Recep Demirci 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hep görünce baktığım güzel bir model. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Güle güle kullan. İçeriye ses alması nasıl? Yol ve rüzgar sesi. Bana sattığım golften sessiz geldi. Motor sesini bir ve ikinci viteste 3 bin devirden sonra homurtu şeklinde duyuyorum sadece sonrasında yok. Aynalarda hışırtı oluyor. Aşırı değil ama. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Yess, 1.5 tsi 150 Fr Plus + Kış Paketi + Sürüş Güvenlik + paket oğlu paket değişik bir şey. Hafızalı elektrikli alcantara koltuk, adaptif sürüş, elektrikli bagaj, koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, kablosuz şarj, kablosuz carplay vs vs aşiret işi 3-4 saat deneme için alabiliyo muyuz? Onca paket donanım fazla gelir, birazını zodyaka araklayayım ben Malum benimki boş oğlu boş paket.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Cem Işık yazdı: 3-4 saat deneme için alabiliyo muyuz? Onca paket donanım fazla gelir, birazını zodyaka araklayayım ben Malum benimki boş oğlu boş paket.. Kiralarız 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayirli olsun, güle güle kullan. Radarimda olan bi model. Dsg mi? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Erdem Doğan yazdı: Hayirli olsun, güle güle kullan. Radarimda olan bi model. Dsg mi? Manueli yok, burada yok en azından. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Manueli yok, burada yok en azından. dizelde vardı önceden Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos ön tekerleği eğri bunun , düzeltmek gerek kebapçıda.. 2 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı olsun, güzel araba.Ben de çok beğenirim kendisini. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Cem Işık yazdı: ön tekerleği eğri bunun , düzeltmek gerek kebapçıda.. Kebapçılar sıkıntı, at eti yakaladılar Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Cem Işık yazdı: 3-4 saat deneme için alabiliyo muyuz? Onca paket donanım fazla gelir, birazını zodyaka araklayayım ben Malum benimki boş oğlu boş paket.. El freni tuşunu bulduk sonunda Mert Yeldan yazdı: Kebapçılar sıkıntı, at eti yakaladılar At etine bayılırız. Hayırlı olsun bu arada 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Kebapçılar sıkıntı, at eti yakaladılar Akrabalarıma hediye edecektim diye çıkmadı mı haberlerde 😬 Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı olsun birader, tekeri güzelliklere götürsün Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Ersen Tapan yazdı: El freni tuşunu bulduk sonunda At etine bayılırız. Hayırlı olsun bu arada De mi, hem deh diyince hareket ediyor filan Metin Akbal yazdı: Akrabalarıma hediye edecektim diye çıkmadı mı haberlerde 😬 Hayırlı olsun. Bende sevgili forum üyelerine hediye edecektim Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun birader, tekeri güzelliklere götürsün Allah razı olsun bro Hasan Karabekiroglu yazdı: Meksikalı Alman... Safkan çek üretimi, meksika mı kaldı o jettaydı. 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı olsun Mert abi güle güle binin. Çok yakışıklı maşallah 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos bir gün herkes seat alacak demiş portekizli 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: 🧿 tadımlık foto Bu araca beyaz yakışıyor . Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıfır mı? E-tsi mi? Yok 2022 model. Normal tsi. Çağlar Bayur yazdı: bir gün herkes seat alacak demiş portekizli Ben sevdim Esatı. Mantıklı marka Tamer Topaç yazdı: Bu araca beyaz yakışıyor . Beyaz almayacağım dedim 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hola hola hayırlı olsun güle güle kullanın. İç fotoları yok mu bunun? Alcantara koltuklu olandan mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Beyaz almayacağım dedim cila sonrası en deli parlayan renktir mesela Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: cila sonrası en deli parlayan renktir mesela Beyaz arabam olmadı. Kırmızımtrak hiç olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Beyaz araç harici araç satışı yasaklansın Bronz kahve aracım var yıkatmayı bıraktım yıkamacıdan çık 100 metre ilerle 1 parmak toz kalıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts