Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Ziraat bankası yeni emekli olup maaşını kendi bankasından çekenlere otoyol ve köprüleri ücretsiz kıldı. detayları bankanın sitesinde Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Yalnızca ücretsiz HGS etiketi verileceği yazıyor, bilgide hata olmasın 🙂 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Hgs etiketleri hep dedelerin üstüne alınır yağmalarlar Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Arabaları annemin üstüne yapacaktım yıkıldım şu an. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Harun Kocaçalışkan yazdı: Orayı yıkarlar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Ü.Emre Kartal yazdı: Yalnızca ücretsiz HGS etiketi verileceği yazıyor, bilgide hata olmasın 🙂 1 yıl, hgs’li geçişlerden ücret kesilmeyecek dediler. Bankada sorulur detayları artık. Ancak başka gelirleri de olan emekliler araba kullanabiliyor zaten. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Özel yollar dahil mi ? Motosiklette dahil mi abi sorar mısın? Ha birde atv 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos emekli yılı tüm yollarda heyecanlı geçiyor 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Özel yollar dahil mi ? 🤷♂️ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Motosiklette dahil mi abi sorar mısın? Ha birde atv marinalar da geçerli mi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: marinalar da geçerli mi Lesvosun arkada bir yol daha var oradan gidiyorum ben. Yanıma da 50 litre benzin depoya ilave. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: emekli yılı tüm yollarda heyecanlı geçiyor Şanslısınız abi şezlong ve şemsiyede ücretsiz olacakmış. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Şezlong şemsiye de ücretsizdi. Mehmet Yeter yazdı: Şanslısınız abi şezlong ve şemsiyede ücretsiz olacakmış. Aynı anda 😅 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Metin Akbal yazdı: Şezlong şemsiye de ücretsizdi. Aynı anda 😅 Bu aralar denk geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos vesile ile hgs kartları etiketleri ücretli olmuş, lakin bu güzel yılda yeni emekli olacak olanlar maaşlarını ziraate taşırsa, bu nezih kampnay aile karta para vermeyecek olması ne güzel bir gelişmedir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: vesile ile hgs kartları etiketleri ücretli olmuş, lakin bu güzel yılda yeni emekli olacak olanlar maaşlarını ziraate taşırsa, bu nezih kampnay aile karta para vermeyecek olması ne güzel bir gelişmedir amin ecmain. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts