Mert Yeldan 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos 😂 bir şey aldım ama, bol donanımlı şıkır şıkır.. Karşılarken şöyle diyor 😀 14 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Bildiğim için cevapsız bırakıyorum, hayırlı olsun gülerek kullan 2 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Servet Aydın yazdı: Family car bence did you mean Can Yılmaz? Mustafa Tüfekçi yazdı: :P Senle görüştükten 10 dk sonra aradılar 😘 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Jantlar ben WAG grubuyum diyor ama bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Bienvenido diyelim o halde , hayırlı olsun, zodyaka kardeş gelmiş👤 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos İspanyolca konuştuğuna göre , avrupalı.. ben Hispano-suiza Carmen diyorum😜 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hayırlı olsun, Hola dediğine göre Seat yerden yükseklik ve jantına baktığımda Ateca olduğunu tahmin ediyorum. 5 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos seat ateca hayırlı olsun diyelim güzel araç suv olsun çöpten olsun Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Ateca hayırlı olsun diyelim o zaman. 1,5'luk mu? 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Ateca hayırlı olsun diyelim o zaman. 1,5'luk mu? Yess, 1.5 tsi 150 Fr Plus + Kış Paketi + Sürüş Güvenlik + paket oğlu paket değişik bir şey. Hafızalı elektrikli alcantara koltuk, adaptif sürüş, elektrikli bagaj, koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, kablosuz şarj, kablosuz carplay vs vs aşiret işi 12 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Bak o kadar etma , etma dedim kötümü oldu? 😂 Hakkaten dolu dolu ama.. birkac foto atmış beni ezikliyor, Al diye diye göbeğim çatladı ilk bize saplıyor 🤣 Geyik bitarafa mis gibi tam gönlündeki olmuş Maşallah, güle güle kazasız belasız kullan 🧿 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: aşiret işi hangi aşiretmiş bu, gidip biraz dalaşayım ateca’ya biniyorlarsa Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangi aşiretmiş bu, gidip biraz dalaşayım ateca’ya biniyorlarsa Donanım yönü yaa Alpay Sumer yazdı: Bak o kadar etma , etma dedim kötümü oldu? 😂 Hakkaten dolu dolu ama.. birkac foto atmış beni ezikliyor, Al diye diye göbeğim çatladı ilk bize saplıyor 🤣 Geyik bitarafa mis gibi tam gönlündeki olmuş Maşallah, güle güle kazasız belasız kullan 🧿 Yok la ne eziklemesi, mesaj şuydu donanım ekleyecem derdi yok. Bi dünya düğme var. 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Cem Işık yazdı: İspanyolca konuştuğuna göre , avrupalı.. ben Hispano-suiza Carmen diyorum😜 Muhtemeşem bi tahmin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Maşallah maşallah.. Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mert Yeldan yazdı: Yess, 1.5 tsi 150 Fr Plus + Kış Paketi + Sürüş Güvenlik + paket oğlu paket değişik bir şey. Hafızalı elektrikli alcantara koltuk, adaptif sürüş, elektrikli bagaj, koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, kablosuz şarj, kablosuz carplay vs vs aşiret işi Güle güle kullan. İçeriye ses alması nasıl? Yol ve rüzgar sesi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts