Emin Önal 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Sağolasın 2022 model, motor 1.5 onu mu sordun Yok motoru sormamıştım da neyse Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mehmet Dagdeviren yazdı: Kırmızı Bence O kırmızı çizgimiz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Erdem Dertsiz yazdı: kablosuz carplay var mı Var da bağlayamadım ya wlan ağı eşleştiriyorum, bağlanıyor sonra kopuyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Var da bağlayamadım ya wlan ağı eşleştiriyorum, bağlanıyor sonra kopuyor. daa auto Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: daa auto kullanma klavuzu okumak istemiyorum 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: kullanma klavuzu okumak istemiyorum 😂 japoncu adama öyle denmez 😂 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: kullanma klavuzu okumak istemiyorum 😂 Laaaa fonten masalları Hans’ın ne işi olur teknikle. Atar yenisini alır 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Android 2 saniyede bağlanıyor iPhone’u bağlamayı beceremedim 😂😂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Android 2 saniyede bağlanıyor iPhone’u bağlamayı beceremedim 😂😂 iphone 1 saniyede bağlandığı için das auto yetişemiyordur zaten iphone her arabaya bağlanmaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Var da bağlayamadım ya wlan ağı eşleştiriyorum, bağlanıyor sonra kopuyor. carplay bluetooth ile Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: carplay bluetooth ile cihaz wlan a atıyor. Telefondan cihazın yayınına bağlanmanı istiyor. Bendeki cihaz en üst versiyon navi de var ama bölge aktivasyonu yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos carplay öyle başlamıyor ama sen bulursun çaresini çalışıyordur. hayırlı olsun güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mehmet Göktürk yazdı: carplay öyle başlamıyor ama sen bulursun çaresini çalışıyordur. hayırlı olsun güzel olmuş. iphone da bağlayamadım, kablo ile bağlanıyor. Kablosuz android bağlanıyor. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaç basıyor bu Dönüş yolunda bi denedim 2x1x1 e kadar gitti. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Alcantara aynen. severiz. Benim ispanyolca hola, amigos, gracias Sağol adaş ne yazdıysan artık Fr'lar böyle. parlak krom vs yok. Satin mat boya kazasız belasız kullan tekerine taş değmesini ispanyolca yazdım az önce soğuk savaşta çok kötü bir espri yapıldı onu yazayım Ezgi Mola'nın İspanyol kuzeni kimdir ? Ezgi Hola 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Dönüş yolunda bi denedim 2x1x1 e kadar gitti. Bitti mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts