak gibi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Ekranın ortasına nolmuş? Bu hangi aracın kadranı, Golf'e benzemiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Golf 7 1.2 tsi'da 50 litre benzin ile şehir içi 700 kilometre görüyordum. Bunda da 650 olur gibi. Senin güzergahta imkansız 650 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Senin güzergahta imkansız 650 Bakacaz, kimin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Bakacaz, kimin Senin otoparkın rakımı 170 metre. geliş gidiş 8-9 litreden az yakamazsın. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Senin otoparkın rakımı 170 metre. geliş gidiş 8-9 litreden az yakamazsın. Gidiş geliş ortalaması 8.5 diye tahmin ediyorum çünkü işe gelirken 10 eve giderken 6.5 yapıyor. Ortalama 8.5 yaksa 55 litre de yapar sana 650 km. 27 Ağustos tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Gidiş geliş ortalaması 8.5 diye tahmin ediyorum çünkü işe gelirken 10 eve giderken 6.5 yapıyor. Ortalama 8.5 yaksa 55 litre de yapar sana 650 km. Hadi bakalım.. Göreceğiz.. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos eTSI diye birşey var arkadaşlar 4,5-5lt ile geziyorsun max 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Ekranın ortasına nolmuş? Bu hangi aracın kadranı, Golf'e benzemiyor. Golf 7.5 renkli ekran, renk geçişi var fotoda öyle çıkmış. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Golf 7.5 renkli ekran, renk geçişi var fotoda öyle çıkmış. Eski kadran daha iyiymiş 🥹 Mehmet Ozyurek yazdı: Hadi bakalım.. Göreceğiz.. şu eve gidiş. Emin Önal yazdı: eTSI diye birşey var arkadaşlar 4,5-5lt ile geziyorsun max yok ya az yaksın derdim olsaydı otobüsle giderdim 😂😂 git gel 40 lira Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Dönüşte hangi güzergahtan dönüyorsun 🤔, aşağı inerken hiç gaz vermeden Beylikbağı sapağına kadar inersin . Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Adnan Çakır yazdı: Dönüşte hangi güzergahtan dönüyorsun 🤔, aşağı inerken hiç gaz vermeden Beylikbağı sapağına kadar inersin . Sapaktaki Opetten sonra dur kalk ta ki daldığın oraya kadar. Sonra açılıyor Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Opetin arkasından kartal boyanın yanından kaçarsan ışıklara takılmazsın (aslında oradan aşağıya gidersen E5 e kadar) Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Adnan Çakır yazdı: Opetin arkasından kartal boyanın yanından kaçarsan ışıklara takılmazsın (aslında oradan aşağıya gidersen E5 e kadar) işimi görmüyor orası, e5 i geçmek için yine ışıkları bekliyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül Bakıma gittik doğuş otoya. Sonra da CarPlay ve navigasyon işini de hallettik. 8 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Eylül Yazar Paylaş 11 Eylül H.Cenk Bayrakçı yazdı: CarPlay aktivasyonu mu yaptırdın Mert? CarPlay vardı abi kabloluydu, kablosuzu açtırdım. Navi ile birlikte. Yorum bağlantısı
Recommended Posts