Mert Yeldan 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bitti mi Yolun müsaitliği bitti 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaç basıyor bu İyi alıştınız. 😄 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bitti mi ben baktım bitmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Selim Bilgin yazdı: İyi alıştınız. 😄 forum arabaları çok yavaş. bi de 190’a laf çakıyorlar. Allam yaa Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: forum arabaları çok yavaş. bi de 190’a laf çakıyorlar. Allam yaa 190 derken? 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Selim Bilgin yazdı: 190 derken? Tam bir katil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Selim Bilgin yazdı: 190 derken? m3 kaporta tayfası bunları topladı geçen senelerde lakin zamanlama bu sefer terso oldu, proce nerde bilmem , ön çamurluklar çok uğraştırıyor 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: forum arabaları çok yavaş. bi de 190’a laf çakıyorlar. Allam yaa benim corsa da 190 yapıyordu en son, şimdi antalyadan çıkma krank daha yeni geldi kargodan 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaç basıyor bu Kaç yakıyor bu olsa 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun Golf mü gitti Çok oldu gideli Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Adnan Çakır yazdı: Kaç yakıyor bu olsa öyle soracağım, pozantıdan aşağı salarken ekran fotosu atacak bana. Sonra ben 0 lt/100km fotosu atacağım falan. Onun dilinden konuştum yani abi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: öyle soracağım, pozantıdan aşağı salarken ekran fotosu atacak bana. Sonra ben 0 lt/100km fotosu atacağım falan. Onun dilinden konuştum yani abi Daha ne yaktığına dair bir veri söyleyemem amma dün her zaman ki güzergahımdan işe gittiğimde 8.4 ile gittim. Golf ile 7.8 gidiyordum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Daha ne yaktığına dair bir veri söyleyemem amma dün her zaman ki güzergahımdan işe gittiğimde 8.4 ile gittim. Golf ile 7.8 gidiyordum. ağırdır, sürtünme fazladır. Olsun o kadar yani. Golf 1.2 idi galiba 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Daha ne yaktığına dair bir veri söyleyemem amma dün her zaman ki güzergahımdan işe gittiğimde 8.4 ile gittim. Golf ile 7.8 gidiyordum. Giderken daha az yakmışsındır.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Giderken daha az yakmışsındır.. yokuş aşağı olunca tabi giderken. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos yıkamacı dürbünle bile gözükmüyor, yıkama sonrası mesleği zirvede mi bıraktı? 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos Yazar Paylaş 25 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: yıkamacı dürbünle bile gözükmüyor, yıkama sonrası mesleği zirvede mi bıraktı? yıkamacıyı ne yapcan 😂 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Cok güzel bir video var.. araba yıkamayla alakalı ama paylasamam emmi kızar 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Mert Yeldan yazdı: yıkamacıyı ne yapcan 😂 ana tema Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Toplantıyı burada yapalım. Bomboş arazi. Arasan bulamazsın 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos Yazar Paylaş 25 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: ana tema did you mean anathema😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts